Lot: 1

Güncel Fiyat: 75 TL Açılış Fiyatı: 75 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Kadıköy Lisesi, 427 Numerolu Cevat Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne

Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Kadıköy Lisesi, 427 Numerolu Cevat Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Kadıköy Lisesi, 427 Numerolu Cevat Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadköy Orta Mektebi, 516 Numerolu Hakkı Efendi, 1340-1341 Ders Senesi (1924) Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Kadköy Orta Mektebi, 516 Numerolu Hakkı Efendi, 1340-1341 Ders Senesi (1924) Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • 355 Numerolu Zeki Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    355 Numerolu Zeki Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sultani Mektebi, 233 Numerolu Cevdet Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Sultani Mektebi, 233 Numerolu Cevdet Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sultani Mektebi, 159 Numerolu Sadi Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Sultani Mektebi, 159 Numerolu Sadi Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Lisesi, 267 Numerolu Adnan Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Kadıköy Lisesi, 267 Numerolu Adnan Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • 327 Numerolu Yahya Kemal Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    327 Numerolu Yahya Kemal Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • 325 Numerolu Zeki Efendi, 1927-1927 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    325 Numerolu Zeki Efendi, 1927-1927 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 279 Numerolu Şevket Efendi, 1340-1341 Ders Senesi-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Kadıköy Orta Mektebi, 279 Numerolu Şevket Efendi, 1340-1341 Ders Senesi-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 374 Numerolu Şinasi Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Kadıköy Orta Mektebi, 374 Numerolu Şinasi Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Baba - Oğul, Paspartulu, 12x9 cm, Arkası Osmanlıca: 1333, Kayınpederim Salih Beyindir, Kendisi Yetmişlerindedir"

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Sosyal Tarih, Osmanlı Baba - Oğul, Paspartulu, 12x9 cm, Arkası Osmanlıca: 1333, Kayınpederim Salih Beyindir, Kendisi Yetmişlerindedir"

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Bey Kabin Foto, 10x7 cm

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Sosyal Tarih, Osmanlı Bey Kabin Foto, 10x7 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tarihi, Sultan 2. Osman (Genç), R. Caracachian Photographe, Constantinople, 6x10 cm

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Osmanlı Tarihi, Sultan 2. Osman (Genç), R. Caracachian Photographe, Constantinople, 6x10 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih,Osmanlı Kız Bebek Stüdyo, N. Andriomenos, Sultan Bayazid/Constantinople, 10,5x16 cm

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Sosyal Tarih,Osmanlı Kız Bebek Stüdyo, N. Andriomenos, Sultan Bayazid/Constantinople, 10,5x16 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih,Osmanlı Bey Kabin Foto, 6x10 cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Sosyal Tarih,Osmanlı Bey Kabin Foto, 6x10 cm

    TLSatıldı
  • Kadıköy Erkek Orta Mektebi, 562 Numerolu Mustafa Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Kadıköy Erkek Orta Mektebi, 562 Numerolu Mustafa Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Öğrenci, Paspartulu, 7x8,5 cm, Osmanlıca: 3. Şubeden 2658 Numaralı Mustafa Sami, Halazadem ile de ahlafen son derece düşkündür...

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Sosyal Tarih, Osmanlı Öğrenci, Paspartulu, 7x8,5 cm, Osmanlıca: 3. Şubeden 2658 Numaralı Mustafa Sami, Halazadem ile de ahlafen son derece düşkündür...

    TLSatıldı
  • Kadıköy Sultani Mektebi, 429 Numerolu Nejdet Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Kadıköy Sultani Mektebi, 429 Numerolu Nejdet Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Fesli Asker, Constantinople, 4x7 cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Sosyal Tarih, Osmanlı Fesli Asker, Constantinople, 4x7 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Aile Kabin Foto, 12x18 cm

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Sosyal Tarih, Osmanlı Aile Kabin Foto, 12x18 cm

    TLSatıldı
  • Misyonerlik, 1896 Senesi American Bible Society / Amerikan Kitab-ı Mukaddes Şirketi, 3 Lisan (Osmanlıca - İngilizce-Ermenice) Antetli Döküman, American Bible Society Osmanlı Topraklarında Hırıstiyanlığı Yaymak ve Okul Faaliyetlerinde Bulunmak İçin Çalışmıştır-Arkası finansman kayıtlı. Amerikan Kitâb-ı Mukaddes Topluluğu, 1816'da New York'ta kurulan ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Misyonu Kitâb-ı Mukaddes'in basım, yayın ve çevirisini sağlamaktır ayrıca Kitâb-ı Mukaddes ile ilgili çalışmalara destek olarak burs yardımı da sağlar. Çağdaş Kitâb-ı Mukaddes Tercümesi ile tanınır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Misyonerlik, 1896 Senesi American Bible Society / Amerikan Kitab-ı Mukaddes Şirketi, 3 Lisan (Osmanlıca - İngilizce-Ermenice) Antetli Döküman, American Bible Society Osmanlı Topraklarında Hırıstiyanlığı Yaymak ve Okul Faaliyetlerinde Bulunmak İçin Çalışmıştır-Arkası finansman kayıtlı. Amerikan Kitâb-ı Mukaddes Topluluğu, 1816'da New York'ta kurulan ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Misyonu Kitâb-ı Mukaddes'in basım, yayın ve çevirisini sağlamaktır ayrıca Kitâb-ı Mukaddes ile ilgili çalışmalara destek olarak burs yardımı da sağlar. Çağdaş Kitâb-ı Mukaddes Tercümesi ile tanınır.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 302 Numerolu Cavid Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Kadıköy Orta Mektebi, 302 Numerolu Cavid Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Avrupa Çocuk Stüdyoda, Paspartulu, 10x16 cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Sosyal Tarih, Avrupa Çocuk Stüdyoda, Paspartulu, 10x16 cm

    TLSatıldı
  • 75 Numerolu Fatma Hanım, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    75 Numerolu Fatma Hanım, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Sultani Mektebi, 383 Numerolu Hikmet Efendi, 133? Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Kadıköy Sultani Mektebi, 383 Numerolu Hikmet Efendi, 133? Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Hanım Kibin Foto, 8x12 cm, Sol Köşesi Kırık

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Sosyal Tarih, Hanım Kibin Foto, 8x12 cm, Sol Köşesi Kırık

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kabartma Armalı, Filateli Konulu Kartpostal

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Osmanlı Kabartma Armalı, Filateli Konulu Kartpostal

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Bey Kabin Foto, Arkası Osmanlıca: Mektep Arkadaşım Nuri Beydir, Boşnak..." 8 Eylül 1329, 11x17 cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Sosyal Tarih, Osmanlı Bey Kabin Foto, Arkası Osmanlıca: Mektep Arkadaşım Nuri Beydir, Boşnak..." 8 Eylül 1329, 11x17 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, "Sevgili Kardeşim Sabahattin Türe Hatıra Atatürk Resmi, 1938", 6x9 cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Sosyal Tarih, "Sevgili Kardeşim Sabahattin Türe Hatıra Atatürk Resmi, 1938", 6x9 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Beyler Hatıra, 12x15 cm

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Sosyal Tarih, Osmanlı Beyler Hatıra, 12x15 cm

    TLSatıldı
  • Kadıköy Sultani Mektebi, 302 Numerolu Cavid Efendi, 1337-1338 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Kadıköy Sultani Mektebi, 302 Numerolu Cavid Efendi, 1337-1338 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Avrupa Hanım, Carl Günteritz, Berlin-6x12 cm

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Sosyal Tarih, Avrupa Hanım, Carl Günteritz, Berlin-6x12 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Askeri İdadi Öğrencileri, Dostluk YadigarıFotoğrafhane-i Perantan, Constantinople, 6x9 cm

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Eğitim Tarihi, Askeri İdadi Öğrencileri, Dostluk YadigarıFotoğrafhane-i Perantan, Constantinople, 6x9 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Beyler, 24 Şubat 1327, Mehmed İrfan, 5x8 cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Sosyal Tarih, Osmanlı Beyler, 24 Şubat 1327, Mehmed İrfan, 5x8 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Öğrenci, 4x8 cm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Sosyal Tarih, Osmanlı Öğrenci, 4x8 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Osmanlı Subay, Arkası Ali İmzalı, 7x4 cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Askeri Tarih, Osmanlı Subay, Arkası Ali İmzalı, 7x4 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Bey, Arkası Osmanlıca: ...Hayatımda Bir Timsal * Olan Tasvirimi Hatıra ve Duaya Vesile Olur Ümidiyle Takdim Ediyorum, Kayınpederin, 20 Haziran 1331"-6x9 cm

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Sosyal Tarih, Osmanlı Bey, Arkası Osmanlıca: ...Hayatımda Bir Timsal * Olan Tasvirimi Hatıra ve Duaya Vesile Olur Ümidiyle Takdim Ediyorum, Kayınpederin, 20 Haziran 1331"-6x9 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Avrupa Çocuk Hatıra, Paspartulu, Photo Americaine, Lyon, 10x16 cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Sosyal Tarih, Avrupa Çocuk Hatıra, Paspartulu, Photo Americaine, Lyon, 10x16 cm

    TLSatıldı
  • 75 Numerolu Hikmet Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    75 Numerolu Hikmet Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 395 Numerolu Adnan Efendi, 1926-1927 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Kadıköy Orta Mektebi, 395 Numerolu Adnan Efendi, 1926-1927 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Beyler Aile Hatırası, 11x14 cm

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Sosyal Tarih, Osmanlı Beyler Aile Hatırası, 11x14 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Çocuk Stüdyo, Nicolay Andriomenos, Constantinople, 6x11 cm

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Sosyal Tarih, Osmanlı Çocuk Stüdyo, Nicolay Andriomenos, Constantinople, 6x11 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Osmanlı Bey Hatıra, 1329 Validem Merhumenin Dayızadem Burhaneddin İyi Bir Vesikalık...", 7x11 cm

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Sosyal Tarih, Osmanlı Bey Hatıra, 1329 Validem Merhumenin Dayızadem Burhaneddin İyi Bir Vesikalık...", 7x11 cm

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 461 Numerolu Mustafa Necati Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Kadıköy Orta Mektebi, 461 Numerolu Mustafa Necati Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Cumhuriyet Devri Askeri Mektep Öğrencileri, Paspartulu, İç: 8x13 cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Askeri Tarih, Cumhuriyet Devri Askeri Mektep Öğrencileri, Paspartulu, İç: 8x13 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Cumhuriyet Devri Çocuklar Stüdyo Hatıra, Paspartulu, Foto Phebus, Constantinople, Arkası Osmanlıca: Muhterem Büyük Annemize Hatıra-ı Saadet Olmak Üzere Takdim Ediyoruz. Saim - Şefik - Melek - Rızvan-Paspartu: 18x30 cm, İç: 10x14 cm

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Sosyal Tarih, Cumhuriyet Devri Çocuklar Stüdyo Hatıra, Paspartulu, Foto Phebus, Constantinople, Arkası Osmanlıca: Muhterem Büyük Annemize Hatıra-ı Saadet Olmak Üzere Takdim Ediyoruz. Saim - Şefik - Melek - Rızvan-Paspartu: 18x30 cm, İç: 10x14 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Avrupa Hanım, Atelier O. Spenke, Köln, Paspartulu 15x23 cm, İç: 10x14 cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Sosyal Tarih, Avrupa Hanım, Atelier O. Spenke, Köln, Paspartulu 15x23 cm, İç: 10x14 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Osmanlı Zabit ve Bey, 1918, Haliyle, 8x13 cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Askeri Tarih, Osmanlı Zabit ve Bey, 1918, Haliyle, 8x13 cm

    TLSatıldı
  • Sosyal Tarih, Milli Mücadel Devri Çocuk Hatıra, 1336/1920, 14x9 cm

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Sosyal Tarih, Milli Mücadel Devri Çocuk Hatıra, 1336/1920, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Misvak Satıcısı, Edit. J Ludwigsohn

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Misvak Satıcısı, Edit. J Ludwigsohn

    TLSatıldı
  • Sultani Mektebi, 186 Numerolu Sedad Efendi, 1338-1339 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Sultani Mektebi, 186 Numerolu Sedad Efendi, 1338-1339 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 62 Numerolu Mehmed Kemal Efendi, 1340-1341 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Kadıköy Orta Mektebi, 62 Numerolu Mehmed Kemal Efendi, 1340-1341 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 307 Numerolu Ferid Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Kadıköy Orta Mektebi, 307 Numerolu Ferid Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Sultani Mektebi, 996 Numerolu Sadık Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Kadıköy Sultani Mektebi, 996 Numerolu Sadık Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Sultani Mektebi, 616 Numerolu Mustafa Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Kadıköy Sultani Mektebi, 616 Numerolu Mustafa Efendi, 1926 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Sultani Mektebi, 616 Numerolu Mustafa Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Kadıköy Sultani Mektebi, 616 Numerolu Mustafa Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Lisesi, 177 Numerolu Cahit Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Kadıköy Lisesi, 177 Numerolu Cahit Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Büyükdere, Constantinople

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Büyükdere, Constantinople

    TLSatıldı
  • Meşhur, 19 Adet Çikolata Kartı, Linda Darnel - Ann Miller - Esther Williams...-Kardeşler Çikolatası - Lion Melba - İmren - Golden - Hilâl..., 13x7 cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Meşhur, 19 Adet Çikolata Kartı, Linda Darnel - Ann Miller - Esther Williams...-Kardeşler Çikolatası - Lion Melba - İmren - Golden - Hilâl..., 13x7 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bab-ı Seraskeri, Postadan Geçmiş

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlı Bab-ı Seraskeri, Postadan Geçmiş

    TLSatıldı
  • 177 Numerolu Cahid Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    177 Numerolu Cahid Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kanto Bülbül, Nihavend

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Kanto Bülbül, Nihavend

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 353 Numerolu Yahya Efendi, 133? Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Kadıköy Orta Mektebi, 353 Numerolu Yahya Efendi, 133? Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 338 Numerolu Harun Efendi, 1340-1341 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Kadıköy Orta Mektebi, 338 Numerolu Harun Efendi, 1340-1341 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Uludağ, Cennet Kaya

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Uludağ, Cennet Kaya

    TLSatıldı
  • Kadıköy Erkek Lisesi, 704 Numerolu Osman Nuri Efendi, 1927 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Kadıköy Erkek Lisesi, 704 Numerolu Osman Nuri Efendi, 1927 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • * Lisesi, 146 Numerolu, Münevver Hanım, 1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    * Lisesi, 146 Numerolu, Münevver Hanım, 1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • 120 Numerolu, Süreyya Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    120 Numerolu, Süreyya Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Sultan Ahmet Çeşmesi, Yeni Baskı

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Sultan Ahmet Çeşmesi, Yeni Baskı

    TLSatıldı
  • Kadıköy Lisesi, 111 Numerolu Ali Rıza Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Kadıköy Lisesi, 111 Numerolu Ali Rıza Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Yeni Camii ve Kayık, Edit. M. Azikri

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Yeni Camii ve Kayık, Edit. M. Azikri

    TLSatıldı
  • Beykoz, Constantinople

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Beykoz, Constantinople

    TLSatıldı
  • 68 Numerolu Şehbal? Hanım, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    68 Numerolu Şehbal? Hanım, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • 384 Numerolu Rıza Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    384 Numerolu Rıza Efendi, 1927-1928 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Bayraklı Stickker, 6x9 cm

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Bayraklı Stickker, 6x9 cm

    TLSatıldı
  • Sultani Mektebi, 235 Numerolu Zeki Efendi, 1338-1339 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Sultani Mektebi, 235 Numerolu Zeki Efendi, 1338-1339 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Deniz Kenarı

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Deniz Kenarı

    TLSatıldı
  • Büyükada, 2. Baskı, İç: 11x7 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Büyükada, 2. Baskı, İç: 11x7 cm

    TLSatıldı
  • Kardeşim Perihan Hanım, Beni Hatırlaman İçin... 1932

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Kardeşim Perihan Hanım, Beni Hatırlaman İçin... 1932

    TLSatıldı
  • Sultani Mektebi, 246 Numerolu * Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Sultani Mektebi, 246 Numerolu * Efendi, 1928-1929 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • Kadıköy Orta Mektebi, 153 Numerolu Fuad Efendi, 1340-1341 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Kadıköy Orta Mektebi, 153 Numerolu Fuad Efendi, 1340-1341 Ders Senesi Mesai Cüzdanı / Karne-Osmanlı ve erken cumhuriyet devrinde öğrencilere "efendi & hanım" şekliyle hitab edilir, karnede de bu hitap resmi olarak kullanılırdı. Dönem dersleri olarak şunları sıralayabiliriz: Türkçe (İmla, Tahrir, Sarf, Elifba, Kıraat, Ezber, İnşad, Yazı...), Din Dersleri, Tarih, Nebatat, Hayvanat, Fizik, Kimya, Hendese, Hesap, Çocuk Bakımı, Lisan-ı Ecnebi (Fransızca, İngilizce...), Terbiye-i Bedeniye, Resim, Musiki, Cimnastik, İlm-i Arz, İdare-i Bedeniye, Ziraat, El İşleri, Ahlâk gibi farklı konu ve dersleri sıralayabiliriz. Talebeye verilen bu karnelere etvar ve mesai cüzdanı veya sadece mesai cüzdanı da denilmekteydi.

    TLSatıldı
  • 50 Adet Turkcell Telefon Kontör Kartı

    Lot No: 82

    Lot: 82

    50 Adet Turkcell Telefon Kontör Kartı

    TLSatıldı
  • Uludağ, Bursa

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Uludağ, Bursa

    TLSatıldı
  • Kapalıçarşı, İstanbul

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Kapalıçarşı, İstanbul

    TLSatıldı
  • 50 Adet Turkcell Telefon Kontör Kartı

    Lot No: 85

    Lot: 85

    50 Adet Turkcell Telefon Kontör Kartı

    TLSatıldı
  • Bursa Kaplıcaları, Fotokart

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Bursa Kaplıcaları, Fotokart

    TLSatıldı
  • İstanbul Umumi Manzara

    Lot No: 87

    Lot: 87

    İstanbul Umumi Manzara

    TLSatıldı
  • Sahil Gurub Vakti, Fotokart, 12,5x8,5 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Sahil Gurub Vakti, Fotokart, 12,5x8,5 cm

    TLSatıldı
  • Gatala Köprüsü, 1900'lü Yıllar, Yeni Baskı-13x8 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Gatala Köprüsü, 1900'lü Yıllar, Yeni Baskı-13x8 cm

    TLSatıldı
  • Bursa Umumi Manzara

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Bursa Umumi Manzara

    TLSatıldı
  • Uludağ Oteli

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Uludağ Oteli

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Devri Bey, 1933-Albümden çıkma

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Cumhuriyet Devri Bey, 1933-Albümden çıkma

    TLSatıldı
  • Adana Demir Köprü, 1936

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Adana Demir Köprü, 1936

    TLSatıldı
  • Kitap, 1968 Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı Neşriyatı, Uyuşturucu ve Keyip Verici Zehirler Korunma ve Tedavi, Faruk Bayülkem-Gürsoy Basımevi, ankara, 1968, 32 Sayfa

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Kitap, 1968 Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı Neşriyatı, Uyuşturucu ve Keyip Verici Zehirler Korunma ve Tedavi, Faruk Bayülkem-Gürsoy Basımevi, ankara, 1968, 32 Sayfa

    TLSatıldı
  • Müzik Tarihi, Rumeli Türkleri Güfte ve Besteleriyle, Aluş Nuş-Say Yayınları, 1.baskı, 1996, 308, Hafif Su Yemiş

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Müzik Tarihi, Rumeli Türkleri Güfte ve Besteleriyle, Aluş Nuş-Say Yayınları, 1.baskı, 1996, 308, Hafif Su Yemiş

    TLSatıldı
  • Kitap, Dolmuşa Binme ve Dolmuştan İnme Sanatında Zen, Cem Şen-Klan Yayınları, 3.baskı, 2010, 211 s.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Kitap, Dolmuşa Binme ve Dolmuştan İnme Sanatında Zen, Cem Şen-Klan Yayınları, 3.baskı, 2010, 211 s.

    TLSatıldı
  • Avrupa, Kadınlar Otomobilde, Magyar Erzsi - Budapeşte Kaşeli

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Avrupa, Kadınlar Otomobilde, Magyar Erzsi - Budapeşte Kaşeli

    TLSatıldı
  • Hicaz Kanto, Küşad

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Hicaz Kanto, Küşad

    TLSatıldı
  • Zabit Binek Beygiri İçin Mükemmel Eğer Takımı Akşamı

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Zabit Binek Beygiri İçin Mükemmel Eğer Takımı Akşamı

    TLSatıldı
  • Abide-i Hürriyet

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Abide-i Hürriyet

    TLSatıldı
  • 3 Adet Farklı Renklerde Usul-ü Farsi, Galatasaray Lisesi Farsça Öğrenme Kitabı

    Lot No: 103

    Lot: 103

    3 Adet Farklı Renklerde Usul-ü Farsi, Galatasaray Lisesi Farsça Öğrenme Kitabı

    TLSatıldı
  • Büyükada Hatıra, 14x10 cm

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Büyükada Hatıra, 14x10 cm

    TLSatıldı
  • Rusça Doğum Belgesi, 1959

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Rusça Doğum Belgesi, 1959

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Devri Subay ve Kızı (Önlüğü İle) 14x9 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Cumhuriyet Devri Subay ve Kızı (Önlüğü İle) 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Kitap, Rakı ile Edebiyat Muhabbeti, Refik Durbaş-Heyamola Yayınları, İstanbul, 2007, 294 s.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Kitap, Rakı ile Edebiyat Muhabbeti, Refik Durbaş-Heyamola Yayınları, İstanbul, 2007, 294 s.

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi, Afiş, Şekerpare, İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu-100x70 cm, Ürününüz katlanarak gönderilecektir.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Sinema Tarihi, Afiş, Şekerpare, İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu-100x70 cm, Ürününüz katlanarak gönderilecektir.

    TLSatıldı
  • Doğal Taş Plaka, 7x5 cm

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Doğal Taş Plaka, 7x5 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 67, 1998, "Performans"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Sanat Dünyamız, Sayı: 67, 1998, "Performans"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 71, 1999, "Sanat ve Çocuk"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Sanat Dünyamız, Sayı: 71, 1999, "Sanat ve Çocuk"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 74, 1999, "Sanatın Gambazları"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Sanat Dünyamız, Sayı: 74, 1999, "Sanatın Gambazları"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 78, Kış 2000, "Kent: Hazır-yapıt"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Sanat Dünyamız, Sayı: 78, Kış 2000, "Kent: Hazır-yapıt"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 76, Yaz 2000, "Bir Geometri Dersi: Sanat"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Sanat Dünyamız, Sayı: 76, Yaz 2000, "Bir Geometri Dersi: Sanat"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 94, Bahar 2005, "Belge(sel)den Kurmacaya"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Sanat Dünyamız, Sayı: 94, Bahar 2005, "Belge(sel)den Kurmacaya"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 92, Yaz 2004, "Kuram Sanatın Peşini Bırakmaz"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Sanat Dünyamız, Sayı: 92, Yaz 2004, "Kuram Sanatın Peşini Bırakmaz"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 77, Güz 2000, "Gölgeye Övgü" "-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Sanat Dünyamız, Sayı: 77, Güz 2000, "Gölgeye Övgü" "-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 102, Bahar 2007, "Yaşayan Opera Yaşasın Opera"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Sanat Dünyamız, Sayı: 102, Bahar 2007, "Yaşayan Opera Yaşasın Opera"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 99, Yaz 2006, "Sanatın Merkezi Nerede"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Sanat Dünyamız, Sayı: 99, Yaz 2006, "Sanatın Merkezi Nerede"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 95, Yaz 2005, "Yapıt Okumaları"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Sanat Dünyamız, Sayı: 95, Yaz 2005, "Yapıt Okumaları"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 96, Güz 2005, "Katılımcı Sanat"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Sanat Dünyamız, Sayı: 96, Güz 2005, "Katılımcı Sanat"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Sanat Dünyamız, Sayı: 111, Yaz 2009, "Japonya'da Sanat"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Sanat Dünyamız, Sayı: 111, Yaz 2009, "Japonya'da Sanat"-Yapı Kredi Yayınları, Temiz

    TLSatıldı
  • Karton Üzeri Yapıştırma, Rumca Ahmed Cevdet Paşa, 14x19 cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Karton Üzeri Yapıştırma, Rumca Ahmed Cevdet Paşa, 14x19 cm

    TLSatıldı
  • Naziler Yeni Baskı Vinyet

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Naziler Yeni Baskı Vinyet

    TLSatıldı
  • T.C. Nüfus Tezkiresi Sureti, Nebiha? Hanım, 1341

    Lot No: 126

    Lot: 126

    T.C. Nüfus Tezkiresi Sureti, Nebiha? Hanım, 1341

    TLSatıldı
  • Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    TLSatıldı
  • Trakyanın 1 - 2 - 3. Kesimindeki Muhtemel Taarruz Harekat Planları, Baskı, Ölçek: 1 / 800.000, 23x28 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Trakyanın 1 - 2 - 3. Kesimindeki Muhtemel Taarruz Harekat Planları, Baskı, Ölçek: 1 / 800.000, 23x28 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Büyük Boy 28 Temmuz 1328/1912 Tarihli Takvim Yaprağı, 13x19 cm-Barbaros Hayreddin Paşa ve Donanma Konulu

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Osmanlıca Büyük Boy 28 Temmuz 1328/1912 Tarihli Takvim Yaprağı, 13x19 cm-Barbaros Hayreddin Paşa ve Donanma Konulu

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Büyük Boy 7 Ağustos 1328/1912 Tarihli Takvim Yaprağı, 13x19 cm-Barbaros Hayreddin Paşa ve Donanma Konulu

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Osmanlıca Büyük Boy 7 Ağustos 1328/1912 Tarihli Takvim Yaprağı, 13x19 cm-Barbaros Hayreddin Paşa ve Donanma Konulu

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Takvim Yaprağı, 30 Eylül 1339 Tarihli Takvim Yaprağı

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Osmanlıca Takvim Yaprağı, 30 Eylül 1339 Tarihli Takvim Yaprağı

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Takvim Yaprağı, 2 Ağustos 1924 Takvim Yaprağı

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Osmanlıca Takvim Yaprağı, 2 Ağustos 1924 Takvim Yaprağı

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Takvim Yaprağı, 30 Nisan 1336 Tarihli Takvim Yaprağı

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Osmanlıca Takvim Yaprağı, 30 Nisan 1336 Tarihli Takvim Yaprağı

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Takvim Yaprağı, 10 Haziran 1338 Tarihli Takvim Yaprağı

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Osmanlıca Takvim Yaprağı, 10 Haziran 1338 Tarihli Takvim Yaprağı

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hukuk Tarihi, Kütahya Aslıdoğan Vakfı Mütevelliyeti Konulu, 1867 Müzayede Kaimesi-22x40 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Osmanlı Hukuk Tarihi, Kütahya Aslıdoğan Vakfı Mütevelliyeti Konulu, 1867 Müzayede Kaimesi-22x40 cm

    TLSatıldı
  • 2 Adet 1910 Yılı 100 Ruble Temiz/ÇT

    Lot No: 136

    Lot: 136

    2 Adet 1910 Yılı 100 Ruble Temiz/ÇT

    TLSatıldı
  • 2 Adet Oyuncaklı Çocuk Kartpostal, 15x10 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    2 Adet Oyuncaklı Çocuk Kartpostal, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • 1001 Roman, Sayı: 53, 750 Krş, Ekim 1946-Kapağı haliyle

    Lot No: 138

    Lot: 138

    1001 Roman, Sayı: 53, 750 Krş, Ekim 1946-Kapağı haliyle

    TLSatıldı
  • 5 Adet Cinali Hikaye Kitapları

    Lot No: 139

    Lot: 139

    5 Adet Cinali Hikaye Kitapları

    TLSatıldı
  • 2 Kartela Puro Etiketi

    Lot No: 140

    Lot: 140

    2 Kartela Puro Etiketi

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi 12 Adet Sigara Etiket

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Osmanlı Dönemi 12 Adet Sigara Etiket

    TLSatıldı
  • Fransa Muharebesi Planı 1897, 1: 100, 20x30 cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Fransa Muharebesi Planı 1897, 1: 100, 20x30 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 11x23 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Osmanlı Fes Etiketi, 11x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 11x22 cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Osmanlı Fes Etiketi, 11x22 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 10x23 cm

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Osmanlı Fes Etiketi, 10x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 10x23 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Osmanlı Fes Etiketi, 10x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 9x24 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Osmanlı Fes Etiketi, 9x24 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 11x24 cm

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Osmanlı Fes Etiketi, 11x24 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 17x10 cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Osmanlı Fes Etiketi, 17x10 cm

    TLSatıldı
  • Rus Askeri Hatıra Para Kataloğu, Boş

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Rus Askeri Hatıra Para Kataloğu, Boş

    TLSatıldı
  • Arıburnu ve Anafartalar Muharebe Alanları, 33x48 cm

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Arıburnu ve Anafartalar Muharebe Alanları, 33x48 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 9x18 cm

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Osmanlı Fes Etiketi, 9x18 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 10x21 cm

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Osmanlı Fes Etiketi, 10x21 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketi, 10x23 cm

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Osmanlı Fes Etiketi, 10x23 cm

    TLSatıldı
  • İngiliz Şarap Tadım Sertifikası, 40x30 cm

    Lot No: 155

    Lot: 155

    İngiliz Şarap Tadım Sertifikası, 40x30 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Çavuşbaşı Kesedarı - Kesedar Efendi - Vezir Mektupçusu Efendi - Kethüda Katibi Efendi..., Edit. Max Fruchtermann

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Çavuşbaşı Kesedarı - Kesedar Efendi - Vezir Mektupçusu Efendi - Kethüda Katibi Efendi..., Edit. Max Fruchtermann

    TLSatıldı
  • Türkan Şoray Kartpostal

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Türkan Şoray Kartpostal

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Devri Beyler Hatıra

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Cumhuriyet Devri Beyler Hatıra

    TLSatıldı
  • 2 Adet Avrupa Kartpostal

    Lot No: 166

    Lot: 166

    2 Adet Avrupa Kartpostal

    TLSatıldı
  • 2 Adet Avrupa Kartpostal

    Lot No: 167

    Lot: 167

    2 Adet Avrupa Kartpostal

    TLSatıldı
  • 2 Adet Avrupa Kartpostal

    Lot No: 168

    Lot: 168

    2 Adet Avrupa Kartpostal

    TLSatıldı
  • Ankara Çubuklu Barajı

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Ankara Çubuklu Barajı

    TLSatıldı
  • Cemal Reşit Rey'in El Yazı ve İmzalı Yeni Yıl Tebrik Mektubu ve Fransızca Cemal Reşit Bey'in 10 Sayfa Program Broşürü

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Cemal Reşit Rey'in El Yazı ve İmzalı Yeni Yıl Tebrik Mektubu ve Fransızca Cemal Reşit Bey'in 10 Sayfa Program Broşürü

    TLSatıldı
  • Kınalıada Hatırası

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Kınalıada Hatırası

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Devri Aile Hatıra, 1934, 6x10 cm

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Cumhuriyet Devri Aile Hatıra, 1934, 6x10 cm

    TLSatıldı
  • Saint-Joseph Fransız Koleji Alsancak-İzmir Haftalık Not Defteri, 1975-1976 Öğretim Yılı-Yarı kısmı dolu.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Saint-Joseph Fransız Koleji Alsancak-İzmir Haftalık Not Defteri, 1975-1976 Öğretim Yılı-Yarı kısmı dolu.

    TLSatıldı
  • Fesli Çocuklar Hatıra, 5,5x8 cm, Haliyle

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Fesli Çocuklar Hatıra, 5,5x8 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • 2 Adet Avrupa Kartpostal

    Lot No: 175

    Lot: 175

    2 Adet Avrupa Kartpostal

    TLSatıldı
  • Şark Sanayi Kumpoanyası Hisse Senedi ve İncir İşinde Çalışan Osmanlı Kadınları Kartpostal

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Şark Sanayi Kumpoanyası Hisse Senedi ve İncir İşinde Çalışan Osmanlı Kadınları Kartpostal

    TLSatıldı
  • Postadan Geçmiş Kartpostal

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Postadan Geçmiş Kartpostal

    TLSatıldı
  • Kılıç Alayı Günü Rikâb-ı Hümayun, Sultan Vahideddin'in Kılıç Alayı Olabilir?-11x15 cm

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Kılıç Alayı Günü Rikâb-ı Hümayun, Sultan Vahideddin'in Kılıç Alayı Olabilir?-11x15 cm

    TLSatıldı
  • Çinli Aile, Cüce - Dev ve Hanım, Gravür, İç: 13x19 cm

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Çinli Aile, Cüce - Dev ve Hanım, Gravür, İç: 13x19 cm

    TLSatıldı
  • Celi Divani, Besmele-i Şerife, Ketebe: Ahmed (Yazıcı), 21x15 cm

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Celi Divani, Besmele-i Şerife, Ketebe: Ahmed (Yazıcı), 21x15 cm

    TLSatıldı
  • Sülüs Nesih Kıta Yazı, Hadis-i Şerif, Ketebe: Merici (Erol Alan) H. 1440, 25x17 cm

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Sülüs Nesih Kıta Yazı, Hadis-i Şerif, Ketebe: Merici (Erol Alan) H. 1440, 25x17 cm

    TLSatıldı
  • Doğan Kardeş Dergisi, Sayı: 25, 1975, 150 Krş, Kapak: Şirinler ve Gargamel

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Doğan Kardeş Dergisi, Sayı: 25, 1975, 150 Krş, Kapak: Şirinler ve Gargamel

    TLSatıldı
  • Red Kit - Büyük Dük, Yapı Kredi Yayınları, 2014, 48 Sayfa

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Red Kit - Büyük Dük, Yapı Kredi Yayınları, 2014, 48 Sayfa

    TLSatıldı
  • 1 Kartela Puro Etiketi

    Lot No: 184

    Lot: 184

    1 Kartela Puro Etiketi

    TLSatıldı
  • 1 Kartela Puro Etiketi

    Lot No: 185

    Lot: 185

    1 Kartela Puro Etiketi

    TLSatıldı
  • Yürüteçli Bebek, 1900 Başları Avrupa Kartpostal

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Yürüteçli Bebek, 1900 Başları Avrupa Kartpostal

    TLSatıldı
  • Osmanlı Sultanları Serisi, Takım-10x15 cm

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Osmanlı Sultanları Serisi, Takım-10x15 cm

    TLSatıldı
  • Türk Meşhurlar, 2 Adet İnce Kartpostal

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Türk Meşhurlar, 2 Adet İnce Kartpostal

    TLSatıldı
  • Şerife Alaca - Genel Ev Giriş Fişi, 10 Adet

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Şerife Alaca - Genel Ev Giriş Fişi, 10 Adet

    TLSatıldı
  • Hitler Tiplemesi, Levent Kırca Fotoğraf, Haliyle, 8x12 cm

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Hitler Tiplemesi, Levent Kırca Fotoğraf, Haliyle, 8x12 cm

    TLSatıldı
  • Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    TLSatıldı
  • Trafik Şubesi Müdürlüğü, 1980'li Yıllar Tarife Kartı, 9x23 cm

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Trafik Şubesi Müdürlüğü, 1980'li Yıllar Tarife Kartı, 9x23 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Kore Milli Marşı Nota

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Kore Milli Marşı Nota

    TLSatıldı
  • Eski Tiyatro Bilet Lotu

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Eski Tiyatro Bilet Lotu

    TLSatıldı
  • Eski Sinema Bilet Lotu, Ecnebi Film

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Eski Sinema Bilet Lotu, Ecnebi Film

    TLSatıldı
  • Efemera Lotu

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Efemera Lotu

    TLSatıldı
  • Star Jiletleri, 32x22 cm, Dergiden Çıkma

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Star Jiletleri, 32x22 cm, Dergiden Çıkma

    TLSatıldı
  • Tekel Şarapları, 16x24 cm, Dergiden Çıkma

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Tekel Şarapları, 16x24 cm, Dergiden Çıkma

    TLSatıldı
  • Mehmed Fazlı Paşa?, Phebus Fotoğrafhanesi, Constantinople, Kabin Foto, 10x16 cm

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Mehmed Fazlı Paşa?, Phebus Fotoğrafhanesi, Constantinople, Kabin Foto, 10x16 cm

    TLSatıldı
  • Türk Tayyare Cemiyeti Damgalı Pullar

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Türk Tayyare Cemiyeti Damgalı Pullar

    TLSatıldı
  • Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    TLSatıldı
  • Hotel Adlon Berlin Antetli Evrak Üzeri Osmanlıca Mektup, Kardeşim Receb ve Osman Efendilere, Ankara'dan hareketim esnasında müşterek mektuplarınızı aldım... İmza Türkiye Baş Tayyareci, 1341 / 1925

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Hotel Adlon Berlin Antetli Evrak Üzeri Osmanlıca Mektup, Kardeşim Receb ve Osman Efendilere, Ankara'dan hareketim esnasında müşterek mektuplarınızı aldım... İmza Türkiye Baş Tayyareci, 1341 / 1925

    TLSatıldı
  • Osmanlı Böcek ve Uçan Böcekgilleri Tanıtır Osmanlıca Levha, 35x25 cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Osmanlı Böcek ve Uçan Böcekgilleri Tanıtır Osmanlıca Levha, 35x25 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Vapur Bileti, Güverte Bileti, 1. ve 2. Mevki Biletleri, Bursa Mudanya Vapur Şirketi 3 Adet

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Osmanlı Vapur Bileti, Güverte Bileti, 1. ve 2. Mevki Biletleri, Bursa Mudanya Vapur Şirketi 3 Adet

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönem Tasavvuf Şiiri "Besmele - Uyan Behi Gafil Hakkı Unutma / Bu Dar-ı Fenadır Rüyadır Rüya" 35x11 cm

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Osmanlı Dönem Tasavvuf Şiiri "Besmele - Uyan Behi Gafil Hakkı Unutma / Bu Dar-ı Fenadır Rüyadır Rüya" 35x11 cm

    TLSatıldı
  • 1. Dünya Savaşı Alman İmparatoru 2 Adet Vinyet, R: 4 cm

    Lot No: 208

    Lot: 208

    1. Dünya Savaşı Alman İmparatoru 2 Adet Vinyet, R: 4 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Çekoslovakya İpek Fes Etiketi, Sultan 5. Mehmet Reşat, 3,5x5 cm

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Osmanlı Çekoslovakya İpek Fes Etiketi, Sultan 5. Mehmet Reşat, 3,5x5 cm

    TLSatıldı
  • Dönem Çay Kartları, 25 Adet

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Dönem Çay Kartları, 25 Adet

    TLSatıldı
  • Şıvgar Beygirlerine Mahsus Mükemmel Cer Takımının Aksamı, 14x9 cm

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Şıvgar Beygirlerine Mahsus Mükemmel Cer Takımının Aksamı, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı, İttifak / Silah Arkadaşları, Ay Yıldız Görselleri, 11x7 cm

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Osmanlı Tütün Kağıdı, İttifak / Silah Arkadaşları, Ay Yıldız Görselleri, 11x7 cm

    TLSatıldı
  • Napoleon Sigara Kartları

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Napoleon Sigara Kartları

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı, İttifak Hükümdarları, 10x6 cm

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Osmanlı Tütün Kağıdı, İttifak Hükümdarları, 10x6 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Bulgar Kilisesi / Demir Kilise, 14x9 cm

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Osmanlı Dönemi Bulgar Kilisesi / Demir Kilise, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Zabit Binek Beygiri İçin Mükemmel Eğer Takımı Aksamı-14x9 cm

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Zabit Binek Beygiri İçin Mükemmel Eğer Takımı Aksamı-14x9 cm

    TLSatıldı
  • Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bankası Kavasları / Güvenlik

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Osmanlı Bankası Kavasları / Güvenlik

    TLSatıldı
  • Kepkep Sabunları Tenzilat / İndirim Çeki, 2 Adet

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Kepkep Sabunları Tenzilat / İndirim Çeki, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Boys Off ll Nations Kartları

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Boys Off ll Nations Kartları

    TLSatıldı
  • Mahmud Şevket Paşa, Haliyle

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Mahmud Şevket Paşa, Haliyle

    TLSatıldı
  • Güzel Aydın Hatırası - Kurtuluş Günü, Yunanlıların Facia-ı İşgali 25 Haziran 1336

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Güzel Aydın Hatırası - Kurtuluş Günü, Yunanlıların Facia-ı İşgali 25 Haziran 1336

    TLSatıldı
  • Osmanlı 2 Adet Fes Etiketi

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Osmanlı 2 Adet Fes Etiketi

    TLSatıldı
  • Şanlı Bayramınız, Arkası 1934 Yılı Not Bulunmakta, 14x9 cm, Haliyle

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Şanlı Bayramınız, Arkası 1934 Yılı Not Bulunmakta, 14x9 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Eski Fotoğraf Kapları

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Eski Fotoğraf Kapları

    TLSatıldı
  • Liebig Çorba Kartı, Balkanlarda Osmanlı Ordusu, 7x11 cm

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Liebig Çorba Kartı, Balkanlarda Osmanlı Ordusu, 7x11 cm

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülaziz, Edit. Max Fruchtermann, Arkası Haliyle

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Sultan Abdülaziz, Edit. Max Fruchtermann, Arkası Haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kabin Fotoğraf, 7x9 cm

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Osmanlı Kabin Fotoğraf, 7x9 cm

    TLSatıldı
  • İngiliz Kraliyet Ordusu Obüs Sevkiyatında

    Lot No: 229

    Lot: 229

    İngiliz Kraliyet Ordusu Obüs Sevkiyatında

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kabin Fotoğraf, Haliyle, 6x10 cm

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Osmanlı Kabin Fotoğraf, Haliyle, 6x10 cm

    TLSatıldı
  • Galatasaray İnisiyalli, Kürek Takımı Görselli Zarf

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Galatasaray İnisiyalli, Kürek Takımı Görselli Zarf

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Padişah Tahtı, Hazine Dairesi

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Osmanlı Dönemi Padişah Tahtı, Hazine Dairesi

    TLSatıldı
  • Çengel Beygirlerine Mahsus Cer Takımının Aksamı, 14x9 cm

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Çengel Beygirlerine Mahsus Cer Takımının Aksamı, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Askeri Temalı Çikolata Kartı, 7x10 cm

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Osmanlı Askeri Temalı Çikolata Kartı, 7x10 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dübeş Sigara Tütün Kağıdı, 7x4 cm

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Osmanlı Dübeş Sigara Tütün Kağıdı, 7x4 cm

    TLSatıldı
  • Louit-Freres Çikolata Kartı

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Louit-Freres Çikolata Kartı

    TLSatıldı
  • Melek Balonlu Ciklet Etiketi-10x15 cm

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Melek Balonlu Ciklet Etiketi-10x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Mısırlı Arap Dilenci

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Osmanlı Dönemi Mısırlı Arap Dilenci

    TLSatıldı
  • Osmanlı Baba Oğul, Arkası Ermenice 1918 Tarihli Yazılı

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Osmanlı Baba Oğul, Arkası Ermenice 1918 Tarihli Yazılı

    TLSatıldı
  • Türkiye İş Bankası Reklam, Dergiden Çıkma, 11x20 cm

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Türkiye İş Bankası Reklam, Dergiden Çıkma, 11x20 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bosna Türk Kadını, Postadan Geçmiş

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Osmanlı Bosna Türk Kadını, Postadan Geçmiş

    TLSatıldı
  • Türk Kadını, Edit. E. F. Rochat

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Türk Kadını, Edit. E. F. Rochat

    TLSatıldı
  • Feraceli Türk Kadını, Constantinople

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Feraceli Türk Kadını, Constantinople

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bankası İtalyan Bombardımanından Sonraki Hali

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Osmanlı Bankası İtalyan Bombardımanından Sonraki Hali

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kadını, Kahire Baskı Kartpostal

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Osmanlı Kadını, Kahire Baskı Kartpostal

    TLSatıldı
  • Samsun Atatürk Heykeli, Fotokart

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Samsun Atatürk Heykeli, Fotokart

    TLSatıldı
  • Beaute Orient, Osmanlı Dönem Kartpostal

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Beaute Orient, Osmanlı Dönem Kartpostal

    TLSatıldı
  • Balkanlı Kadın

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Balkanlı Kadın

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fes Etiketleri

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Osmanlı Fes Etiketleri

    TLSatıldı
  • 2 Adet Osmanlı Dönem, Abide-i Hürriyet, Kartpostal

    Lot No: 250

    Lot: 250

    2 Adet Osmanlı Dönem, Abide-i Hürriyet, Kartpostal

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Kahire'de Limonata Satıcısı

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Osmanlı Dönemi Kahire'de Limonata Satıcısı

    TLSatıldı
  • 0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    Lot No: 252

    Lot: 252

    0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    TLSatıldı
  • 0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    Lot No: 253

    Lot: 253

    0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    TLSatıldı
  • 0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    Lot No: 254

    Lot: 254

    0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    TLSatıldı
  • 0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    Lot No: 255

    Lot: 255

    0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    TLSatıldı
  • 0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    Lot No: 256

    Lot: 256

    0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    TLSatıldı
  • 0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    Lot No: 257

    Lot: 257

    0 Euro, 100. Yıl M. Kemal Atatürk Fantezi Para-Çil

    TLSatıldı
  • Sultan 2. Selim, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Sultan 2. Selim, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    TLSatıldı
  • 1900 Başları Avrupa Moda ve Kadın, Kartpostal

    Lot No: 259

    Lot: 259

    1900 Başları Avrupa Moda ve Kadın, Kartpostal

    TLSatıldı
  • Sultan 3. Murad, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Sultan 3. Murad, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    TLSatıldı
  • Sevda Kartı, 14x9 cm, Arkası Yazılı

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Sevda Kartı, 14x9 cm, Arkası Yazılı

    TLSatıldı
  • Sultan VI. Mehmed Vahideddin

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Sultan VI. Mehmed Vahideddin

    TLSatıldı
  • Kadın Temalı 1907 Postadan Geçmiş Kartpostal

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Kadın Temalı 1907 Postadan Geçmiş Kartpostal

    TLSatıldı
  • Yeniçeriler, Constantinople

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Yeniçeriler, Constantinople

    TLSatıldı
  • Edit. Max Fruchtermann Osmanlı Kıyafetler Serisi, Constantinople, Kolluk Bayraktarı - Keçeli...

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Edit. Max Fruchtermann Osmanlı Kıyafetler Serisi, Constantinople, Kolluk Bayraktarı - Keçeli...

    TLSatıldı
  • Sultan 1. Mustafa, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Sultan 1. Mustafa, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    TLSatıldı
  • Lorel Hardi - Faka Basmas Nadir Sinema El İlanı, 9x14 cm

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Lorel Hardi - Faka Basmas Nadir Sinema El İlanı, 9x14 cm

    TLSatıldı
  • Silisi / Adana'da Şerbetçi

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Silisi / Adana'da Şerbetçi

    TLSatıldı
  • Fransa Sevda Kartı

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Fransa Sevda Kartı

    TLSatıldı
  • Sultan 1. Abdülhamid, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Sultan 1. Abdülhamid, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    TLSatıldı
  • Kürekçiler Temalı Bebek Fotoğrafı, Osmanlıca ***'nın Yirmi Altı Günlük Hatırası, 1341

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Kürekçiler Temalı Bebek Fotoğrafı, Osmanlıca ***'nın Yirmi Altı Günlük Hatırası, 1341

    TLSatıldı
  • Sultan 2. Mustafa, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Sultan 2. Mustafa, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    TLSatıldı
  • Sultan 2. Selim, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Sultan 2. Selim, Edit. Max Fruchtermann-Albümden çıkma

    TLSatıldı
  • Constantinople Stereoview, Kartpostal

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Constantinople Stereoview, Kartpostal

    TLSatıldı
  • Topkapı Sarayı, Constantinople Stereoview, Kartpostal

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Topkapı Sarayı, Constantinople Stereoview, Kartpostal

    TLSatıldı
  • Liman, Constantinople Stereoview, Kartpostal

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Liman, Constantinople Stereoview, Kartpostal

    TLSatıldı
  • Constantinople Stereoview, Kartpostal

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Constantinople Stereoview, Kartpostal

    TLSatıldı
  • Constantinople Stereoview, Kartpostal

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Constantinople Stereoview, Kartpostal

    TLSatıldı
  • New York Baskı, 1. Dünya Savaşı Temamlı Stereovier Kartpostal

    Lot No: 279

    Lot: 279

    New York Baskı, 1. Dünya Savaşı Temamlı Stereovier Kartpostal

    TLSatıldı
  • New York Baskı, 1. Dünya Savaşı Temamlı Stereovier Kartpostal

    Lot No: 280

    Lot: 280

    New York Baskı, 1. Dünya Savaşı Temamlı Stereovier Kartpostal

    TLSatıldı
  • New York Baskı, 1. Dünya Savaşı Temamlı Stereovier Kartpostal

    Lot No: 281

    Lot: 281

    New York Baskı, 1. Dünya Savaşı Temamlı Stereovier Kartpostal

    TLSatıldı
  • Ayasofya Camii Görselli Osmanlı Sevda Kartı, Edit. M. J. C.

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Ayasofya Camii Görselli Osmanlı Sevda Kartı, Edit. M. J. C.

    TLSatıldı
  • Berlin Baskı Japon Geyşalar Stereoview, 18x9 cm

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Berlin Baskı Japon Geyşalar Stereoview, 18x9 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıda 15. Yüzyılda Kıyafetler Temalı Farklı Formda Nadir Kart, 7x10 cm

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Osmanlıda 15. Yüzyılda Kıyafetler Temalı Farklı Formda Nadir Kart, 7x10 cm

    TLSatıldı
  • 1911 Türk İtalyan Savaşı Stereoview, Kırık

    Lot No: 285

    Lot: 285

    1911 Türk İtalyan Savaşı Stereoview, Kırık

    TLSatıldı
  • 1911 Türk İtalyan Savaşı Stereoview

    Lot No: 286

    Lot: 286

    1911 Türk İtalyan Savaşı Stereoview

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönem İkili İttifak Treubund Yazılı Tütün Kağıdı-Tamirli

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Osmanlı Dönem İkili İttifak Treubund Yazılı Tütün Kağıdı-Tamirli

    TLSatıldı
  • Fuad Paşa ve Aile Eşrafı

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Fuad Paşa ve Aile Eşrafı

    TLSatıldı
  • Yurtdışında Basılmış M. Kemal Atatürk Pulları, Damgasız

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Yurtdışında Basılmış M. Kemal Atatürk Pulları, Damgasız

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Sigara Kağıdı, Yetim Kağıdı

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Osmanlı Tütün Sigara Kağıdı, Yetim Kağıdı

    TLSatıldı
  • İzmir Cassaba'dan Bağdat Kutulamare'ye Tren Yolu Görselli Osmanlı Tütün Kağıdı

    Lot No: 291

    Lot: 291

    İzmir Cassaba'dan Bağdat Kutulamare'ye Tren Yolu Görselli Osmanlı Tütün Kağıdı

    TLSatıldı
  • Çatalca Muharebesi, Edit. M.J.C., Haliyle

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Çatalca Muharebesi, Edit. M.J.C., Haliyle

    TLSatıldı
  • Reisicumhur İsmet İnönü, Fotokart

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Reisicumhur İsmet İnönü, Fotokart

    TLSatıldı
  • Prusya Dönem Madalyalar Temalı Çikolata Kartı

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Prusya Dönem Madalyalar Temalı Çikolata Kartı

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Pullar Temalı Yaldızlı Kabartma Baskı Kartpostal, Postadan Geçmiş

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Osmanlı Dönemi Pullar Temalı Yaldızlı Kabartma Baskı Kartpostal, Postadan Geçmiş

    TLSatıldı
  • Osmanlı Paralar, Kabartma Baskı, Osmanlı Kartpostal

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Osmanlı Paralar, Kabartma Baskı, Osmanlı Kartpostal

    TLSatıldı
  • Veliaht-ı Saltanat Şehzade Yusuf İzzetin Efendi, Edit. M.J.C.-Haliyle

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Veliaht-ı Saltanat Şehzade Yusuf İzzetin Efendi, Edit. M.J.C.-Haliyle

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Devri, Jandarm Dairesi Tabelası Önünde Beyler, Fo. Hulusi

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Cumhuriyet Devri, Jandarm Dairesi Tabelası Önünde Beyler, Fo. Hulusi

    TLSatıldı
  • Selanik, Osmanlı Dönemi Kadın, Edit. J.S. Menahem

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Selanik, Osmanlı Dönemi Kadın, Edit. J.S. Menahem

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hanım, Cosntantinople

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Osmanlı Hanım, Cosntantinople

    TLSatıldı
  • Galata Kulesi, Osmanlı Hanım, Edit. M.J.C.

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Galata Kulesi, Osmanlı Hanım, Edit. M.J.C.

    TLSatıldı
  • Dip Beygirlerine Mahsus Cer Takımının Aksamı, 14x9 cm

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Dip Beygirlerine Mahsus Cer Takımının Aksamı, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Orient Express, Constantinople

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Orient Express, Constantinople

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hamal, Constantinople

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Osmanlı Hamal, Constantinople

    TLSatıldı
  • Sultan II. Mahmud Türbesi, Sultan II. Mahmud ve Sultan Abdülaziz'in Sandukaları, Edit. J. Ludwigsohn

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Sultan II. Mahmud Türbesi, Sultan II. Mahmud ve Sultan Abdülaziz'in Sandukaları, Edit. J. Ludwigsohn

    TLSatıldı
  • Bursa, Sultan Yıldırım Bayezid Camii

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Bursa, Sultan Yıldırım Bayezid Camii

    TLSatıldı
  • Sultan II. Mahmud Türbesi, Sultan II. Mahmud ve Sultan Abdülaziz'in Sandukaları, Edit. J. Ludwigsohn

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Sultan II. Mahmud Türbesi, Sultan II. Mahmud ve Sultan Abdülaziz'in Sandukaları, Edit. J. Ludwigsohn

    TLSatıldı
  • Osmanlı Şerbetçi, Constantinople

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Osmanlı Şerbetçi, Constantinople

    TLSatıldı
  • Beyazıt Camii, Constantinople

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Beyazıt Camii, Constantinople

    TLSatıldı
  • Topkapı Sarayı - Bağdat Köşkü Dahili Manzara

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Topkapı Sarayı - Bağdat Köşkü Dahili Manzara

    TLSatıldı
  • Alman Baskı Nadir Orient Express - Constantinople 2 Adet Kartpostal-Haliyle

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Alman Baskı Nadir Orient Express - Constantinople 2 Adet Kartpostal-Haliyle

    TLSatıldı
  • Constantinople, Osmanlı Saray Dahili

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Constantinople, Osmanlı Saray Dahili

    TLSatıldı
  • Sultan I. Murad'ın Türbesi, Bursa

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Sultan I. Murad'ın Türbesi, Bursa

    TLSatıldı
  • Zabit Binek Beygiri İçin Mükemmel Eğer Takımı Aksamı-14x9 cm

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Zabit Binek Beygiri İçin Mükemmel Eğer Takımı Aksamı-14x9 cm

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Pera Constantinople, Parnasse Fotoğrafhanesi Hazzo Pulo Pasajı, 10x16 cm

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Kabin Foto, Pera Constantinople, Parnasse Fotoğrafhanesi Hazzo Pulo Pasajı, 10x16 cm

    TLSatıldı
  • Dönem Karışık Takvim Yaprağı Lotu

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Dönem Karışık Takvim Yaprağı Lotu

    TLSatıldı
  • Kızılay Takvim Yaprağı, 14 Haziran 1979

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Kızılay Takvim Yaprağı, 14 Haziran 1979

    TLSatıldı
  • Hilâl-i Ahmer Cemiyeti - Eskişehir Antetli Zarf

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Hilâl-i Ahmer Cemiyeti - Eskişehir Antetli Zarf

    TLSatıldı
  • Danimarka Damgasız Blok ve Damgalı Seri

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Danimarka Damgasız Blok ve Damgalı Seri

    TLSatıldı
  • Türkiye İş Bankası Boş Çek, 22x9 cm

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Türkiye İş Bankası Boş Çek, 22x9 cm

    TLSatıldı
  • Üç Süvari At Sirki Temalı Fes Etiketi

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Üç Süvari At Sirki Temalı Fes Etiketi

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülaziz Han, 15x10 cm

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Sultan Abdülaziz Han, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • Sultan II. Abdülhamid, 15x10 cm

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Sultan II. Abdülhamid, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • Karton Üzeri Yapıştırma, Rumca Rami Paşa, 14x19 cm

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Karton Üzeri Yapıştırma, Rumca Rami Paşa, 14x19 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Dut Yaprağı Üzeri Hat Sanatı, 17x22 cm

    TLSatıldı
  • Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Hoover Çamaşır Makinaları Vinyet, 5 Adet

    TLSatıldı
  • Almanya Sigara Kartı, 1. Dünya Savaşı Sırasında Kurşun İmalatında Çalışan Kadın ve Çocuklar

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Almanya Sigara Kartı, 1. Dünya Savaşı Sırasında Kurşun İmalatında Çalışan Kadın ve Çocuklar

    TLSatıldı
  • Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı Temalı

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı Temalı

    TLSatıldı
  • Almanya Sigara Kartı, 1. Dünya Savaşı Alman Çocuk Askerler

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Almanya Sigara Kartı, 1. Dünya Savaşı Alman Çocuk Askerler

    TLSatıldı
  • Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı General Hindenburg

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı General Hindenburg

    TLSatıldı
  • Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı Temalı

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı Temalı

    TLSatıldı
  • Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı Temalı

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Almanya Sigara Kartları, 1. Dünya Savaşı Temalı

    TLSatıldı
  • Almanya Sigara Kartı, Askerler Duvar Gazetelerini Okumakta

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Almanya Sigara Kartı, Askerler Duvar Gazetelerini Okumakta

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönem Rumca Yazılı Baskı Görsel, Refik Paşa, Karton Üzeri, 10x14 cm

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Osmanlı Dönem Rumca Yazılı Baskı Görsel, Refik Paşa, Karton Üzeri, 10x14 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönem Rumca Yazılı Baskı Görsel, Kadir Paşa, Karton Üzeri, 10x14 cm

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Osmanlı Dönem Rumca Yazılı Baskı Görsel, Kadir Paşa, Karton Üzeri, 10x14 cm

    TLSatıldı
  • Hilal-i Ahmer Faydasına Çiçek Satan Osmanlı Kadını, 14x9 cm

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Hilal-i Ahmer Faydasına Çiçek Satan Osmanlı Kadını, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kabin Fotoğraf, Visite Fotoğrafhanesi, 6x11 cm

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Osmanlı Kabin Fotoğraf, Visite Fotoğrafhanesi, 6x11 cm

    TLSatıldı
  • 1 Kartela Puro Etiketi

    Lot No: 340

    Lot: 340

    1 Kartela Puro Etiketi

    TLSatıldı