Lot: 1

Güncel Fiyat: 1.000 TL Açılış Fiyatı: 1.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Kışlık Elbiseli Türk, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm

Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Kışlık Elbiseli Türk, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Kışlık Elbiseli Türk, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Hint Derviş, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x47 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Hint Derviş, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x47 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Bedevi Arap, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Bedevi Arap, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Berberi Halkı ve Kıyafetleri, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Berberi Halkı ve Kıyafetleri, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Kazasker, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x42 cm, Tamirli, Paspartulu-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Kazasker, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x42 cm, Tamirli, Paspartulu-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Valaquie (Eflak) Prensesi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Valaquie (Eflak) Prensesi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Tören Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Tören Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Günlük Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Günlük Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Hamama Giden Frenk Hanımlar, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Hamama Giden Frenk Hanımlar, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Ulah Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Ulah Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Takım Adalar İçinde Yer Alan Tine Adası Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Takım Adalar İçinde Yer Alan Tine Adası Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Mağripli Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Mağripli Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Sırbistan'dan Korkmayan Genç Şam Türklerine Mallarını Taşıyan Komisyoncu Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Sırbistan'dan Korkmayan Genç Şam Türklerine Mallarını Taşıyan Komisyoncu Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Patmoslu Aziz John'un Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Patmoslu Aziz John'un Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Argentiere Adası Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Argentiere Adası Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Hintli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, Paspartulu Hali 34x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Hintli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, Paspartulu Hali 34x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Macar Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Macar Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Sabahlıklı Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Sabahlıklı Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Ulah Beyefendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Ulah Beyefendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Naxis'in Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 34x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Naxis'in Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 34x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Takımadalarında Tambur Çalan Yunan, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Takımadalarında Tambur Çalan Yunan, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Macar Bey, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Macar Bey, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Pers (İranlı) Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Pers (İranlı) Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Hintli Derviş, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, Paspartulu Hali, 34x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Hintli Derviş, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, Paspartulu Hali, 34x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Persli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 34x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Persli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 34x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Helvacı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x42 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Helvacı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x42 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Çar ve Moskova Dükü, Paspartulu, 31x41 cm

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Çar ve Moskova Dükü, Paspartulu, 31x41 cm

    TLSatıldı
  • Isfahan'da İranlı Bey, Paspartulu 31x41 cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Isfahan'da İranlı Bey, Paspartulu 31x41 cm

    TLSatıldı
  • Avrupalı Hanım, Taş Baskı Renkli, Paspartulu Hali 32x41 cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Avrupalı Hanım, Taş Baskı Renkli, Paspartulu Hali 32x41 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kıyafetler, 1850'li Yıllar Taş Baskı, Paspartulu Hali, 29x42 cm-Haliyle

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Osmanlı Kıyafetler, 1850'li Yıllar Taş Baskı, Paspartulu Hali, 29x42 cm-Haliyle

    TLSatıldı
  • Dupin, Taş Baskı, 29x41 cm

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Dupin, Taş Baskı, 29x41 cm

    TLSatıldı
  • Dilbilimci Silvestre De Sacy, Paspartulu Hali 36x48 cm

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Dilbilimci Silvestre De Sacy, Paspartulu Hali 36x48 cm

    TLSatıldı
  • Oyun Yazarı Jean-François de La Harpe, Paspartulu Hali 36x46 cm

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Oyun Yazarı Jean-François de La Harpe, Paspartulu Hali 36x46 cm

    TLSatıldı
  • Orleans Dükü Louis, Paspartulu Hali 36x46 cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Orleans Dükü Louis, Paspartulu Hali 36x46 cm

    TLSatıldı
  • Avusturyalı Arşidük Johann, Paspartulu Hali 36x46 cm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Avusturyalı Arşidük Johann, Paspartulu Hali 36x46 cm

    TLSatıldı
  • 1. Philippe Louis, Paspartulu Hali 36x46 cm, Haliyle

    Lot No: 36

    Lot: 36

    1. Philippe Louis, Paspartulu Hali 36x46 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Eski Fransa Bakanlar Birliği Başkanı Odilon Barrot, Paspartulu Hali 35x45 cm

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Eski Fransa Bakanlar Birliği Başkanı Odilon Barrot, Paspartulu Hali 35x45 cm

    TLSatıldı
  • Fransız Hukukçu ve Yazar Thomas Corneille, Paspartulu 36x48 cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Fransız Hukukçu ve Yazar Thomas Corneille, Paspartulu 36x48 cm

    TLSatıldı
  • Fransa Cumhurbaşkanı Adolphe Thiers, Paspartulu Hali 36x48 cm

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Fransa Cumhurbaşkanı Adolphe Thiers, Paspartulu Hali 36x48 cm

    TLSatıldı
  • Bez Sıvama, Çok Büyük Boy, 232x98 cm "1932 Türkiye Maden Haritası"-Harita

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Bez Sıvama, Çok Büyük Boy, 232x98 cm "1932 Türkiye Maden Haritası"-Harita

    TLSatıldı
  • Bez Sıvama, Büyük Boy, 128x72 cm, İstanbul Umumî Plânı Üsküdar ve Kadıköy Cihetleri, Mikyas: 1/5000-Erken Dönem İstanbul Anadolu Yakası Haritası, Harita

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Bez Sıvama, Büyük Boy, 128x72 cm, İstanbul Umumî Plânı Üsküdar ve Kadıköy Cihetleri, Mikyas: 1/5000-Erken Dönem İstanbul Anadolu Yakası Haritası, Harita

    TLSatıldı
  • Ayasofya Camii, Sulu Boya, 20x28-Miri Ağazade

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Ayasofya Camii, Sulu Boya, 20x28-Miri Ağazade

    TLSatıldı
  • İstanbul, Sultan Ahmet, İsmet Müftüoğlu, Kağıt Üzeri Yağlıboya, 2011, 25x40 cm

    Lot No: 43

    Lot: 43

    İstanbul, Sultan Ahmet, İsmet Müftüoğlu, Kağıt Üzeri Yağlıboya, 2011, 25x40 cm

    TLSatıldı
  • Anadolu'da Cami Bahçesi, Suluboya Çalışma, 25x25 cm-Anonim

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Anadolu'da Cami Bahçesi, Suluboya Çalışma, 25x25 cm-Anonim

    TLSatıldı
  • Tuval Üzeri Yağlıboya, Günsu Ertürk 2013, 25x25 cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Tuval Üzeri Yağlıboya, Günsu Ertürk 2013, 25x25 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Yağlıboya, Anonim, 35x24 cm

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Kağıt Üzeri Yağlıboya, Anonim, 35x24 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Ahmet Natik, 34x50 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Yağlıboya, Anonim, Paspartulu 35x29 cm

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Kağıt Üzeri Yağlıboya, Anonim, Paspartulu 35x29 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, İmzasız (Mehmet Posur), 64x44 cm

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, İmzasız (Mehmet Posur), 64x44 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Mehmet Posur, 49x17 cm

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Kağıt Üzeri Suluboya Resim, Mehmet Posur, 49x17 cm

    TLSatıldı
  • Dekoratif Çerçevesinde Peyzaj Çalışma, Yağlıboya, 34x36 cm, Miri Ağazade İmzalı 2013

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Dekoratif Çerçevesinde Peyzaj Çalışma, Yağlıboya, 34x36 cm, Miri Ağazade İmzalı 2013

    TLSatıldı
  • Dekoratif Çerçevesinde, Yağlıboya Çalışma, 42x50 cm, Miri Ağazade İmzalı 2013

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Dekoratif Çerçevesinde, Yağlıboya Çalışma, 42x50 cm, Miri Ağazade İmzalı 2013

    TLSatıldı
  • Dekoratif Çerçevesinde, Suluboya Çalışma, 46x63 cm, İmzasız (Feraset Kademoğlu)

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Dekoratif Çerçevesinde, Suluboya Çalışma, 46x63 cm, İmzasız (Feraset Kademoğlu)

    TLSatıldı
  • Dekoratif Çerçevesinde, Suluboya Çalışma, 47x65 cm, İmzasız (Feraset Kademoğlu)

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Dekoratif Çerçevesinde, Suluboya Çalışma, 47x65 cm, İmzasız (Feraset Kademoğlu)

    TLSatıldı
  • Dekoratif Çerçevesinde, Suluboya Çalışma, 43x51 cm, İmzasız (Feraset Kademoğlu)

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Dekoratif Çerçevesinde, Suluboya Çalışma, 43x51 cm, İmzasız (Feraset Kademoğlu)

    TLSatıldı
  • Dekoratif Çerçevesinde, Kağıt Üzeri Yağlıboya Çalışma, 54x41 cm, İmzasız

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Dekoratif Çerçevesinde, Kağıt Üzeri Yağlıboya Çalışma, 54x41 cm, İmzasız

    TLSatıldı
  • İskenderiye Şehri, J. B. Hilair, 28x43 cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    İskenderiye Şehri, J. B. Hilair, 28x43 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Devri Müderrisler, 32x47 cm

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Osmanlı Devri Müderrisler, 32x47 cm

    TLSatıldı
  • Divan Toplantısı, Paspartulu 31x41 cm, Haliyle

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Divan Toplantısı, Paspartulu 31x41 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Constantinople, Sakalar, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Constantinople, Sakalar, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    TLSatıldı
  • Constantinople, Arabacı Türkler, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Constantinople, Arabacı Türkler, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    TLSatıldı
  • Constantinople, Sırık Hamalları, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Constantinople, Sırık Hamalları, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    TLSatıldı
  • Constantinople, Aydın Türk Sokağı, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Constantinople, Aydın Türk Sokağı, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    TLSatıldı
  • Constantinople, Ayvacı, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Constantinople, Ayvacı, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    TLSatıldı
  • Constantinople, Türk Tüccarlar, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Constantinople, Türk Tüccarlar, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    TLSatıldı
  • Constantinople, Faytonda Türk Hanımlar, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Constantinople, Faytonda Türk Hanımlar, 23x31 cm, Baskı-Baskı

    TLSatıldı
  • Yeniçeri Kıyafetleri, Çelik Baskı, Paspartulu, 33x38 cm

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Yeniçeri Kıyafetleri, Çelik Baskı, Paspartulu, 33x38 cm

    TLSatıldı
  • Yeniçeri Kıyafetleri, Çelik Baskı, Paspartulu, 33x38 cm

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Yeniçeri Kıyafetleri, Çelik Baskı, Paspartulu, 33x38 cm

    TLSatıldı
  • Arnavut, Suriye, Bursa, Karamanlı Tipler, Çelik Baskı, Paspartulu, 33x38 cm

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Arnavut, Suriye, Bursa, Karamanlı Tipler, Çelik Baskı, Paspartulu, 33x38 cm

    TLSatıldı
  • Türk Efe Tip, Paspartulu, 30x37 cm

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Türk Efe Tip, Paspartulu, 30x37 cm

    TLSatıldı
  • Türk Tip, Paspartulu, 30x37 cm, Haliyle

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Türk Tip, Paspartulu, 30x37 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Türk Süvari Tip, Paspartulu, 30x37 cm, Haliyle

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Türk Süvari Tip, Paspartulu, 30x37 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Arap Tip, Paspartulu, 30x37 cm, Haliyle

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Arap Tip, Paspartulu, 30x37 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Topkapı Sarayı, Sarayburnu, Taşbaskı, 30x22 cm

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Topkapı Sarayı, Sarayburnu, Taşbaskı, 30x22 cm

    TLSatıldı
  • Avrupalı Tipler, Çelik Baskı, 20x13 cm

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Avrupalı Tipler, Çelik Baskı, 20x13 cm

    TLSatıldı
  • Mehteran Takımı Tipler: Başmehter - Zilzen - Borozan - Mehterbaşı - Vezir İçoğlan Başçavuşu, Kitaptan Çıkma-18x25 cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Mehteran Takımı Tipler: Başmehter - Zilzen - Borozan - Mehterbaşı - Vezir İçoğlan Başçavuşu, Kitaptan Çıkma-18x25 cm

    TLSatıldı
  • Mehteran Takımı Tipler: Tımarlı Sipahi - Lağımcı Cebeciler Kethüdası - Topçubaşı - Humbaracı..., Kitaptan Çıkma-18x25 cm

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Mehteran Takımı Tipler: Tımarlı Sipahi - Lağımcı Cebeciler Kethüdası - Topçubaşı - Humbaracı..., Kitaptan Çıkma-18x25 cm

    TLSatıldı
  • Türk Karnavalı, Paspartulu 29x55 cm

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Türk Karnavalı, Paspartulu 29x55 cm

    TLSatıldı
  • Baskı, Başıbozuklar, 31x38 cm, Paspartulu

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Baskı, Başıbozuklar, 31x38 cm, Paspartulu

    TLSatıldı
  • Baskı, Yavuz Sultan Selim'in Nil Nehri Kenarında Timsahı Kesmesi, 28x45 cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Baskı, Yavuz Sultan Selim'in Nil Nehri Kenarında Timsahı Kesmesi, 28x45 cm

    TLSatıldı
  • Baskı, Avrupa Şehri Seyahat, Paspartulu, 39x49 cm

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Baskı, Avrupa Şehri Seyahat, Paspartulu, 39x49 cm

    TLSatıldı
  • Modern Minyatür, El Çizim, Kadife Paspartulu, 26x51 cm, Haliyle

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Modern Minyatür, El Çizim, Kadife Paspartulu, 26x51 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • II. Murad Devri Varna Savaşı, Paris Neşriyatı, 53x33 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    II. Murad Devri Varna Savaşı, Paris Neşriyatı, 53x33 cm

    TLSatıldı
  • Veziriazam Halil Paşa Zamanı Belgrad Savaşı, 52x34 cm, Haliyle

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Veziriazam Halil Paşa Zamanı Belgrad Savaşı, 52x34 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlı İmparatorluğu Avrupa Toprakları, 34x54 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Osmanlı İmparatorluğu Avrupa Toprakları, 34x54 cm

    TLSatıldı
  • Pers Toprakları, 33x53 cm, Haliyle

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Pers Toprakları, 33x53 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Kanuni Sultan Süleyman Devri Viyana Şehri, 54x34 cm

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Kanuni Sultan Süleyman Devri Viyana Şehri, 54x34 cm

    TLSatıldı
  • Efes Şehri, J. Perrier, 1776, 32x42 cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Efes Şehri, J. Perrier, 1776, 32x42 cm

    TLSatıldı
  • 1786 Senesi Bursa Şehri, J. B. Chevalier, 37x34 cm

    Lot No: 94

    Lot: 94

    1786 Senesi Bursa Şehri, J. B. Chevalier, 37x34 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Dünyanın En Büyük İmparatorluğu [Moğol İmparatorluğu], Mikyas: 1: 24.000.000, 28x41 cm

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Osmanlıca, Dünyanın En Büyük İmparatorluğu [Moğol İmparatorluğu], Mikyas: 1: 24.000.000, 28x41 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı İmparatorluğu Afrika Haritası, Çizen: Sabık Coğrafya Askeri Muavini Piyade Kolağası Osman Nuri, Mekteb-i Harbiye Matbaası, Dersaadet, 1325, Mikyas: 1: 8.000.000, 82x57 cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Osmanlı İmparatorluğu Afrika Haritası, Çizen: Sabık Coğrafya Askeri Muavini Piyade Kolağası Osman Nuri, Mekteb-i Harbiye Matbaası, Dersaadet, 1325, Mikyas: 1: 8.000.000, 82x57 cm

    TLSatıldı
  • Anadolu Haritası, 47x32 cm, Asya Minoris

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Anadolu Haritası, 47x32 cm, Asya Minoris

    TLSatıldı
  • Begrama Akropolu Üzerindeki Kadim Binaları Gösterir Plan, 54x39 cm-İzmir ve Havalisi Asarıatika Muhipleri Cemiyetinin Neşriyatı

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Begrama Akropolu Üzerindeki Kadim Binaları Gösterir Plan, 54x39 cm-İzmir ve Havalisi Asarıatika Muhipleri Cemiyetinin Neşriyatı

    TLSatıldı
  • İstanbul: Erenköy - Şehir Kalıntıları - Protesilas'ın Mezarı-45x30 cm

    Lot No: 99

    Lot: 99

    İstanbul: Erenköy - Şehir Kalıntıları - Protesilas'ın Mezarı-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Karamenderes / Scamandre Şehri Mezarlık ve Tatlı Sular-45x30 cm

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Karamenderes / Scamandre Şehri Mezarlık ve Tatlı Sular-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Çanakkale Biga / Lampsaki ve Nagara Camii-45x30 cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Çanakkale Biga / Lampsaki ve Nagara Camii-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Simitçi - Ciğerci - Yahudi Erkek ve Kadın Tipler-45x30 cm

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Simitçi - Ciğerci - Yahudi Erkek ve Kadın Tipler-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Çanakkale, Troya / Ilion Bögesi-45x30 cm

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Çanakkale, Troya / Ilion Bögesi-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Telmissus / Bodrum Yakınlarında Antik Şehir Tiyatrosu, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x50 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Telmissus / Bodrum Yakınlarında Antik Şehir Tiyatrosu, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x50 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Çanakkale / Dardanelles - Kilia-45x30 cm

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Çanakkale / Dardanelles - Kilia-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Çanakkale; Alexandria Troas Bölgesi-45x30 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Çanakkale; Alexandria Troas Bölgesi-45x30 cm

    TLSatıldı
  • (Denizli) Çardak Camii - Lysimaque'nin Mezarı-45x30 cm

    Lot No: 107

    Lot: 107

    (Denizli) Çardak Camii - Lysimaque'nin Mezarı-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Çanakkale; Alexandria Troas Bölgesi-45x30 cm

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Çanakkale; Alexandria Troas Bölgesi-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Çanakkale; Alexandria Troas Bölgesi-45x30 cm

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Çanakkale; Alexandria Troas Bölgesi-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Türk Berber - Salepçi - Saka (Sucu) - Hamal Tipler-45x30 cm

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Türk Berber - Salepçi - Saka (Sucu) - Hamal Tipler-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Beylerbeyi - Kızlarağası - Silahdarağa - Bostancıbaşı-45x30 cm

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Beylerbeyi - Kızlarağası - Silahdarağa - Bostancıbaşı-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Veziriazam - Reis Efendi - Yeniçeri Ağası - Kaptanpaşa-45x30 cm

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Veziriazam - Reis Efendi - Yeniçeri Ağası - Kaptanpaşa-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Gelibolu Bölgesi-45x30 cm

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Gelibolu Bölgesi-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Sultan Ahmet - Sultan Mehmet (Fatih) Cami - Valide Sultan Camii-45x30 cm

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Sultan Ahmet - Sultan Mehmet (Fatih) Cami - Valide Sultan Camii-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Ahmet Paşa'nın Mezarı-49x31 cm

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Ahmet Paşa'nın Mezarı-49x31 cm

    TLSatıldı
  • Truva (Çanakkale) Bölgesinde Simois Nehri-45x30 cm

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Truva (Çanakkale) Bölgesinde Simois Nehri-45x30 cm

    TLSatıldı
  • Eski Antik Paralar - Cap Baba (Bababurun)-32x47 cm

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Eski Antik Paralar - Cap Baba (Bababurun)-32x47 cm

    TLSatıldı
  • Bodrum Şehrine Giden Yol-30x43 cm

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Bodrum Şehrine Giden Yol-30x43 cm

    TLSatıldı
  • Muğla; Milas Şehir Kapısı ve Planı-30x46 cm

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Muğla; Milas Şehir Kapısı ve Planı-30x46 cm

    TLSatıldı
  • İstanbul'daki Konferans, Saffet Paşa, Ethem Paşa, General Ignatieff, Sekreterler, Çelik Baskı-Paspartulu Hali 58x46 cm

    Lot No: 120

    Lot: 120

    İstanbul'daki Konferans, Saffet Paşa, Ethem Paşa, General Ignatieff, Sekreterler, Çelik Baskı-Paspartulu Hali 58x46 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı'nın Asya Toprakları, William Blackwood & Sons, Edinburgh&London-48x62 cm

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Osmanlı'nın Asya Toprakları, William Blackwood & Sons, Edinburgh&London-48x62 cm

    TLSatıldı
  • Tarihte Adana Şehri Haritası, Mikyas: 1: 400.000, Haz. Nazım Tarhan - Çizen: Aziz Arsan, Harita Arkasında Önemli Yerlerin Liste Halinde Haklarında Kısa Bilgileri Bulunmakta-100x70 cm

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Tarihte Adana Şehri Haritası, Mikyas: 1: 400.000, Haz. Nazım Tarhan - Çizen: Aziz Arsan, Harita Arkasında Önemli Yerlerin Liste Halinde Haklarında Kısa Bilgileri Bulunmakta-100x70 cm

    TLSatıldı
  • Şah Devri İran Haritası, MikyasÇ 1: 2.500.000, 75x82 cm

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Şah Devri İran Haritası, MikyasÇ 1: 2.500.000, 75x82 cm

    TLSatıldı
  • Ankara Şehri Siyasi Harita, Mikyas: 1: 200.000 Harita Genel Müdürlüğü 1950, Gizli ve Hizmete Mahsus-60x50 cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Ankara Şehri Siyasi Harita, Mikyas: 1: 200.000 Harita Genel Müdürlüğü 1950, Gizli ve Hizmete Mahsus-60x50 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Bursa Şehri Haritası, Mikyas: 1: 300.000, Erkan-ı Harbiye-i Umumiye Matbaası, 1338-58x50 cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Osmanlıca, Bursa Şehri Haritası, Mikyas: 1: 300.000, Erkan-ı Harbiye-i Umumiye Matbaası, 1338-58x50 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Adana Şehri Haritası, Mikyas: 1: 3000.000, Erkan-ı Harbiye-i Umumiye Matbaası, 1333-59x50 cm

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Osmanlıca, Adana Şehri Haritası, Mikyas: 1: 3000.000, Erkan-ı Harbiye-i Umumiye Matbaası, 1333-59x50 cm

    TLSatıldı
  • Asya Toprakları, Henri Abraham Chatelain, 45x48 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Asya Toprakları, Henri Abraham Chatelain, 45x48 cm

    TLSatıldı
  • Fatih Bölgesi Semt Krokisi, Aralık 1927, 58x68 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Fatih Bölgesi Semt Krokisi, Aralık 1927, 58x68 cm

    TLSatıldı
  • Fransa Belçika Haritası, 43x27 cm

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Fransa Belçika Haritası, 43x27 cm

    TLSatıldı
  • Kayseri Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Kayseri Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Sinop Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Sinop Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Ankara Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Ankara Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Denizli Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Denizli Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Samsun Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Samsun Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • İstanbul Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    İstanbul Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • İzmir Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    İzmir Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Zonguldak Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Zonguldak Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Ayvalık Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Ayvalık Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Kars Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Kars Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Ege Adaları Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Ege Adaları Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Edirne Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Edirne Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Adana Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Adana Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Konya Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Konya Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Trabzon Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Trabzon Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Diyarbakır Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Diyarbakır Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Erzurum Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Erzurum Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Van Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Van Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Sivas Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Sivas Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Hatay Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Hatay Şehri Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı
  • Cizre Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Cizre Haritası, Mikyas: 1: 500.000-Harita Genel Müdürlüğü, 1946, 53x69 cm

    TLSatıldı