Lot: 1

Güncel Fiyat: 1.000 TL Açılış Fiyatı: 1.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Tören Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm

Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Tören Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Tören Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Pers (İranlı) Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Pers (İranlı) Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Macar Bey, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Macar Bey, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Sırbistan'dan Korkmayan Genç Şam Türklerine Mallarını Taşıyan Komisyoncu Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Sırbistan'dan Korkmayan Genç Şam Türklerine Mallarını Taşıyan Komisyoncu Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Berberi Halkı ve Kıyafetleri, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Berberi Halkı ve Kıyafetleri, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 32x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Valaquie (Eflak) Prensesi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Valaquie (Eflak) Prensesi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Takım Adalar İçinde Yer Alan Tine Adası Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Takım Adalar İçinde Yer Alan Tine Adası Kızı, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Günlük Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Günlük Kıyafetleri İçinde Afrikalı Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Takımadalarında Tambur Çalan Yunan, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Takımadalarında Tambur Çalan Yunan, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Ulah Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Ulah Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Macar Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Macar Hanım, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Mağripli Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Mağripli Kadın, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Hintli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, Paspartulu Hali 34x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Hintli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, Paspartulu Hali 34x49 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Persli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 34x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Persli Efendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 34x48 cm-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Ulah Beyefendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm, Paspartulu-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Ulah Beyefendi, Jean-Baptiste Van Mour, Taş Baskı, 33x48 cm, Paspartulu-Jean-Baptiste Van Mour, 'Kralın Doğudaki Ressamı' olarak bilinir. 1714'te Paris'te basılan ve Osmanlı İmparatorluğu'nda Lale Devri'nin zirve noktasına tanıklık eden bir eseri, 'Illustrations of Ottomans' adlı albümü meydana getirdi. Fransız elçiliğine bağlı olarak İstanbul'a gelen Van Mour, bu dönemin ihtişamını 102 gravür tekniğiyle oluşturduğu tablosunda ustalıkla yansıttı. Albüm, İstanbul'un büyüsüne kapılıp hayatının sonunu bu şehirde geçiren sanatçıya gerçek ün kazandırdı. Aynı zamanda 'Turquerie' adı verilen Türk Modası akımının Avrupa'da yayılmasına büyük katkıda bulundu."

    TLSatıldı
  • Çar veya Moskova Büyük Dükü, Paspartu İç: 21x30 cm-31x40 cm

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Çar veya Moskova Büyük Dükü, Paspartu İç: 21x30 cm-31x40 cm

    TLSatıldı
  • Isfahan'da İranlı Bey, Paspartu İç: 21x30 cm-31x40 cm

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Isfahan'da İranlı Bey, Paspartu İç: 21x30 cm-31x40 cm

    TLSatıldı
  • Türk Karnavalı, Paspartulu 29x55 cm

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Türk Karnavalı, Paspartulu 29x55 cm

    TLSatıldı
  • Avrupalı Hanım, Taş Baskı Renkli, Paspartulu Hali 32x41 cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Avrupalı Hanım, Taş Baskı Renkli, Paspartulu Hali 32x41 cm

    TLSatıldı
  • Baskı, Avrupa Şehri Seyahat, Paspartulu, 39x49 cm

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Baskı, Avrupa Şehri Seyahat, Paspartulu, 39x49 cm

    TLSatıldı
  • Türk Kostümleri: Sipahi Komutanları, Asilzade, Taş Baskı-Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Türk Kostümleri: Sipahi Komutanları, Asilzade, Taş Baskı-Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Türk Kostümleri: Veziriazam - Sultan, Taş Baskı-Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Türk Kostümleri: Veziriazam - Sultan, Taş Baskı-Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Tiflis Kadınları, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Tiflis Kadınları, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Kürt Tipler, Paspartu İç: 18x14 cm

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Kürt Tipler, Paspartu İç: 18x14 cm

    TLSatıldı
  • Türk Kostümleri: Sipahi Komutanları, Asilzade, Taş Baskı-Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Türk Kostümleri: Sipahi Komutanları, Asilzade, Taş Baskı-Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • İstanbul, Paspartu İç: 18x21 cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    İstanbul, Paspartu İç: 18x21 cm

    TLSatıldı
  • İstanbul Mermer Kale, Paspartu İç: 19x18 cm

    Lot No: 27

    Lot: 27

    İstanbul Mermer Kale, Paspartu İç: 19x18 cm

    TLSatıldı
  • Kalenderi Derviş - Abdal, Paspartu İç: 9x26 cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Kalenderi Derviş - Abdal, Paspartu İç: 9x26 cm

    TLSatıldı
  • Sultan Selim, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Sultan Selim, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Sultanı ve Arz Odası, Haliyle-Paspartu İç: 20x30 cm, Haliyle

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Osmanlı Sultanı ve Arz Odası, Haliyle-Paspartu İç: 20x30 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Jerigho - Filistin, Paspartu İç: 18x12-Nouvele Geographie Universelle 1884

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Jerigho - Filistin, Paspartu İç: 18x12-Nouvele Geographie Universelle 1884

    TLSatıldı
  • Bulgar Dağı (Bolkar), Niğde, Paspartu İç: 18x12

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Bulgar Dağı (Bolkar), Niğde, Paspartu İç: 18x12

    TLSatıldı
  • Eğirdir Gölü - Isparta, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Eğirdir Gölü - Isparta, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Adana - Çukurova - Tarsus, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Adana - Çukurova - Tarsus, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Trabzon - Rize, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Trabzon - Rize, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Karakale, Demirkale - Bingöl, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Karakale, Demirkale - Bingöl, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Barcelona - İspanya, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Barcelona - İspanya, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Fırat Nehri, Karasu - Malatya, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Fırat Nehri, Karasu - Malatya, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Foça - İzmir, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Foça - İzmir, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Amanos - İskenderun, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Amanos - İskenderun, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Sicilya-İtalya, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Sicilya-İtalya, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Cadiz Limanı - İspanya, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Cadiz Limanı - İspanya, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Nasıra, Filistin, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Nasıra, Filistin, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Yafa - Suriye, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Yafa - Suriye, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Babil - Irak, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Babil - Irak, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Dicle Vadisi - Irak, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Dicle Vadisi - Irak, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Urla - İzmir, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Urla - İzmir, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Tuna Deltası, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Tuna Deltası, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Erciyes - Kayseri, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Erciyes - Kayseri, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Cebelitarık, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Cebelitarık, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Madrid - İspanya, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Madrid - İspanya, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Bağdat - Irak ve Mezopotamya Bölgesi, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Bağdat - Irak ve Mezopotamya Bölgesi, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Murat Nehri - Ağrı, Paspartu İç: 18x13

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Murat Nehri - Ağrı, Paspartu İç: 18x13

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Cenubi Amerika, Paspartu İç: 18x15 cm

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Osmanlıca, Cenubi Amerika, Paspartu İç: 18x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, İsveç Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Osmanlıca, İsveç Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Rusya Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Osmanlıca, Rusya Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, İspanya ve Portekiz Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Osmanlıca, İspanya ve Portekiz Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Felemenk - Belçika - Lüksenburg Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Osmanlıca, Felemenk - Belçika - Lüksenburg Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Avrupa Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Osmanlıca, Avrupa Haritası, Paspartu İç: 18x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Diyarbekir Vilayeti, Paspartu İç: 18x15 cm, Haliyle

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlıca, Diyarbekir Vilayeti, Paspartu İç: 18x15 cm, Haliyle

    TLSatıldı
  • Nehirde Yarış, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Nehirde Yarış, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Kudüs, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Kudüs, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Kahire, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Kahire, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Piramitlerde Av, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Piramitlerde Av, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Yol Kazası, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Yol Kazası, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Yafa - Suriye, Paspartu İç: 18x12

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Yafa - Suriye, Paspartu İç: 18x12

    TLSatıldı
  • Tabiat İçinde Hayvanlar, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Tabiat İçinde Hayvanlar, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Çalışma Masası, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Çalışma Masası, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Av Hayvanları, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Av Hayvanları, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Afrikada Yerel Folklor, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Afrikada Yerel Folklor, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Anadolukavağı, 1877-21x16 cm

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Anadolukavağı, 1877-21x16 cm

    TLSatıldı
  • Silivrikapısı, 1877-21x16 cm

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Silivrikapısı, 1877-21x16 cm

    TLSatıldı
  • Poyrazburun - İstanbul Boğazı Giriş-21x16 cm

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Poyrazburun - İstanbul Boğazı Giriş-21x16 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Mısır Kölemen Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Osmanlı Mısır Kölemen Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Arnavut Askeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Arnavut Askeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Yeniçeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Yeniçeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Kölemen Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Kölemen Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Türk Topçu, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Türk Topçu, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Nizam-ı Cedit Askeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Nizam-ı Cedit Askeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Süvari, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Osmanlı Süvari, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Elçi, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Osmanlı Elçi, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Akıncı Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Akıncı Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Mısırlı Bey, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Mısırlı Bey, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Kölemen Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Kölemen Asker, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Arnavut Askeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Arnavut Askeri, Paspartu İç: 20x12 cm

    TLSatıldı
  • Marimba Yürüyüşü, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret-Jean

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Marimba Yürüyüşü, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret-Jean

    TLSatıldı
  • Afrikalı Köleler, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Afrikalı Köleler, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret

    TLSatıldı
  • Afrikalı Köleler, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Afrikalı Köleler, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret

    TLSatıldı
  • Rio De Janeiro, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Rio De Janeiro, Paspartu İç: 16x21 cm - Jean Baptiste Debret

    TLSatıldı
  • Yahudi Cemaati, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Yahudi Cemaati, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Çarşı-ı Kebir İçi, 19x14 cm

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Çarşı-ı Kebir İçi, 19x14 cm

    TLSatıldı
  • Afgan Halklar, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Afgan Halklar, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Ulah Halkı, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Ulah Halkı, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • İbizalı Kadınlar, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 94

    Lot: 94

    İbizalı Kadınlar, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Romen Çalgıcılar, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Romen Çalgıcılar, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Portekizli Grup, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Portekizli Grup, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Endülüslü Tipler, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Endülüslü Tipler, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Sirk ve Karnaval, Paspartu İç: 18x26 cm

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Sirk ve Karnaval, Paspartu İç: 18x26 cm

    TLSatıldı
  • Avrupalı Tipler, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Avrupalı Tipler, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Mithat Paşa, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Mithat Paşa, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Süleyman Paşa, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Süleyman Paşa, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Yeniçeri Kıyafetleri, 18x24 cm

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Yeniçeri Kıyafetleri, 18x24 cm

    TLSatıldı
  • Mehter Takımı, 18x24 cm

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Mehter Takımı, 18x24 cm

    TLSatıldı
  • Mevlevi Derviş, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Mevlevi Derviş, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Breton Kıyılarında Fırtına, 26x36 cm

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Breton Kıyılarında Fırtına, 26x36 cm

    TLSatıldı
  • Meclis Açılışı, 26x36 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Meclis Açılışı, 26x36 cm

    TLSatıldı
  • Meryem Ana, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Meryem Ana, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Melekler ve Rüya, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Melekler ve Rüya, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • The Khugun Mahal, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 109

    Lot: 109

    The Khugun Mahal, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Meryem Ana, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Meryem Ana, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Avrupalı Çocuklar, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Avrupalı Çocuklar, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • İsa, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 112

    Lot: 112

    İsa, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Hollanda Halkı, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Hollanda Halkı, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Polonyalı Bey, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Polonyalı Bey, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Kilise İçinde Mezar, Paspartu İç: 18x13 cm, Kakovie

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Kilise İçinde Mezar, Paspartu İç: 18x13 cm, Kakovie

    TLSatıldı
  • Danimarka - Lahitler, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Danimarka - Lahitler, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Katedral, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Katedral, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Belçika - Kilise, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Belçika - Kilise, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Şapel, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Şapel, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Kakovie, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Kakovie, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Palais de Rosenberg, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Palais de Rosenberg, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Kopenhag, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Kopenhag, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Elçi Kabulü, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Elçi Kabulü, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • The Sacemaker, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    The Sacemaker, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Çalgı Çalan Kadın, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Çalgı Çalan Kadın, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Çalgı Çalan Kadın, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Çalgı Çalan Kadın, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Pers Halkı-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    De Lasie, Pers Halkı-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Kervan-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    De Lasie, Kervan-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Doğuda Savaş-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 129

    Lot: 129

    De Lasie, Doğuda Savaş-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Babil Şehri-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 130

    Lot: 130

    De Lasie, Babil Şehri-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Pers Sarayı-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 131

    Lot: 131

    De Lasie, Pers Sarayı-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Kudüs Şehri Saint Sepulchre Kilisesi Mimari Plan-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    De Lasie, Kudüs Şehri Saint Sepulchre Kilisesi Mimari Plan-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Pers Askerleri-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    De Lasie, Pers Askerleri-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Doğulu Bey-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    De Lasie, Doğulu Bey-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, İsfahan Şehri-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    De Lasie, İsfahan Şehri-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • De Lasie, Jardins De Semiramis-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    De Lasie, Jardins De Semiramis-Alain Manesson Mallet 1684, Paspartu İç: 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Filistin, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Filistin, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Mısır - Filistin, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Mısır - Filistin, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • İspanya Portekiz Haritası, Paspartu İç: 21x16 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    İspanya Portekiz Haritası, Paspartu İç: 21x16 cm

    TLSatıldı
  • 5. Yüzyılda Almanya, Paspartu İç: 18x14 cm

    Lot No: 140

    Lot: 140

    5. Yüzyılda Almanya, Paspartu İç: 18x14 cm

    TLSatıldı
  • Şarlman İmparatorlığu, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Şarlman İmparatorlığu, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • İslavlar, Lombartlari Anglo-Saksonlar M. 565, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    İslavlar, Lombartlari Anglo-Saksonlar M. 565, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • 476'da Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    476'da Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Asya Haritası, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Asya Haritası, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Kanada Haritası, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Kanada Haritası, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Avrupa Haritası, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Avrupa Haritası, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Brezilya, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Brezilya, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Charlemagne Zamanında Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Charlemagne Zamanında Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Theodoric Zamanında Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Theodoric Zamanında Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Charles Zamanında Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Charles Zamanında Avrupa, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Merkezi Amerika, Paspartu İç: 18x13 cm

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Merkezi Amerika, Paspartu İç: 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Avrupada Göçler ve İstilalar, Paspartu İç: 26x20 cm-Haliyle

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Avrupada Göçler ve İstilalar, Paspartu İç: 26x20 cm-Haliyle

    TLSatıldı
  • Japonya - Kıbrıs, Filistin ve Lübnan Haritası, 23x19 cm

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Japonya - Kıbrıs, Filistin ve Lübnan Haritası, 23x19 cm

    TLSatıldı
  • Bergama Krokisi, 38x54 cm, Katlanır Kroki

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Bergama Krokisi, 38x54 cm, Katlanır Kroki

    TLSatıldı