Lot: 1

Güncel Fiyat: 1.000 TL Açılış Fiyatı: 1.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Sultan II. Abdülhamid'in Emriyle Müceddeden İnşa Ettirilen Gönen'deki Köprünün Açılış Merasiminde Alınan Resmi, Photo S. Kazandjian, Paspartulu

37x30 cm, Sağ üst köşe paspartunun kırılmış haliyle.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Sultan II. Abdülhamid'in Emriyle Müceddeden İnşa Ettirilen Gönen'deki Köprünün Açılış Merasiminde Alınan Resmi, Photo S. Kazandjian, Paspartulu-37x30 cm, Sağ üst köşe paspartunun kırılmış haliyle.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Sultan II. Abdülhamid'in Emriyle Müceddeden İnşa Ettirilen Gönen'deki Köprünün Açılış Merasiminde Alınan Resmi, Photo S. Kazandjian, Paspartulu-37x30 cm, Sağ üst köşe paspartunun kırılmış haliyle.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyetin Başvekillerinden ve Çok Partili Sistemin İlk Cumhurbaşkanı Celal Bayar'a Ait Fotoğraf, Aile Fotoğrafı, Siyasi Döküman, Yunan Kraliçesinin Ziyareti ve Bayar Ailesiyle Alakalı Basına Yansıyan Gazete Nüshaları

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Cumhuriyetin Başvekillerinden ve Çok Partili Sistemin İlk Cumhurbaşkanı Celal Bayar'a Ait Fotoğraf, Aile Fotoğrafı, Siyasi Döküman, Yunan Kraliçesinin Ziyareti ve Bayar Ailesiyle Alakalı Basına Yansıyan Gazete Nüshaları

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra-Paspartulu 26x22 cm

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra-Paspartulu 26x22 cm

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Ermeni Din Adamları Hatıra, Foto Saray - Osmanbey Şişli Kaşeli-Paspartu İç: 16x12 cm

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Ermeni Kültürü, Ermeni Din Adamları Hatıra, Foto Saray - Osmanbey Şişli Kaşeli-Paspartu İç: 16x12 cm

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-41x32 cm

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-41x32 cm

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-46x26 cm

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-46x26 cm

    TLSatıldı
  • Alanya Askerlik Şubesi, İmzalı, Üzümlü Köyü Halkına Gönderilen Seferberlik Emri "Yurddaş Seferberlik İlân Edilmiştir. Aşağıda Yazılanları Derhal Yap, Yoksa Seferberlik Hükümlerine Göre Ceza Yersin"

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Alanya Askerlik Şubesi, İmzalı, Üzümlü Köyü Halkına Gönderilen Seferberlik Emri "Yurddaş Seferberlik İlân Edilmiştir. Aşağıda Yazılanları Derhal Yap, Yoksa Seferberlik Hükümlerine Göre Ceza Yersin"

    TLSatıldı
  • Etudes Turques Et Ottomanes'de Çalışan Bir Akademisyen'in Orhan Koloğluna Mektubu, 1992

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Etudes Turques Et Ottomanes'de Çalışan Bir Akademisyen'in Orhan Koloğluna Mektubu, 1992

    TLSatıldı
  • Basın Tarihi, Asker ve Siyasetçi, Diplomat Hüsrev Gerede İçin Gazetelerden Hazırlanan Özetlere Ait, Osmanlıca Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır. Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı sırada yanındaki kafilde yer alan subaylardandı. Millî mücadelenin teşkilatlanma aşamasında Havza bildirisi ile Amasya genelgesinin hazırlanmasında; Erzurum ve Sivas Kongreleri'nde alınan kararların belirlenmesinde hizmet etti. Son Osmanlı Mebusan Meclisi’ne Trabzon milletvekili olarak seçildi.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Basın Tarihi, Asker ve Siyasetçi, Diplomat Hüsrev Gerede İçin Gazetelerden Hazırlanan Özetlere Ait, Osmanlıca Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır. Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı sırada yanındaki kafilde yer alan subaylardandı. Millî mücadelenin teşkilatlanma aşamasında Havza bildirisi ile Amasya genelgesinin hazırlanmasında; Erzurum ve Sivas Kongreleri'nde alınan kararların belirlenmesinde hizmet etti. Son Osmanlı Mebusan Meclisi’ne Trabzon milletvekili olarak seçildi.

    TLSatıldı
  • T.C. Edremit Ticaret ve Sanayi Odası - Karesi Vilayeti - Gönen Ticaret ve Sanayi Odası Antetli 4 Adet Antetli Döküman

    Lot No: 11

    Lot: 11

    T.C. Edremit Ticaret ve Sanayi Odası - Karesi Vilayeti - Gönen Ticaret ve Sanayi Odası Antetli 4 Adet Antetli Döküman

    TLSatıldı
  • Diplomat Galip Kemali Söylemezoğlu'na Gönderilmiş Postadan Geçmiş Zarfı İçinde Mektuplu Kartpostallar-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Diplomat Galip Kemali Söylemezoğlu'na Gönderilmiş Postadan Geçmiş Zarfı İçinde Mektuplu Kartpostallar-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    TLSatıldı
  • Türk Tarihi, Serdengeçti Dergisiyle Maruf, Türk Tarihinin En Önemli Simalarından, Mütefekkir, Yazar, Türkçü, Serdengeçti Dergisinin Sahibi, Siyasetçi Osman Yüksel Serdengeçti'ye Ait 2 Adet Islak İmzalı, Diplomat Hüsrev Gerede'ye Gönderilmiş, Toplam 5 Sayfa El Yazısı ve Islak İmzalı Mektupları

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Türk Tarihi, Serdengeçti Dergisiyle Maruf, Türk Tarihinin En Önemli Simalarından, Mütefekkir, Yazar, Türkçü, Serdengeçti Dergisinin Sahibi, Siyasetçi Osman Yüksel Serdengeçti'ye Ait 2 Adet Islak İmzalı, Diplomat Hüsrev Gerede'ye Gönderilmiş, Toplam 5 Sayfa El Yazısı ve Islak İmzalı Mektupları

    TLSatıldı
  • Hukuk Tarihi, Milli Mücadele Kahramanlarından Cafer Tayyar Paşa'nın Emekliliği, Tahsilatı Hakkında Hukuki Döküman

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Hukuk Tarihi, Milli Mücadele Kahramanlarından Cafer Tayyar Paşa'nın Emekliliği, Tahsilatı Hakkında Hukuki Döküman

    TLSatıldı
  • Hüsrev Gerede'nin Terekesinden 11 Sayfa Osmanlıca El Yazı Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır. Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı sırada yanındaki kafilde yer alan subaylardandı. Millî mücadelenin teşkilatlanma aşamasında Havza bildirisi ile Amasya genelgesinin hazırlanmasında; Erzurum ve Sivas Kongreleri'nde alınan kararların belirlenmesinde hizmet etti. Son Osmanlı Mebusan Meclisi’ne Trabzon milletvekili olarak seçildi.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Hüsrev Gerede'nin Terekesinden 11 Sayfa Osmanlıca El Yazı Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır. Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı sırada yanındaki kafilde yer alan subaylardandı. Millî mücadelenin teşkilatlanma aşamasında Havza bildirisi ile Amasya genelgesinin hazırlanmasında; Erzurum ve Sivas Kongreleri'nde alınan kararların belirlenmesinde hizmet etti. Son Osmanlı Mebusan Meclisi’ne Trabzon milletvekili olarak seçildi.

    TLSatıldı
  • Hüsrev Gerede'nin Terekesinden 15 Sayfa Siyasi Osmanlıca El Yazı Suret Dökümanı, Etütlük-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır. Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı sırada yanındaki kafilde yer alan subaylardandı. Millî mücadelenin teşkilatlanma aşamasında Havza bildirisi ile Amasya genelgesinin hazırlanmasında; Erzurum ve Sivas Kongreleri'nde alınan kararların belirlenmesinde hizmet etti. Son Osmanlı Mebusan Meclisi’ne Trabzon milletvekili olarak seçildi.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Hüsrev Gerede'nin Terekesinden 15 Sayfa Siyasi Osmanlıca El Yazı Suret Dökümanı, Etütlük-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır. Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı sırada yanındaki kafilde yer alan subaylardandı. Millî mücadelenin teşkilatlanma aşamasında Havza bildirisi ile Amasya genelgesinin hazırlanmasında; Erzurum ve Sivas Kongreleri'nde alınan kararların belirlenmesinde hizmet etti. Son Osmanlı Mebusan Meclisi’ne Trabzon milletvekili olarak seçildi.

    TLSatıldı
  • Hüsrev Gerede Islak İmzalı Osmanlıca Yazışma-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Hüsrev Gerede Islak İmzalı Osmanlıca Yazışma-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu'na 1951 Ulaştırma Bakanı, 1951 Milli Savunma Müsteşarı, 1952 Çorum Millet Vekili Islak İmzalı, Genelkurmay Eğitim Yarbaşkanlığı, Park Otel Antetli 5 Adet Islak İmzalı Döküman-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu'na 1951 Ulaştırma Bakanı, 1951 Milli Savunma Müsteşarı, 1952 Çorum Millet Vekili Islak İmzalı, Genelkurmay Eğitim Yarbaşkanlığı, Park Otel Antetli 5 Adet Islak İmzalı Döküman-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    TLSatıldı
  • Pertev Paşa [Demirhan]'nın Hanımına Ait Islak İmzalı 4 Sayfa Osmanlıca Mektup, 1933, İmza: Bayan Pertev

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Pertev Paşa [Demirhan]'nın Hanımına Ait Islak İmzalı 4 Sayfa Osmanlıca Mektup, 1933, İmza: Bayan Pertev

    TLSatıldı
  • 2 Adet, 1899 Senesi, Amerikan Kitab-ı Mukaddes Şirketi 3 Lisan Osmanlıca - İngilizce - Rumca ve 3 Lisan Osmanlıca-İngilizce-Ermenice, 1899 Tarihli 2 Adet Ermenice ve Rumca Kayıtlı Finans Dökümanı

    Lot No: 20

    Lot: 20

    2 Adet, 1899 Senesi, Amerikan Kitab-ı Mukaddes Şirketi 3 Lisan Osmanlıca - İngilizce - Rumca ve 3 Lisan Osmanlıca-İngilizce-Ermenice, 1899 Tarihli 2 Adet Ermenice ve Rumca Kayıtlı Finans Dökümanı

    TLSatıldı
  • Darülfünun-u Şahane'nin Edebiyat Şubesine Kayıt İçin Başvuran Vefa Mekteb-i İdadi Mezunlarından Hüseyin Hüsnü Efendinin Arzuhali, Büyük Boy Hicaz Pullu, 1319

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Darülfünun-u Şahane'nin Edebiyat Şubesine Kayıt İçin Başvuran Vefa Mekteb-i İdadi Mezunlarından Hüseyin Hüsnü Efendinin Arzuhali, Büyük Boy Hicaz Pullu, 1319

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 10 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Siyasi Tarih, 10 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 10 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Siyasi Tarih, 10 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 15 Adet, Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Siyasi Tarih, 15 Adet, Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    TLSatıldı
  • Eskişehir Damgalı Postadan Geçmiş Zarfı İçinde Halet Lami Hanımın Annesine Eskişehir'e Muvasalatı Sonrası Yazdığı Osmanlıca, İmzalı Mektup

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Eskişehir Damgalı Postadan Geçmiş Zarfı İçinde Halet Lami Hanımın Annesine Eskişehir'e Muvasalatı Sonrası Yazdığı Osmanlıca, İmzalı Mektup

    TLSatıldı
  • *** ve Temdit Demiryolu İşletme Müdüriyeti Antetki, Osmanlı Postadan Geçmiş, İzmir Askeri Sansür Vinyetli Teşhirlik Zarf

    Lot No: 26

    Lot: 26

    *** ve Temdit Demiryolu İşletme Müdüriyeti Antetki, Osmanlı Postadan Geçmiş, İzmir Askeri Sansür Vinyetli Teşhirlik Zarf

    TLSatıldı
  • Galip Kemali Bey'e Ait Şahsi Kartvizit-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Galip Kemali Bey'e Ait Şahsi Kartvizit-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    TLSatıldı
  • Darülfünun-u Şahane'nin Edebiyat Kısmına Kayıt İçin Başvuran Orta Mektep İdadisi MezunlarındanBir Öğrencinin Kayıt Arzuhali, Büyük Boy Hicaz Pullu, 1319

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Darülfünun-u Şahane'nin Edebiyat Kısmına Kayıt İçin Başvuran Orta Mektep İdadisi MezunlarındanBir Öğrencinin Kayıt Arzuhali, Büyük Boy Hicaz Pullu, 1319

    TLSatıldı
  • Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 5 Adet Döküman-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 5 Adet Döküman-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır. Sevr Antlaşması hakkında "Bir Milletin Katli" (Assasinat d’un Peuple) ve "Bir Milletin Çilesi" (Le Martyre d’un Peuple) adlı kitapları yazmıştır. Bunun üzerine Damat Ferid Paşa tarafından görevinden alınmıştır. 1921 yılında Ahmed Tevfik Paşa tarafından Stockholm ve Kopenhag elçiliklerine atanmıştır. 1930 yılında emekliye ayrılmıştır.

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Türkiye Sağır Dilsiz ve Körler Derneği Başkanı ve 10. Genelkurmay Başkanı Rüştü Erdelhün'un Eşi Vasfiye Erdelhün Islak İmzalı 4 Sayfa Mektup, Kabataş 1950 İmzalı

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Askeri Tarih, Türkiye Sağır Dilsiz ve Körler Derneği Başkanı ve 10. Genelkurmay Başkanı Rüştü Erdelhün'un Eşi Vasfiye Erdelhün Islak İmzalı 4 Sayfa Mektup, Kabataş 1950 İmzalı

    TLSatıldı
  • Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 5 Adet Döküman, Islak İmzalı El Yazı ve Matbu Mektuplar-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 5 Adet Döküman, Islak İmzalı El Yazı ve Matbu Mektuplar-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Hüsrev Gerede Terekesinden, 4 Sayfa Döküman, Islak İmzalı-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Siyasi Tarih, Hüsrev Gerede Terekesinden, 4 Sayfa Döküman, Islak İmzalı-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 5 Adet Döküman, Osmanlıca ve Matbu Islak İmzalı El Yazı ve Matbu Mektuplar-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Siyasetçi Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 5 Adet Döküman, Osmanlıca ve Matbu Islak İmzalı El Yazı ve Matbu Mektuplar-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Hüsrev Gerede Terekesinden, Etütlük 5 Sayfa Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Siyasi Tarih, Hüsrev Gerede Terekesinden, Etütlük 5 Sayfa Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Galip Kemali Beye Gönderilmiş, Postadan Geçmiş Zarfı İçinde Mektup

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Galip Kemali Beye Gönderilmiş, Postadan Geçmiş Zarfı İçinde Mektup

    TLSatıldı
  • Bulgar Kralı ve Kabinesi Antetli, Islak İmzalı, Hüsrev Gerede'nin Kral Tarafından Kabul Edileceği Hakkında, 1927-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Bulgar Kralı ve Kabinesi Antetli, Islak İmzalı, Hüsrev Gerede'nin Kral Tarafından Kabul Edileceği Hakkında, 1927-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • T.B.M.M. Reis Vekilliği Antetli, Bursa Mebusu Islak İmzalı Osmanlıca Mektup, 1932-Tamirli, Haliyle

    Lot No: 37

    Lot: 37

    T.B.M.M. Reis Vekilliği Antetli, Bursa Mebusu Islak İmzalı Osmanlıca Mektup, 1932-Tamirli, Haliyle

    TLSatıldı
  • Hakkı Tarıh Us'u Anma Adına Hakkında Yazılmış Matbu, Necmeddin Sahir Sılan'ın Yazdığı Hatıra, Hayatı Konulu Matbu Döküman

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Hakkı Tarıh Us'u Anma Adına Hakkında Yazılmış Matbu, Necmeddin Sahir Sılan'ın Yazdığı Hatıra, Hayatı Konulu Matbu Döküman

    TLSatıldı
  • İçerisinde Nur Demirağ Antetli ve Islak İmzalı Tekzip Metninin De Yer Aldığı, 15 Adet, Basında Çıkan Çeşitli Haberlerin Tekzibi Hakkında Yazılmış Dilekçeler ve Savcılık Cevapları Konulu Döküman

    Lot No: 39

    Lot: 39

    İçerisinde Nur Demirağ Antetli ve Islak İmzalı Tekzip Metninin De Yer Aldığı, 15 Adet, Basında Çıkan Çeşitli Haberlerin Tekzibi Hakkında Yazılmış Dilekçeler ve Savcılık Cevapları Konulu Döküman

    TLSatıldı
  • Hüsrev Gerede Terekesinden, 2. Dünya Savaşı Esnasında Sovyet Basınında Çıkan Haber Özetleri Bulunan 7 Sayfalık Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Hüsrev Gerede Terekesinden, 2. Dünya Savaşı Esnasında Sovyet Basınında Çıkan Haber Özetleri Bulunan 7 Sayfalık Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Hüsrev Gerede Terekesinden, 2. Dünya Savaşı Esnasında Sovyet Basınında Çıkan Haber Özetleri Bulunan 7 Sayfalık Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Hüsrev Gerede Terekesinden, 2. Dünya Savaşı Esnasında Sovyet Basınında Çıkan Haber Özetleri Bulunan 7 Sayfalık Döküman-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Ayniyat Teslim Makbuzu, 1929 Yüzbaşı Ali ve Binbaşı Tevfik Islak İmzalı, Alınan 35 Adet Luver Hakkında

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Ayniyat Teslim Makbuzu, 1929 Yüzbaşı Ali ve Binbaşı Tevfik Islak İmzalı, Alınan 35 Adet Luver Hakkında

    TLSatıldı
  • Hüsrev Gerede Terekesinden, 2. Dünya Savaşı Esnasında Hırvat Basınında Çıkan Haber Özetlerininde Bulunduğu Döküman Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Hüsrev Gerede Terekesinden, 2. Dünya Savaşı Esnasında Hırvat Basınında Çıkan Haber Özetlerininde Bulunduğu Döküman Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Vinzade Hacı Mustafa Ağa'ya, Vefat Eden Halil Efendinin Oğlu Tarafından Yazılmış, Hayatını Anlattığı ve Miras Kalan Yerlerin Tasarrufu Hakkında Yardım İstediği Arzuhal, 1235

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Vinzade Hacı Mustafa Ağa'ya, Vefat Eden Halil Efendinin Oğlu Tarafından Yazılmış, Hayatını Anlattığı ve Miras Kalan Yerlerin Tasarrufu Hakkında Yardım İstediği Arzuhal, 1235

    TLSatıldı
  • 1939, Berlin, Almanca Kitapta Bulunan "Kamal Atatürk" Bölümü, 13 Sayfa

    Lot No: 45

    Lot: 45

    1939, Berlin, Almanca Kitapta Bulunan "Kamal Atatürk" Bölümü, 13 Sayfa

    TLSatıldı
  • Köstence Konsolosu'nun Bölgede Çıkan Yıldırım Gazetesinin Neşriyatı Hakkında Yorumu ve Gazetecilere "şümendüfe ve vapurlarda gösterilen" kolaylık Hakkında Döküman, 1933

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Köstence Konsolosu'nun Bölgede Çıkan Yıldırım Gazetesinin Neşriyatı Hakkında Yorumu ve Gazetecilere "şümendüfe ve vapurlarda gösterilen" kolaylık Hakkında Döküman, 1933

    TLSatıldı
  • İstanbul Amerikan Koleji (Robert Kolej) Erkek ve Kız Kısımlarına Ait 9 Haziran 1953 Tarihli Diploma Dağıtma Töreni Programı, 2 Adet

    Lot No: 47

    Lot: 47

    İstanbul Amerikan Koleji (Robert Kolej) Erkek ve Kız Kısımlarına Ait 9 Haziran 1953 Tarihli Diploma Dağıtma Töreni Programı, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Diplomat Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 4 Sayfalık Döküman, Matbu Olarak Döneminde Büyükelçilik ve Elçilik Yapan Önemli Şahsiyetlerin de Listesi Bulunmakta: Atina - Ruşen Eşref Ünaydın - Bükreş - Hulusi Fuat Tuğay - Sofya - Şevkati İstinyeli- Cidde - Rıfkı Refik Pasin...-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Diplomat Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, 4 Sayfalık Döküman, Matbu Olarak Döneminde Büyükelçilik ve Elçilik Yapan Önemli Şahsiyetlerin de Listesi Bulunmakta: Atina - Ruşen Eşref Ünaydın - Bükreş - Hulusi Fuat Tuğay - Sofya - Şevkati İstinyeli- Cidde - Rıfkı Refik Pasin...-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    TLSatıldı
  • 1948 Türk Basın Birliği Başkanı Hakkı Tarık Us'un İlk Yazısı ve Türk Basınına Girişi Konlu Davetiye ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi Antetli, 1958, Erkek Lisesinde Yapılacak "Hakkı Tarık Us'u Anma Günü" Davetiyesi-Kağıda marufle halde.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    1948 Türk Basın Birliği Başkanı Hakkı Tarık Us'un İlk Yazısı ve Türk Basınına Girişi Konlu Davetiye ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi Antetli, 1958, Erkek Lisesinde Yapılacak "Hakkı Tarık Us'u Anma Günü" Davetiyesi-Kağıda marufle halde.

    TLSatıldı
  • Harita, 1331 Senesi, Osmanlıca El Çizim Kutülamare Müdafa Hattını Gösteren Harita, Kut'tan Firar Eden Araplar, Düşmanın Top Sayıları, Mühimmatı Hakkında Bilgilerinde Bulunduğu Harita-35x45 cm

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Harita, 1331 Senesi, Osmanlıca El Çizim Kutülamare Müdafa Hattını Gösteren Harita, Kut'tan Firar Eden Araplar, Düşmanın Top Sayıları, Mühimmatı Hakkında Bilgilerinde Bulunduğu Harita-35x45 cm

    TLSatıldı
  • Darülfünun-u Şahane Talebesine Mahsus Kayıt İlmuhaberi, 1319 Hüseyin Hüsnü Efendi, Hicaz Büyük Boy Pullu

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Darülfünun-u Şahane Talebesine Mahsus Kayıt İlmuhaberi, 1319 Hüseyin Hüsnü Efendi, Hicaz Büyük Boy Pullu

    TLSatıldı
  • Darülfünun-u Şahane Talebesine Mahsus Kayıt İlmuhaberi, 1319 Nazif Efendi, Hicaz Büyük Boy Pullu, Bol Mühürlü-Haliyle

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Darülfünun-u Şahane Talebesine Mahsus Kayıt İlmuhaberi, 1319 Nazif Efendi, Hicaz Büyük Boy Pullu, Bol Mühürlü-Haliyle

    TLSatıldı
  • Darülfünun-u Şahane Edebiyat Şubesine Kayıt Olmak İsteyen Hüseyin Hüsnü Efendiye Ait, İmzalı Hal Tercemesi ve "Akaid-i İslamiye - İlm-i Ahlak ve Terbiye - Arapça - Farsça - Fransızca - Tarih-i İslamve Osmani..." Gibi Derslerinden Ders Notlarının Sureti, Büyük Boy Hicaz Fiskal Pullu

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Darülfünun-u Şahane Edebiyat Şubesine Kayıt Olmak İsteyen Hüseyin Hüsnü Efendiye Ait, İmzalı Hal Tercemesi ve "Akaid-i İslamiye - İlm-i Ahlak ve Terbiye - Arapça - Farsça - Fransızca - Tarih-i İslamve Osmani..." Gibi Derslerinden Ders Notlarının Sureti, Büyük Boy Hicaz Fiskal Pullu

    TLSatıldı
  • Edebiyat Tarihi, Hazret-i Nabinin Kaside-i Mülciyesine Merhum Kemal Beyin Tahmisinin de Dercedilerek Yüzbaşı Tevfik Beye Hediye Edilen 21 Kanunuevvel 1338 Tarihli Güzel Bir Hatla Yazılmış Şiir Varakası

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Edebiyat Tarihi, Hazret-i Nabinin Kaside-i Mülciyesine Merhum Kemal Beyin Tahmisinin de Dercedilerek Yüzbaşı Tevfik Beye Hediye Edilen 21 Kanunuevvel 1338 Tarihli Güzel Bir Hatla Yazılmış Şiir Varakası

    TLSatıldı
  • Bab-ı Ali Daire-i Sadaret Antetli, Kudüs Şerif Mutasarrıflığına Gönderilmiş, 1314 Tarihli Habeş Kralı ve Birinci - İkinci Dereceden "Hatem-i Süleyman Nişanları"nın Taltifi Konulu, Haliyle

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Bab-ı Ali Daire-i Sadaret Antetli, Kudüs Şerif Mutasarrıflığına Gönderilmiş, 1314 Tarihli Habeş Kralı ve Birinci - İkinci Dereceden "Hatem-i Süleyman Nişanları"nın Taltifi Konulu, Haliyle

    TLSatıldı
  • T.C. İktisat Vekaleti Balıkesir Ticaret ve Zahire Borsası Komiserliği Satış Fiyatları Listesi, 1930

    Lot No: 56

    Lot: 56

    T.C. İktisat Vekaleti Balıkesir Ticaret ve Zahire Borsası Komiserliği Satış Fiyatları Listesi, 1930

    TLSatıldı
  • T.C. İktisat Vekaleti Osmanlıca Antetli, Balıkesir Ticaret Odasına Bağlı Türk Tüccarların 50.000 Kilo Zeytinyağı İhracı Konulu, İktisat Vekili M. (Muavin) İmzalı 1928 Tarihli Belge, Yeni Alfabe İle Yazılmış

    Lot No: 57

    Lot: 57

    T.C. İktisat Vekaleti Osmanlıca Antetli, Balıkesir Ticaret Odasına Bağlı Türk Tüccarların 50.000 Kilo Zeytinyağı İhracı Konulu, İktisat Vekili M. (Muavin) İmzalı 1928 Tarihli Belge, Yeni Alfabe İle Yazılmış

    TLSatıldı
  • Adana Damgalı, Postadan Geçmiş, İzmirde Avukat Lami Beye Gönderilmiş Teşhirlik Zarf, Haliyle

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Adana Damgalı, Postadan Geçmiş, İzmirde Avukat Lami Beye Gönderilmiş Teşhirlik Zarf, Haliyle

    TLSatıldı
  • Prof. M. Tayyib Gökbilgin - Tarih Profesörü, Kartvizit

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Prof. M. Tayyib Gökbilgin - Tarih Profesörü, Kartvizit

    TLSatıldı
  • 1959 İskenderun Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası Eşya Piyango Bileti-İkramiyer: Halı - Bisiklet - Elbiselik Erkek ve Kadın Kumaşları - Karyola - Elektrik Ütüsü - Ayakkabı...

    Lot No: 60

    Lot: 60

    1959 İskenderun Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası Eşya Piyango Bileti-İkramiyer: Halı - Bisiklet - Elbiselik Erkek ve Kadın Kumaşları - Karyola - Elektrik Ütüsü - Ayakkabı...

    TLSatıldı
  • Galip Kemali Söylemezoğlu'nun 7 Sayfa Osmanlıca Döküman

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Galip Kemali Söylemezoğlu'nun 7 Sayfa Osmanlıca Döküman

    TLSatıldı
  • Eduard Ziegler ve Karl Schultze Antetli 2 Adet Kartvizit

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Eduard Ziegler ve Karl Schultze Antetli 2 Adet Kartvizit

    TLSatıldı
  • A. C. Bertrand jne - Brest Antetli 1873 Tarihli, Postadan Geçmiş, Kaşeli Döküman

    Lot No: 63

    Lot: 63

    A. C. Bertrand jne - Brest Antetli 1873 Tarihli, Postadan Geçmiş, Kaşeli Döküman

    TLSatıldı
  • Şişli Damgalı, Herrn Erkki A. Makkonen Tarafından Gönderilmiş Postadan Geçmiş Mektuplu Kart

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Şişli Damgalı, Herrn Erkki A. Makkonen Tarafından Gönderilmiş Postadan Geçmiş Mektuplu Kart

    TLSatıldı
  • İzmir Askeri Sansür Vinyetli, Halet Lami Hanıma Ailesinden Gönderilmiş Postadan Geçmiş Zarfı İçinde 2 Adet Osmanlıca Mektuplu Kart

    Lot No: 65

    Lot: 65

    İzmir Askeri Sansür Vinyetli, Halet Lami Hanıma Ailesinden Gönderilmiş Postadan Geçmiş Zarfı İçinde 2 Adet Osmanlıca Mektuplu Kart

    TLSatıldı
  • Hürrev Gerede Terekesinden, 15 Sayfa Döküman

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Hürrev Gerede Terekesinden, 15 Sayfa Döküman

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 5 Adet, Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Siyasi Tarih, 5 Adet, Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 5 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Siyasi Tarih, 5 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 6 Adet, Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Siyasi Tarih, 6 Adet, Galip Kemali Söylemezoğlu Terekesinden, Mektuplu, Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostalların Bulunduğu Japonya, Avrupa Temalı Etütlük Kartpostal Lotu-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kız Kulesi Detaylı Antiye, Beşiktaş Damgalı-1332 Tarihli Osmanlıca Mektuplu, Haliyle

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Osmanlı Kız Kulesi Detaylı Antiye, Beşiktaş Damgalı-1332 Tarihli Osmanlıca Mektuplu, Haliyle

    TLSatıldı
  • Şehir Tarihi, 1936 Feriköy Kabristanı, 2 Adet-Arkası Osmanlıca notlu.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Şehir Tarihi, 1936 Feriköy Kabristanı, 2 Adet-Arkası Osmanlıca notlu.

    TLSatıldı
  • 20 Kuruşluk Osmanlı Devri Fevkalade Surette Alınan Bir Defaya Mahsus İane Makbuzu

    Lot No: 74

    Lot: 74

    20 Kuruşluk Osmanlı Devri Fevkalade Surette Alınan Bir Defaya Mahsus İane Makbuzu

    TLSatıldı
  • 10 Kuruşluk Osmanlı Devri Fevkalade Surette Alınan Bir Defaya Mahsus İane Makbuzu

    Lot No: 75

    Lot: 75

    10 Kuruşluk Osmanlı Devri Fevkalade Surette Alınan Bir Defaya Mahsus İane Makbuzu

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Galip Kemali Söylemezoğlu'nun İmzalı Vesikalık Resmininde Bulunduğu Osmanlıca Mektuplu Kart, 1956-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Siyasi Tarih, Galip Kemali Söylemezoğlu'nun İmzalı Vesikalık Resmininde Bulunduğu Osmanlıca Mektuplu Kart, 1956-Abdürrezzak Galip Kemali Söylemezoğlu (23 Ekim 1873, Bingazi - 18 Eylül 1960), Türk diplomat. Babası, Mevlana Türbesi haziresinde yatan Konya valisi Ali Kemali Paşa'dır. Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldıktan sonra, Atina, Tahran ve Moskova elçilikleri yapmıştır.

    TLSatıldı
  • Diplomat Hüsrev Gerede, Vefat Eden Çocuğunun Cenazesinde, 3 Adet Farklı Kare-11x8 cm

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Diplomat Hüsrev Gerede, Vefat Eden Çocuğunun Cenazesinde, 3 Adet Farklı Kare-11x8 cm

    TLSatıldı
  • İstanbul Taksim Meydanı

    Lot No: 78

    Lot: 78

    İstanbul Taksim Meydanı

    TLSatıldı
  • Fatih Sultan Mehmet, London Damgalı Postadan Geçmiş

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Fatih Sultan Mehmet, London Damgalı Postadan Geçmiş

    TLSatıldı
  • Şehir Tarihi, Trabzon Şehri 7 Adet Farklı Kare: Zigana Geçidi - Hamsiköy - Maçka...-9x6 cm

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Şehir Tarihi, Trabzon Şehri 7 Adet Farklı Kare: Zigana Geçidi - Hamsiköy - Maçka...-9x6 cm

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 1942 Hitler - Nazi Almanyası Devri, Hüsrev Gerede'nin Frankurt'taki Dünyanın En Büyük Kimya Fabrikasını Ziyareti-14x9 cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Siyasi Tarih, 1942 Hitler - Nazi Almanyası Devri, Hüsrev Gerede'nin Frankurt'taki Dünyanın En Büyük Kimya Fabrikasını Ziyareti-14x9 cm

    TLSatıldı
  • Kahire-Halep-İstanbul Hava Yollarının İlk Seferine Gelen Hüseyin Sırrı Paşa, 1949-14x9 cm

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Kahire-Halep-İstanbul Hava Yollarının İlk Seferine Gelen Hüseyin Sırrı Paşa, 1949-14x9 cm

    TLSatıldı
  • 1930 Kurban Bayramı, Askeri ve Mülki Erkan, Şapkalı Tipler

    Lot No: 83

    Lot: 83

    1930 Kurban Bayramı, Askeri ve Mülki Erkan, Şapkalı Tipler

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 5 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Hitler-Nazi Devri Almanya Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostal Lotu

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Siyasi Tarih, 5 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Hitler-Nazi Devri Almanya Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostal Lotu

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 6 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Hitler-Nazi Devri Almanya Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Siyasi Tarih, 6 Adet, Hüsrev Gerede Terekesinden, Hitler-Nazi Devri Almanya Postadan Geçmiş Mektuplu Kartpostal Lotu-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı Gravür: Yeniçeri-7x10 cm

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Çelik Baskı Gravür: Yeniçeri-7x10 cm

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı Gravür: Kışlık Kıyafetleriyle Türk ve Solak Asker, Çift Taraflı-7x10 cm

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Çelik Baskı Gravür: Kışlık Kıyafetleriyle Türk ve Solak Asker, Çift Taraflı-7x10 cm

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı Gravür: Çavuşbaşı-7x10 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Çelik Baskı Gravür: Çavuşbaşı-7x10 cm

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı Gravür: Cebeci-7x10 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Çelik Baskı Gravür: Cebeci-7x10 cm

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı Gravür: Emir-7x10 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Çelik Baskı Gravür: Emir-7x10 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Devri Avrupa Sultan II. Abdülhamid Propaganda Kartpostal, Haliyle

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Osmanlı Devri Avrupa Sultan II. Abdülhamid Propaganda Kartpostal, Haliyle

    TLSatıldı
  • 4 Adet, Kabartma Vinyet / Yaka Kartı: 1938 Türkiye Cumhurbaşkanı İsmet İnönü-R: 7,5 cm

    Lot No: 92

    Lot: 92

    4 Adet, Kabartma Vinyet / Yaka Kartı: 1938 Türkiye Cumhurbaşkanı İsmet İnönü-R: 7,5 cm

    TLSatıldı
  • Diplomat Hüsrev Gerede Terekesinden 2 Adet Osmanlıca Mektup-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Diplomat Hüsrev Gerede Terekesinden 2 Adet Osmanlıca Mektup-Hüsrev Gerede (1884, Edirne - 20 Mart 1962, İstanbul), Türk Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin önemli isimlerinden olan Türk asker, siyasetçi ve diplomattır.

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-40x32 cm

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-40x32 cm

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-40x30 cm

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Okulu Öğretmen, Öğrenciler Toplu Hatıra, Çok Büyük Boy-40x30 cm

    TLSatıldı
  • Franz V. Papen, Nuernberg 1948 Tarihli Matbu, Hitler-Nazi Almanyasında Franz Papen'in Muhtemelen Oğlu Tarafından Yazılmış Matbu Döküman, Almanya'nın ve Hitler'in Faaliyetinde Franz v. Papen'in Rolü, Türkiye'nin Tarafsız Kalarak Aslında Almanlara Destek Olduğu Gibi Düşünceler Yer Almakta

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Franz V. Papen, Nuernberg 1948 Tarihli Matbu, Hitler-Nazi Almanyasında Franz Papen'in Muhtemelen Oğlu Tarafından Yazılmış Matbu Döküman, Almanya'nın ve Hitler'in Faaliyetinde Franz v. Papen'in Rolü, Türkiye'nin Tarafsız Kalarak Aslında Almanlara Destek Olduğu Gibi Düşünceler Yer Almakta

    TLSatıldı
  • This Is London, W. H. Allen, Bol Resimli-Miroslav Sasek, 1962, 60 Sayfa, Ciltli

    Lot No: 97

    Lot: 97

    This Is London, W. H. Allen, Bol Resimli-Miroslav Sasek, 1962, 60 Sayfa, Ciltli

    TLSatıldı
  • Basın Tarihi, 4 Adet Trabzon'da Neşredilmiş Yerel Gazete Lotu: Trabzon Günlük Siyasi Gazete (Mayıs 1950) - Yeniyol Siyasi Gazete (Aralık 1945-1947) - Halk Günlük Siyasi Gazete (1950)-Bazı Haberler: Kızıllar Bir Daha Hezimete Uğradılar - Londra Konferansı Devam Ediyor - İl Milletvekillikleri Seçim Neticeleri Alındı: 9 C.H.P. Adayı ve D.P.den De 3 Adat Milletvekili Olmuşlardır...

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Basın Tarihi, 4 Adet Trabzon'da Neşredilmiş Yerel Gazete Lotu: Trabzon Günlük Siyasi Gazete (Mayıs 1950) - Yeniyol Siyasi Gazete (Aralık 1945-1947) - Halk Günlük Siyasi Gazete (1950)-Bazı Haberler: Kızıllar Bir Daha Hezimete Uğradılar - Londra Konferansı Devam Ediyor - İl Milletvekillikleri Seçim Neticeleri Alındı: 9 C.H.P. Adayı ve D.P.den De 3 Adat Milletvekili Olmuşlardır...

    TLSatıldı
  • Siyasi TArih, Türkiye Köylü Partisi Genel Başkanlığına Hitaben Yazılmış Matbu ve El Yazısı Döküman Lotu, Ergenekon Köylü ve İşçi Partisi Kurucusu Hikmet Adsız Islak İmzalı, 20 Sayfalık Türk Siyasi Hayatı Hakkında Etütlük Döküman

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Siyasi TArih, Türkiye Köylü Partisi Genel Başkanlığına Hitaben Yazılmış Matbu ve El Yazısı Döküman Lotu, Ergenekon Köylü ve İşçi Partisi Kurucusu Hikmet Adsız Islak İmzalı, 20 Sayfalık Türk Siyasi Hayatı Hakkında Etütlük Döküman

    TLSatıldı
  • Serdengeçti "Allah'a Millete Vatana Koşanların Dergisi", Sayı: 11, Eylül 1950

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Serdengeçti "Allah'a Millete Vatana Koşanların Dergisi", Sayı: 11, Eylül 1950

    TLSatıldı
  • Le Monde Illustre, No. 2423, 5 Eylül 1903, Kapak: Makedonya Üsküp, Haliyle

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Le Monde Illustre, No. 2423, 5 Eylül 1903, Kapak: Makedonya Üsküp, Haliyle

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasının Ertesi Gününe Ait, Tan Gazetesi Nüshası, 4 Mart 1949 "İnfilak - Kasıt Var Mı?"-Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasının Ertesi Gününe Ait, Tan Gazetesi Nüshası, 4 Mart 1949

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasının Ertesi Gününe Ait, Tan Gazetesi Nüshası, 4 Mart 1949 "İnfilak - Kasıt Var Mı?"-Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasının Ertesi Gününe Ait, Tan Gazetesi Nüshası, 4 Mart 1949

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasından Ait Gazete Neşriyatı, 5 Mart 1949 "Faciadan Kim Mes'ul? Cesetlerin Çıkarılmasına Başlandı - Nuri Paşa'nın Ölümü - Arapların Silah Siparişi Şüphe Uyandırdı"-Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlaması

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasından Ait Gazete Neşriyatı, 5 Mart 1949 "Faciadan Kim Mes'ul? Cesetlerin Çıkarılmasına Başlandı - Nuri Paşa'nın Ölümü - Arapların Silah Siparişi Şüphe Uyandırdı"-Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlaması

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasının Ertesi Gününe Ait, Tan Gazetesi Nüshası, 6 Mart 1949, "İnfilakta Ölenlerin Sayısı 27ye Yükseldi"-Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlaması

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlamasının Ertesi Gününe Ait, Tan Gazetesi Nüshası, 6 Mart 1949, "İnfilakta Ölenlerin Sayısı 27ye Yükseldi"-Askeri Tarih, Osmanlı Subayı, Tüccar, Enver Paşa'nın Kardeşi Türkiye'nin İlk Silah Üreticilerinden Bakü Fatihi Nuri Killigil'in Sütlüce'deki Silah Fabrikasının Patlaması

    TLSatıldı
  • Manzkind, V. 2, Nr. 3, Ekim 1969, Kapak: Atatürk, Father Of Modern Turkey"

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Manzkind, V. 2, Nr. 3, Ekim 1969, Kapak: Atatürk, Father Of Modern Turkey"

    TLSatıldı
  • Bursa Gündelik Gazete, 29 Mayıs 1941, Etrafımızdaki Harbe Rağmen Bizde Vesika Usulü Yok

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Bursa Gündelik Gazete, 29 Mayıs 1941, Etrafımızdaki Harbe Rağmen Bizde Vesika Usulü Yok

    TLSatıldı
  • Türk Dili "Pazartesinden Baka Her Gün Çıkar Siyasi Gazete", 17 Ekim 1945, "Türk Arap Dostluğu - Yunanistanda Durum Gün Geçtikçe Karışıyor - 1945 Genel Nüfus Sayımı"

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Türk Dili "Pazartesinden Baka Her Gün Çıkar Siyasi Gazete", 17 Ekim 1945, "Türk Arap Dostluğu - Yunanistanda Durum Gün Geçtikçe Karışıyor - 1945 Genel Nüfus Sayımı"

    TLSatıldı
  • Türk Dili "Pazartesinden Baka Her Gün Çıkar Siyasi Gazete", 27 Mayıs 1936 "Faşizm İmparatorluğu ve Mussolini Konulu - Kudüs'teki Hadiseler Karşısında İngiltere Şiddetli Tedbirler Aldı"

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Türk Dili "Pazartesinden Baka Her Gün Çıkar Siyasi Gazete", 27 Mayıs 1936 "Faşizm İmparatorluğu ve Mussolini Konulu - Kudüs'teki Hadiseler Karşısında İngiltere Şiddetli Tedbirler Aldı"

    TLSatıldı
  • Prognoz Tıp Gazetesi, 2 Adet Farklı Nüsha, Yanık Tedavisi ve Cumhurbaşkanı Kenan Evren'e Arz Konulu

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Prognoz Tıp Gazetesi, 2 Adet Farklı Nüsha, Yanık Tedavisi ve Cumhurbaşkanı Kenan Evren'e Arz Konulu

    TLSatıldı
  • XV. Asır Osmanlı Maliyesine Dair Kaynaklar, Dr. Halil İnalcık - Ayrı Basım, 1955

    Lot No: 110

    Lot: 110

    XV. Asır Osmanlı Maliyesine Dair Kaynaklar, Dr. Halil İnalcık - Ayrı Basım, 1955

    TLSatıldı
  • Yeşilgiresun Günlük Siyasi Tarafsız Gazete, 16 Mart 1976 "İlimizde Tekel Başmüdürlüğünün Açılması Elzemdir"

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Yeşilgiresun Günlük Siyasi Tarafsız Gazete, 16 Mart 1976 "İlimizde Tekel Başmüdürlüğünün Açılması Elzemdir"

    TLSatıldı
  • Doğu - Büyük Ülkü Gazetesi, Sayı: 12, İlkteşrin 1943, Kapak: Ebedi Şef ve Milli Şef-Ciltten çıkma

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Doğu - Büyük Ülkü Gazetesi, Sayı: 12, İlkteşrin 1943, Kapak: Ebedi Şef ve Milli Şef-Ciltten çıkma

    TLSatıldı
  • 7 Adet, Muhtelif Dergi Lotu

    Lot No: 113

    Lot: 113

    7 Adet, Muhtelif Dergi Lotu

    TLSatıldı
  • Balıkesir Ticaret Gazetesi, 30 Ağustos 1955, Atatürk Kapaklı

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Balıkesir Ticaret Gazetesi, 30 Ağustos 1955, Atatürk Kapaklı

    TLSatıldı
  • 2 Adet Ermenice Neşriyat, Biri 1945 İstanbul Neşriyatı Nota Kitabı - Yabancı Ermenice Süreli Neşriyat

    Lot No: 115

    Lot: 115

    2 Adet Ermenice Neşriyat, Biri 1945 İstanbul Neşriyatı Nota Kitabı - Yabancı Ermenice Süreli Neşriyat

    TLSatıldı
  • Bilan De La Commission Des Conseillers Sanitaires - Bilan De La Commission Sanitaire Interalliee De Controle, 1923-1925 İstanbul Neşriyatı 2 Adet Kitapçık

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Bilan De La Commission Des Conseillers Sanitaires - Bilan De La Commission Sanitaire Interalliee De Controle, 1923-1925 İstanbul Neşriyatı 2 Adet Kitapçık

    TLSatıldı
  • Pelur Kağıt Üzeri El Çizim Bükreş Haritası, Büyük Boy, Haliyle

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Pelur Kağıt Üzeri El Çizim Bükreş Haritası, Büyük Boy, Haliyle

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir İstanbul - Bursa - Bandırma - Karesi - İzmir Ticaret ve Sanayi Odası Antetli Osmanlıca Döküman

    Lot No: 118

    Lot: 118

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir İstanbul - Bursa - Bandırma - Karesi - İzmir Ticaret ve Sanayi Odası Antetli Osmanlıca Döküman

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir İstanbul - Bursa - Karesi Ticaret ve Sanayi Odası Antetli Osmanlıca Döküman

    Lot No: 119

    Lot: 119

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir İstanbul - Bursa - Karesi Ticaret ve Sanayi Odası Antetli Osmanlıca Döküman

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İzmir Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Sanayi ve Ticaret Odası - Edremit Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    Lot No: 120

    Lot: 120

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İzmir Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Sanayi ve Ticaret Odası - Edremit Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Burhaniye Sanayi ve Ticaret Odası ve Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odalasına Aitit Döküman, Lot

    Lot No: 121

    Lot: 121

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Burhaniye Sanayi ve Ticaret Odası ve Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odalasına Aitit Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Edremit Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odası - İzmir Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    Lot No: 122

    Lot: 122

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Edremit Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odası - İzmir Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odası - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Gönen Sanayi ve Ticaret Odası - Maarif Vekaleti Yüksek Tedrisat Dairesi Antetli Döküman, Lot

    Lot No: 123

    Lot: 123

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odası - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Gönen Sanayi ve Ticaret Odası - Maarif Vekaleti Yüksek Tedrisat Dairesi Antetli Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Balıkesir Ticaret Odası - Edremit Sanayi ve Ticaret Odası - Ticaret Vekaleti Antetli Döküman, Lot

    Lot No: 124

    Lot: 124

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Balıkesir Ticaret Odası - Edremit Sanayi ve Ticaret Odası - Ticaret Vekaleti Antetli Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odasına Ait 5 Adet Döküman, Lot

    Lot No: 125

    Lot: 125

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odasına Ait 5 Adet Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İzmir Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odası - Ayvalık Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    Lot No: 126

    Lot: 126

    5 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İzmir Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Vilayeti Sanayi ve Ticaret Odası - Ayvalık Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Gönen Sanayi ve Ticaret Odası - Balıkesir Ticaret ve Zahire Borsası - Balıkesir Vilayeti Ziraat Müdüriyeti - Türk Tayyare Cemiyeti Balıkesir Şubesi - Balıkesir Ticaret Kalemi Antetli Döküman, Lot

    Lot No: 127

    Lot: 127

    10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Gönen Sanayi ve Ticaret Odası - Balıkesir Ticaret ve Zahire Borsası - Balıkesir Vilayeti Ziraat Müdüriyeti - Türk Tayyare Cemiyeti Balıkesir Şubesi - Balıkesir Ticaret Kalemi Antetli Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İktisat Vekaleti İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Burkhard Ganstenbein ve Şsı Antetli Fatura - Balıkesir İnşaat İşleri Cemiyeti Antetli Döküman, Lot

    Lot No: 128

    Lot: 128

    10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, İktisat Vekaleti İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Burkhard Ganstenbein ve Şsı Antetli Fatura - Balıkesir İnşaat İşleri Cemiyeti Antetli Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Türk Yapıcılık Ltd. Şti - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Burhaniye Ticaret Odası - Müttehit Elektrik - Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman Lotu

    Lot No: 129

    Lot: 129

    10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Türk Yapıcılık Ltd. Şti - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Burhaniye Ticaret Odası - Müttehit Elektrik - Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman Lotu

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Ayvalık Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    Lot No: 130

    Lot: 130

    10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Ayvalık Sanayi ve Ticaret Odası - Karesi Sanayi ve Ticaret Odasına Ait Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Edremit Ticaret ve Sanati Odası - Kulağası Resneli Ahmed Niyazi Makbuz ve Çeşitli Mektuplardan Oluşan Döküman, Lot

    Lot No: 131

    Lot: 131

    10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Edremit Ticaret ve Sanati Odası - Kulağası Resneli Ahmed Niyazi Makbuz ve Çeşitli Mektuplardan Oluşan Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası - Edremid Sanayi ve Ticaret Odası Konulu Dilekçe ve Yazışmalardan Oluşan Döküman, Lot

    Lot No: 132

    Lot: 132

    10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası - Edremid Sanayi ve Ticaret Odası Konulu Dilekçe ve Yazışmalardan Oluşan Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Türk Tayyare Cemiyeti Balıkesir Şubesi - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odalarına Ait Döküman, Lot

    Lot No: 133

    Lot: 133

    10 Adet, Cumhuriyet Erken Devir, Türk Tayyare Cemiyeti Balıkesir Şubesi - İzmir Mıntıkası Ticaret Müdüriyeti - Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odalarına Ait Döküman, Lot

    TLSatıldı
  • Karışık Etütlük Ticaret Tarihi, Finans Tarihi, Balıkesir Haritası, Her Gün Günlük Müstakil Akşam Gazetesi - İttihad-ı Milli Ticaret Yurdu - Ekiciden Tütün Alma Kanunu ve İzahnamesi-Balıkesir Ticaret Odası Tüzük - İktisat ve Ticaret Haberler Ajansına Ait 10 Adet Karışık Etütlük Efemera Lotu

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Karışık Etütlük Ticaret Tarihi, Finans Tarihi, Balıkesir Haritası, Her Gün Günlük Müstakil Akşam Gazetesi - İttihad-ı Milli Ticaret Yurdu - Ekiciden Tütün Alma Kanunu ve İzahnamesi-Balıkesir Ticaret Odası Tüzük - İktisat ve Ticaret Haberler Ajansına Ait 10 Adet Karışık Etütlük Efemera Lotu

    TLSatıldı
  • Maarif Hayatı, 68 Adet, 1940-1960'lar Arası Ankara Öğretmen Okulunda Okuyan Öğrencilere Ait Dönemin Eğitim ve Sosyal Hayatını Yansıtan Hatıra Defterleri-Ankara Erkek Muallim Mektebi (Darül Muallimin) olarak hizmet vermek üzere açılan okul, sonraki yıllarda Maarif Vekaleti olarak kullanılmıştır.1937-1941 Yılları arasında, Osmanlıca-Türkçe Tutulmuş 68 Adet fedter, Yüzlerce Öğrenci Mektup, Hatıra, Şiirlerin yazılı olduğu evrak,Ankara Eğitim Tarihine ışık tutacak, Arşivlik, Etüdlük lot Okul, 1937-1941 Yılları arasında eğitim vermiştir,

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Maarif Hayatı, 68 Adet, 1940-1960'lar Arası Ankara Öğretmen Okulunda Okuyan Öğrencilere Ait Dönemin Eğitim ve Sosyal Hayatını Yansıtan Hatıra Defterleri-Ankara Erkek Muallim Mektebi (Darül Muallimin) olarak hizmet vermek üzere açılan okul, sonraki yıllarda Maarif Vekaleti olarak kullanılmıştır.1937-1941 Yılları arasında, Osmanlıca-Türkçe Tutulmuş 68 Adet fedter, Yüzlerce Öğrenci Mektup, Hatıra, Şiirlerin yazılı olduğu evrak,Ankara Eğitim Tarihine ışık tutacak, Arşivlik, Etüdlük lot Okul, 1937-1941 Yılları arasında eğitim vermiştir,

    TLSatıldı
  • 10 Adet, Abana Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hisse Senedi

    Lot No: 136

    Lot: 136

    10 Adet, Abana Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hisse Senedi

    TLSatıldı
  • Amerikan Kitab-ı Mukaddes Şirketi 3 Lisan Osmanlıca İngilizce Rumca Antetli, 1899 Tarihli Rumca Finans Dökümanı, Arkalı Önlü Kayıtlı

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Amerikan Kitab-ı Mukaddes Şirketi 3 Lisan Osmanlıca İngilizce Rumca Antetli, 1899 Tarihli Rumca Finans Dökümanı, Arkalı Önlü Kayıtlı

    TLSatıldı
  • Vefa Mekteb-i İdadi-i Mülki-i Şahanesi Aferin Varakası, 79 Numaralı Şükrü Efendiye Hikmet (Felsefe) Dersinden 2 Aferin, 1325

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Vefa Mekteb-i İdadi-i Mülki-i Şahanesi Aferin Varakası, 79 Numaralı Şükrü Efendiye Hikmet (Felsefe) Dersinden 2 Aferin, 1325

    TLSatıldı
  • Şehir Tarihi, Adana Parçasız 20 Adet Kartpostal, 15x10 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Şehir Tarihi, Adana Parçasız 20 Adet Kartpostal, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • Şehir Tarihi, Adana Parçasız 20 Adet Kartpostal, 15x10 cm

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Şehir Tarihi, Adana Parçasız 20 Adet Kartpostal, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • 30 Adet, Sosyal Hayat, Moda Tarihi Temalı Fotoğraf Lotu

    Lot No: 141

    Lot: 141

    30 Adet, Sosyal Hayat, Moda Tarihi Temalı Fotoğraf Lotu

    TLSatıldı
  • 6 Föylü, Çift Taraflı 6 Şeritli Pul Klasörü, 18x23 cm-Yeni ürün.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    6 Föylü, Çift Taraflı 6 Şeritli Pul Klasörü, 18x23 cm-Yeni ürün.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Avrupa Haritası, Ortadan Ayrılmış Haliyle-22x19 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Osmanlıca, Renkli Avrupa Haritası, Ortadan Ayrılmış Haliyle-22x19 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Avrupa Haritası

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Osmanlıca, Renkli Avrupa Haritası

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Asya Haritası

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Osmanlıca, Renkli Asya Haritası

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Kuzey Afrika Haritası

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Osmanlıca, Renkli Kuzey Afrika Haritası

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Kuzey Amerika Haritası

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Osmanlıca, Renkli Kuzey Amerika Haritası

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Güney Amerika Haritası

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Osmanlıca, Renkli Güney Amerika Haritası

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Okyanusya Kıtası ve Kutup Bölgesi Haritası

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Osmanlıca, Renkli Okyanusya Kıtası ve Kutup Bölgesi Haritası

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Renkli Osmanlı Avrupası Haritası

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Osmanlıca, Renkli Osmanlı Avrupası Haritası

    TLSatıldı