Lot: 1

Current Price: 60 TL Starting Bid: 60 TL Estimated: TL Losing Winning

Companhia De Mossamedes Societe Anonyme

Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Pruduits Chimiques Et Mines Compagnie Du Dyr
Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1899 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Tunus Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Dyr Bölgesinde Fosfat Kayası Üretimi Yapmaktı. 1948 Tertibi, 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Pruduits Chimiques Et Mines Compagnie Du Dyr Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1899 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Tunus Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Dyr Bölgesinde Fosfat Kayası Üretimi Yapmaktı. 1948 Tertibi, 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • "Pleyel" (Precedemment Pleyel-Lyon & Cie)
Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1807 Yılında Ünlü Müzisyen Ignace Playel Tarafından Kurulan Bu Şirketin Ürettiği Piyanolarla Beste ve Sahne Performansı Yaptığı Bilinen Dünyaca Ünlü Müzisyenler Arasında Frederic Chopin, Maurice Ravel ve Igor Stravinsky de Bulunmaktadır. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Müzik ve Sahne Sanatları Tarihi Emsal Efemera.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    "Pleyel" (Precedemment Pleyel-Lyon & Cie) Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1807 Yılında Ünlü Müzisyen Ignace Playel Tarafından Kurulan Bu Şirketin Ürettiği Piyanolarla Beste ve Sahne Performansı Yaptığı Bilinen Dünyaca Ünlü Müzisyenler Arasında Frederic Chopin, Maurice Ravel ve Igor Stravinsky de Bulunmaktadır. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Müzik ve Sahne Sanatları Tarihi Emsal Efemera.

    TLSold
  • Primaria Municipiului Bucureşti 3,5% Din 1921
(Bükreş Belediyesi Yıllık %3,5 Faizli 1921 Borçlanması)-Romanya Krallığı Zamanında Bükreş Belediyesi Tarafından 1921 Yılında İhraç Edilen Yıllık %3,5 Faiz Getirisi Olan 100 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvilin 1960 ila 1961 Yılları Arasına Denk Gelen Toplam 44 Adet Faiz Kuponunu İçeren Talon (Talon=Sadece Yeni Kuponları İçeren Ek Tahvil/Hisse Senedi). Romanya'nın 1947 Yılında Komünizme Geçisiyle Birlikte Önceden İhraç Edilen ve Tüm Dünyada İşlem Gören Romen Menkul Kıymetlerinin Geri Ödenmelerinde Tereddüt ve Sıkıntılar Yaşandığı Bilinmektedir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Primaria Municipiului Bucureşti 3,5% Din 1921 (Bükreş Belediyesi Yıllık %3,5 Faizli 1921 Borçlanması)-Romanya Krallığı Zamanında Bükreş Belediyesi Tarafından 1921 Yılında İhraç Edilen Yıllık %3,5 Faiz Getirisi Olan 100 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvilin 1960 ila 1961 Yılları Arasına Denk Gelen Toplam 44 Adet Faiz Kuponunu İçeren Talon (Talon=Sadece Yeni Kuponları İçeren Ek Tahvil/Hisse Senedi). Romanya'nın 1947 Yılında Komünizme Geçisiyle Birlikte Önceden İhraç Edilen ve Tüm Dünyada İşlem Gören Romen Menkul Kıymetlerinin Geri Ödenmelerinde Tereddüt ve Sıkıntılar Yaşandığı Bilinmektedir.

    TLSold
  • Enosis Eboron Kentrikis Lahanagoras Athinon
Anonimos Eteria-1953 Yılında Yunanistan'ın Pire Kentinde Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Meyve Sebze Hali İşletmeciliği Olan Şirkete Ait 1.000 Drahmi Nominalli Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Türkçe'de Belli Bir Tür Sebzeyi Anlatmak İçin Kullanılan Lahana Kelimesinin Rumca'da Genel Manada Tüm Sebzeler İçin Bir Üst İsim Olarak Kullanılıyor Olması da Ayrıca Dikkat Çekicidir.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Enosis Eboron Kentrikis Lahanagoras Athinon Anonimos Eteria-1953 Yılında Yunanistan'ın Pire Kentinde Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Meyve Sebze Hali İşletmeciliği Olan Şirkete Ait 1.000 Drahmi Nominalli Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Türkçe'de Belli Bir Tür Sebzeyi Anlatmak İçin Kullanılan Lahana Kelimesinin Rumca'da Genel Manada Tüm Sebzeler İçin Bir Üst İsim Olarak Kullanılıyor Olması da Ayrıca Dikkat Çekicidir.

    TLSold
  • Carrieres Et Travaux Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Altyapı Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Carrieres Et Travaux Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Altyapı Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Union Financiere Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın Yine 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Union Financiere Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın Yine 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Tuileries De Beauvais Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Oise Bölgesinde Bulunan Beauvais Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Tarihlenen 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üzerindeki Kaşeden Hissenin Nominal Değerinin 1963 Sonrası 100 Yeni Frank Olarak Revize Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Tuileries De Beauvais Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Oise Bölgesinde Bulunan Beauvais Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Tarihlenen 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üzerindeki Kaşeden Hissenin Nominal Değerinin 1963 Sonrası 100 Yeni Frank Olarak Revize Edildiği Görülmektedir.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Clairut Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Societe Immobiliere Clairut Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Etablissements De La S.B.A.M

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Etablissements De La S.B.A.M

    TLSold
  • H.N.Stassinopoulos Inc. Commercial Corporation Incorporated
Head Office Athens - Greece-1953 Yılında Yunanistan'ın Atina Kentinde Kurulan Bu Ticaret Şirketinin 1959 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Örnek Hisse Senedi. Yunanca ve İngilizce Olmak Üzere İki Dilde. Kaşe, Kalem ve Perfore İptalli Bu Hissenin Bir Nevi Ön Eskiz/Specimen Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    H.N.Stassinopoulos Inc. Commercial Corporation Incorporated Head Office Athens - Greece-1953 Yılında Yunanistan'ın Atina Kentinde Kurulan Bu Ticaret Şirketinin 1959 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 1.000 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Örnek Hisse Senedi. Yunanca ve İngilizce Olmak Üzere İki Dilde. Kaşe, Kalem ve Perfore İptalli Bu Hissenin Bir Nevi Ön Eskiz/Specimen Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Manufacture de Buhl (Anciennement E.Rogelet)Societe Anonyme-İplik, Dokuma ve Tekstil. Fransa'nın Alman Sınırına Yakın Buhl Kentinde 1932 Yılında Yünlü İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Şirketin Alamet-i Farikası Koç Vinyeti.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Manufacture de Buhl (Anciennement E.Rogelet)Societe Anonyme-İplik, Dokuma ve Tekstil. Fransa'nın Alman Sınırına Yakın Buhl Kentinde 1932 Yılında Yünlü İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Şirketin Alamet-i Farikası Koç Vinyeti.

    TLSold
  • Societe Des Usines Du Laurium (Societe Anonyme)-1873 Yılında Yunanistan'ın Lavrion Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretmekti. 1925 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 30 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Muvakkat Hisse Senedi. Bahis Konusu Şirketin Hisse Senetleri Bir Dönem Paris Borsasında da İşlem Görmüştür. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Societe Des Usines Du Laurium (Societe Anonyme)-1873 Yılında Yunanistan'ın Lavrion Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretmekti. 1925 Yılında Gerçekleştirilen Sermaye Artırımı Kapsamında İhraç Edilmiş 30 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Muvakkat Hisse Senedi. Bahis Konusu Şirketin Hisse Senetleri Bir Dönem Paris Borsasında da İşlem Görmüştür. Yunanca ve Fransızca Olmak Üzere İki Dilde.

    TLSold
  • Banque Nationale de Credit Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri.  1913 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Bankanın Ödenmiş Sermayesinin 250 Milyon Frank Gibi O Dönem İçin Astronomik Bir Rakam Olduğu Görülmektedir. 1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirkete Ait Toplam 10 Farklı Menkul Kıymetin (Hisse Senedi, Opsiyon, Tahvil) Zamanında Paris Borsasında İşlem Gördüğü Kayıtlarda Yer Almaktadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Banque Nationale de Credit Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1913 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Bankanın Ödenmiş Sermayesinin 250 Milyon Frank Gibi O Dönem İçin Astronomik Bir Rakam Olduğu Görülmektedir. 1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirkete Ait Toplam 10 Farklı Menkul Kıymetin (Hisse Senedi, Opsiyon, Tahvil) Zamanında Paris Borsasında İşlem Gördüğü Kayıtlarda Yer Almaktadır.

    TLSold
  • Societe Stephanoise De Constructions Mecaniques
Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1912 Yılında Saint-Etienne Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretimiydi. 1962 Sonrasına Tarihlenen, 50 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi de Dahil Olmak Üzere Şirket Hisseleri 1967 ila 1976 Yılları Arasında Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Societe Stephanoise De Constructions Mecaniques Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1912 Yılında Saint-Etienne Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretimiydi. 1962 Sonrasına Tarihlenen, 50 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi de Dahil Olmak Üzere Şirket Hisseleri 1967 ila 1976 Yılları Arasında Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    TLSold
  • Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.(İmza ve Kaşe).

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.(İmza ve Kaşe).

    TLSold
  • Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    TLSold
  • Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1924 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1924 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Electo Trust Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Belçika'nın Brüksel Kentinde 1929 Yılında Kurulan ve 1980'lere Kadar Faaliyetini Sürdüren Bu Şirkete Ait 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arşiv Kayıtları Anılan Şirketin Elektrik Üretim ve Dağıtımı Yapan Şirketlere Yatırım Yapan Bir Holding Şirketi Hüviyetinde Faaliyette Bulunduğunu Göstermektedir.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Electo Trust Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Belçika'nın Brüksel Kentinde 1929 Yılında Kurulan ve 1980'lere Kadar Faaliyetini Sürdüren Bu Şirkete Ait 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arşiv Kayıtları Anılan Şirketin Elektrik Üretim ve Dağıtımı Yapan Şirketlere Yatırım Yapan Bir Holding Şirketi Hüviyetinde Faaliyette Bulunduğunu Göstermektedir.

    TLSold
  • Usines De Keyn Freres Societe Anonyme-Kimya Sanayii. 1927 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Özellikle Gıda Sanayiyle İlişkili Özel Plastik Ambalaj Üretimi Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arka Yüzdeki Kayıtlardan Hisse'nin 1947 Yılında Borsa Kaydına Alındığı Görülmektedir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Usines De Keyn Freres Societe Anonyme-Kimya Sanayii. 1927 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Özellikle Gıda Sanayiyle İlişkili Özel Plastik Ambalaj Üretimi Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arka Yüzdeki Kayıtlardan Hisse'nin 1947 Yılında Borsa Kaydına Alındığı Görülmektedir.

    TLSold
  • Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Banque De L'Indochine Societe AnonymeCompagnie Des Eaux Et D'Electricite De L'Indochine-Bankacılık ve Finans. Fransız Hindi-Çin'i Su ve Elektrik Şirketi Tarafından Geçmiş Tarihlerde İhraç Edilmiş Bir Takım Hamiline Yazılı Tahvillerin Yerine Geçmek İçin Banque De L'Indochine Tarafından Düzenlenen 1970 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Banque De L'Indochine Societe AnonymeCompagnie Des Eaux Et D'Electricite De L'Indochine-Bankacılık ve Finans. Fransız Hindi-Çin'i Su ve Elektrik Şirketi Tarafından Geçmiş Tarihlerde İhraç Edilmiş Bir Takım Hamiline Yazılı Tahvillerin Yerine Geçmek İçin Banque De L'Indochine Tarafından Düzenlenen 1970 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSold
  • Pleyel (Precedemment Pleyel-Lyon & Cie)Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1807 Yılında Ünlü Müzisyen Ignace Playel Tarafından Kurulan Bu Şirketin Ürettiği Piyanolarla Beste ve Sahne Performansı Yaptığı Bilinen Dünyaca Ünlü Müzisyenler Arasında Frederic Chopin, Maurice Ravel ve Igor Stravinsky de Bulunmaktadır. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Müzik ve Sahne Sanatları Tarihi Emsal Efemera.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Pleyel (Precedemment Pleyel-Lyon & Cie)Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1807 Yılında Ünlü Müzisyen Ignace Playel Tarafından Kurulan Bu Şirketin Ürettiği Piyanolarla Beste ve Sahne Performansı Yaptığı Bilinen Dünyaca Ünlü Müzisyenler Arasında Frederic Chopin, Maurice Ravel ve Igor Stravinsky de Bulunmaktadır. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Müzik ve Sahne Sanatları Tarihi Emsal Efemera.

    TLSold
  • Etablissements Roffo Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak 1920 Yıında Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi.1951 Tertibi 3.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Kurucuları Arasında Ünlü Asilzade comte (Kont) Marie Louis Jean Le Bourdais des Touches de Bulunmaktadır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Etablissements Roffo Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak 1920 Yıında Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi.1951 Tertibi 3.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Kurucuları Arasında Ünlü Asilzade comte (Kont) Marie Louis Jean Le Bourdais des Touches de Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Forges Et Ateliers De Commentry-Oissel Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında 99 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretimiydi. 1949 Tertibi, 3.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi de Dahil Olmak Üzere Şirket Hisseleri 1962 ila 1965 Yılları Arasında Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Forges Et Ateliers De Commentry-Oissel Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında 99 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Ürünleri Üretimiydi. 1949 Tertibi, 3.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi de Dahil Olmak Üzere Şirket Hisseleri 1962 ila 1965 Yılları Arasında Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Societe D'Energie Electrique De La Ville De Bizerte (Tunisie)Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. 1881 ila 1956 Yıllarında Fransa Sömürgesi Olan Tunus'un Bizerte Kentinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bizerte'nin 1914 Yılında Elektrikle Aydınlanan İstanbul'dan Üç Sene Önce Elektrik Enerjisine Kavuştuğu Anlaşılmaktadır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Societe D'Energie Electrique De La Ville De Bizerte (Tunisie)Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. 1881 ila 1956 Yıllarında Fransa Sömürgesi Olan Tunus'un Bizerte Kentinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bizerte'nin 1914 Yılında Elektrikle Aydınlanan İstanbul'dan Üç Sene Önce Elektrik Enerjisine Kavuştuğu Anlaşılmaktadır.

    TLSold
  • L'alliance Française Et La Commerciale De France Reunsies

    Lot No: 30

    Lot: 30

    L'alliance Française Et La Commerciale De France Reunsies

    TLSold
  • Etablissements Gardier Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Belçika'nın Sclessin Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1952 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Etablissements Gardier Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Belçika'nın Sclessin Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1952 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie D'Entreprieses Immobilieres Industrielles

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Compagnie D'Entreprieses Immobilieres Industrielles

    TLSold
  • Societe Française De Fabrication D'Outillage Pour İmprimerie (SOFRATYP).

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Societe Française De Fabrication D'Outillage Pour İmprimerie (SOFRATYP).

    TLSold
  • Societe Française Des Ateliers de Construction De J.J. GilainSociete Anonyme -Sanayi Ürünleri Üretimi. 1924 Yılında Fransa'nın Reims Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Mamülleri Üretimiydi. 1933 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Societe Française Des Ateliers de Construction De J.J. GilainSociete Anonyme -Sanayi Ürünleri Üretimi. 1924 Yılında Fransa'nın Reims Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Mamülleri Üretimiydi. 1933 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    Lot No: 35

    Lot: 35

    L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    TLSold
  • Comptoir Central Des Voies Ferrees (C.V.F.) Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretmek Amacıyla Bu Alanda Faaliyet Gösteren İki Farklı Şirketin 1926 Yılında Birleşmesiyle Kurulmuştur. Beheri 125 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Muvakkat (Provisoire) Hisse Senedi. İşlem Görmemiş. Şirketin Başkanlığını Merkez Sağ Politikalarıyla Tanınan Ünlü Siyasetçi ve Eski Başbakanlardan Frederic François-Marsal Üstlenmiştir.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Comptoir Central Des Voies Ferrees (C.V.F.) Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretmek Amacıyla Bu Alanda Faaliyet Gösteren İki Farklı Şirketin 1926 Yılında Birleşmesiyle Kurulmuştur. Beheri 125 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Muvakkat (Provisoire) Hisse Senedi. İşlem Görmemiş. Şirketin Başkanlığını Merkez Sağ Politikalarıyla Tanınan Ünlü Siyasetçi ve Eski Başbakanlardan Frederic François-Marsal Üstlenmiştir.

    TLSold
  • "ARTHEL" Societe D'explitation Des Brevets Jacques Arthuys

    Lot No: 37

    Lot: 37

    "ARTHEL" Societe D'explitation Des Brevets Jacques Arthuys

    TLSold
  • Etablissements Gardier Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Belçika'nın Sclessin Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1952 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Etablissements Gardier Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Belçika'nın Sclessin Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1952 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Nationale De Transports Automobies ''Natiauto''Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1930'ların Başında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi/Otomobil Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. Değişken Adetli 500 Frank Nominalli Nama Yazılı İşlem Görmemiş Hisse Senedi. Sertifika No:445.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Compagnie Nationale De Transports Automobies ''Natiauto''Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1930'ların Başında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi/Otomobil Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. Değişken Adetli 500 Frank Nominalli Nama Yazılı İşlem Görmemiş Hisse Senedi. Sertifika No:445.

    TLSold
  • Credit Foncier Du Bresil Et De L'Amerique Du SudSociete Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1906 Yılında Paris Merkezli Olarak Brezilya ve Diğer Güney Amerika Ülkelerinde Emlak Kredi Bankacılığı Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 75 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1929 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan İmtiyazlı Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın 1910 ila 1951 Yıllarında Toplam 18 Ayrı Tür Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Credit Foncier Du Bresil Et De L'Amerique Du SudSociete Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1906 Yılında Paris Merkezli Olarak Brezilya ve Diğer Güney Amerika Ülkelerinde Emlak Kredi Bankacılığı Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 75 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1929 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan İmtiyazlı Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın 1910 ila 1951 Yıllarında Toplam 18 Ayrı Tür Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Metrocolex Metropolitaine Et Coloniale D'EnterprisesSociete Anonyme-Fransa'nın Seine Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun Fransa Ana Karası ve Afrika'da Bulunan Fransız Sömürgelerinde Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Öncesi. İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Metrocolex Metropolitaine Et Coloniale D'EnterprisesSociete Anonyme-Fransa'nın Seine Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun Fransa Ana Karası ve Afrika'da Bulunan Fransız Sömürgelerinde Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Öncesi. İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı.  1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı.  1923 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik  Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Nantaise De Fonderies Reunies Et De Constructions
Mecaniques Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1918 Yılında 60 Yıl Süreyle Nantes Merkezli Olarak Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Tertibi, 3.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi de Dahil Olmak Üzere Şirket Hisseleri 1967 ila 1976 Yılları Arasında Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Societe Nantaise De Fonderies Reunies Et De Constructions Mecaniques Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1918 Yılında 60 Yıl Süreyle Nantes Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Tertibi, 3.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi de Dahil Olmak Üzere Şirket Hisseleri 1967 ila 1976 Yılları Arasında Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Societe Alsacienne de Produits Chimiques
Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1920 Yılında ve 90 Yıl Süreyle Kurulan Kimya Şirketine Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 1929 Tarihli Büyük Buhran'a Kadar Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Societe Alsacienne de Produits Chimiques Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1920 Yılında ve 90 Yıl Süreyle Kurulan Kimya Şirketine Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 1929 Tarihli Büyük Buhran'a Kadar Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.

    TLSold
  • Manufacture d'Orgues Cavaille-Coll Mutin
Societe En Comandite Par Actions-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1924 Yılında Süresiz Olarak Kurulan 'Cavaille-Coll Mutin Org Üretim' Şirketine Ait 1924 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 1928 Yılında Yaşadığı Finansal Zorluk Nedeniyle Başka Bir Şirkete Devrolunmuştur. Çok Az Bilinmekle Birlikte Komandit Şirketler de Aynı Anonim Şirketler Gibi Hisse Senedi Çıkartabilmekteydi.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Manufacture d'Orgues Cavaille-Coll Mutin Societe En Comandite Par Actions-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1924 Yılında Süresiz Olarak Kurulan 'Cavaille-Coll Mutin Org Üretim' Şirketine Ait 1924 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 1928 Yılında Yaşadığı Finansal Zorluk Nedeniyle Başka Bir Şirkete Devrolunmuştur. Çok Az Bilinmekle Birlikte Komandit Şirketler de Aynı Anonim Şirketler Gibi Hisse Senedi Çıkartabilmekteydi.

    TLSold
  • Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Française Du Plomb Et Des Metaux Non Ferreux

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Societe Française Du Plomb Et Des Metaux Non Ferreux

    TLSold
  • Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-Orient
Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-Orient Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Anonyme Des Anciens Etablissements Ruelle et
Compagnie et Leduc Reunis-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1921 Yılında Fransa'nın Blanc Misseron Kenti Merkezli Olarak  Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Mamülleri Üretimiydi. 1923 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Societe Anonyme Des Anciens Etablissements Ruelle et Compagnie et Leduc Reunis-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1921 Yılında Fransa'nın Blanc Misseron Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Mamülleri Üretimiydi. 1923 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    TLSold
  • Societe Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Banka'ya Ait 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 99 Yıl Süreyle Kurulmuş Olup, Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödemesi Yapmıştır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Societe Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Banka'ya Ait 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 99 Yıl Süreyle Kurulmuş Olup, Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödemesi Yapmıştır.

    TLSold
  • Mines Et Industies Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Unvanı İlerleyen Yıllarda 'Mines D'Or Jesurun-Callao' Olarak Değiştirilmiş ve Şirket Altın Madenciliğine Yönelmiştir. 1940 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Mines Et Industies Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Unvanı İlerleyen Yıllarda 'Mines D'Or Jesurun-Callao' Olarak Değiştirilmiş ve Şirket Altın Madenciliğine Yönelmiştir. 1940 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    Lot No: 56

    Lot: 56

    L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    TLSold
  • Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Societe Des Tramways De L'Ardeche Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Orta Fransa'da Yer Alan Ardeche Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Lyon Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Societe Des Tramways De L'Ardeche Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Orta Fransa'da Yer Alan Ardeche Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Lyon Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    TLSold
  • Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe belge de Vente, d'Achat et de Commision SOBELVACSociete Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Şirkete Ait 1950 İhraç Tarihli 'B' Tertibi ve 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Societe belge de Vente, d'Achat et de Commision SOBELVACSociete Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Şirkete Ait 1950 İhraç Tarihli 'B' Tertibi ve 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Chargeurs Reunis Societe AnonymeCompagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.  Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Chargeurs Reunis Societe AnonymeCompagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Societe Commerciale Et Industrielle pour la France et les Pays d'Orient Societe Anonyme-Yatırım Faaliyetleri. Fransa'nın Uzak Doğu'daki Ticari Faaliyetlerine Destek Vermek Amacıyla Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1920'lere Tarihlenen ve İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Imp.Mensignac Matbaası

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Societe Commerciale Et Industrielle pour la France et les Pays d'Orient Societe Anonyme-Yatırım Faaliyetleri. Fransa'nın Uzak Doğu'daki Ticari Faaliyetlerine Destek Vermek Amacıyla Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1920'lere Tarihlenen ve İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Imp.Mensignac Matbaası

    TLSold
  • Consortium Agricole Et Financier Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1928 Yılında Fransa Nancy Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Geniş Katılımlı Tarımsal Yatırımlarda Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Consortium Agricole Et Financier Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1928 Yılında Fransa Nancy Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Geniş Katılımlı Tarımsal Yatırımlarda Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Credit Du Sud Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 'Güney Bankası' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait 1922 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Baskı: Union Des Art Graphiques Matbaası, Paris.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Credit Du Sud Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 'Güney Bankası' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait 1922 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Baskı: Union Des Art Graphiques Matbaası, Paris.

    TLSold
  • Societe Des Ateliers & Chantiers De NicolaieffSociete Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Societe Des Ateliers & Chantiers De NicolaieffSociete Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    TLSold
  • Societe Anonyme Suchet

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Societe Anonyme Suchet

    TLSold
  • Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La CarolinaSociete Anonyme Espagnole-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La CarolinaSociete Anonyme Espagnole-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    TLSold
  • Maison Andre Paulve Societe Anonyme-Sinema, Basın Yayın Hizmetleri. 1898 Yılında Doğan ve 1982 Yılında Ölen Ünlü Fransız Sinema İnsanı, Yapımcı ve Yönetmeni Andre Paulve'nın Kendi Adına 1937 Yılında Kurduğu Şirkete Ait ve Bizzat Kendi İmzasını Taşıyan İşlem Görmemiş (Numarasız) İtibari Kıymete Sahip Olmayan Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. 'Güzel ve Çirkin', 'Orfeus' ve 'Jour de Fete' Filmleri Başta Olmak Üzere Çok Sayıda Yapımın Prodüksüyonunu Gerçekleştirmiştir.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Maison Andre Paulve Societe Anonyme-Sinema, Basın Yayın Hizmetleri. 1898 Yılında Doğan ve 1982 Yılında Ölen Ünlü Fransız Sinema İnsanı, Yapımcı ve Yönetmeni Andre Paulve'nın Kendi Adına 1937 Yılında Kurduğu Şirkete Ait ve Bizzat Kendi İmzasını Taşıyan İşlem Görmemiş (Numarasız) İtibari Kıymete Sahip Olmayan Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. 'Güzel ve Çirkin', 'Orfeus' ve 'Jour de Fete' Filmleri Başta Olmak Üzere Çok Sayıda Yapımın Prodüksüyonunu Gerçekleştirmiştir.

    TLSold
  • Societe Anonyme Hersent Enterprises De Travaux PublicsEt Maritimes-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1922 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyeti Diğer Gemilere Romörkör Hizmeti Vermekti. 1939 Tertibi 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Societe Anonyme Hersent Enterprises De Travaux PublicsEt Maritimes-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1922 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyeti Diğer Gemilere Romörkör Hizmeti Vermekti. 1939 Tertibi 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Fonciere De Berre-Bolmon-MarseilleSociete Anonyme Française-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1920'lerde Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Bu Bankanın Ana Faaliyet Konusunun Gayrimenkul Teminatlı Kredi Kullandırmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Societe Fonciere De Berre-Bolmon-MarseilleSociete Anonyme Française-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1920'lerde Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Bu Bankanın Ana Faaliyet Konusunun Gayrimenkul Teminatlı Kredi Kullandırmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • FRIA Compagnie Internationale pour la Production de l'Alumine Societe Anonyme-Madencilik. Afrika'da Bulunan Gine Cumhuriyeti'nde Aluminyum'un Hammaddesi Olan Boksit ve Alumina Madenciliği Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 1960 Tertibi Yıllık %5 5/8 Faiz Getirisi Olan 1.000 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 25 Milyar Ton Boksit Rezerviyle Gine Cumhuriyeti Dünya Toplam Rezervinin %50'sine Sahiptir.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    FRIA Compagnie Internationale pour la Production de l'Alumine Societe Anonyme-Madencilik. Afrika'da Bulunan Gine Cumhuriyeti'nde Aluminyum'un Hammaddesi Olan Boksit ve Alumina Madenciliği Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 1960 Tertibi Yıllık %5 5/8 Faiz Getirisi Olan 1.000 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 25 Milyar Ton Boksit Rezerviyle Gine Cumhuriyeti Dünya Toplam Rezervinin %50'sine Sahiptir.

    TLSold
  • L'Immobiliere Technique & Financiere

    Lot No: 73

    Lot: 73

    L'Immobiliere Technique & Financiere

    TLSold
  • Etablissements Roffo Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 30 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Etablissements Roffo Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 30 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • KINAX Montreuil-sous-Bois - Action de 2500 Francs au Porteur 1949

    Lot No: 75

    Lot: 75

    KINAX Montreuil-sous-Bois - Action de 2500 Francs au Porteur 1949

    TLSold
  • Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Generale Occidentale Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve İsmini 'Umum Batı Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirkete Ait ve 1960/70'lere Tarihlenen 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Generale Occidentale Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve İsmini 'Umum Batı Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirkete Ait ve 1960/70'lere Tarihlenen 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    TLSold
  • J. Tettelin & C İ E

    Lot No: 78

    Lot: 78

    J. Tettelin & C İ E

    TLSold
  • J. Tettelin & C İ E

    Lot No: 79

    Lot: 79

    J. Tettelin & C İ E

    TLSold
  • Societe De Bobinage De Precision Societe Anonyme-Elektrik Malzemeleri Sanayii. Hassas Cihazlar ve Bobin Üretimi Yapmak Üzere Fransa'nın Chatenay-Malabry Şehrinde Kurulan Şirketin 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Hisse Senedi Fransız Frangı'nın 'Yeni Frank' Olarak Adlandırıldığı 1957 - 1963 Dönemine Tarihlenmektedir.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Societe De Bobinage De Precision Societe Anonyme-Elektrik Malzemeleri Sanayii. Hassas Cihazlar ve Bobin Üretimi Yapmak Üzere Fransa'nın Chatenay-Malabry Şehrinde Kurulan Şirketin 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Hisse Senedi Fransız Frangı'nın 'Yeni Frank' Olarak Adlandırıldığı 1957 - 1963 Dönemine Tarihlenmektedir.

    TLSold
  • Compagnie Française De Constructions Industrielles
Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında Paris Merkezli Olarak 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Gerek Temettü Gerekse de Normal Hisse Senetleri Paris Borsasında İşlem Görmüş ve Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Compagnie Française De Constructions Industrielles Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında Paris Merkezli Olarak 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Gerek Temettü Gerekse de Normal Hisse Senetleri Paris Borsasında İşlem Görmüş ve Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.

    TLSold
  • Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1953 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1953 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Les Tramways De Kiew Societe Anonyme -Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Les Tramways De Kiew Societe Anonyme -Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • Coloniale Immobiliere & Financiere

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Coloniale Immobiliere & Financiere

    TLSold
  • S.P.B.C. Societe Provençale de Banque et De Credit-Fransa'nın Marsilya Kentinde 1927 Yılında Bankacılık Faaliyetinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirketin 500 Frank Nominalli 1 Hamiline Hisse Senedi

    Lot No: 85

    Lot: 85

    S.P.B.C. Societe Provençale de Banque et De Credit-Fransa'nın Marsilya Kentinde 1927 Yılında Bankacılık Faaliyetinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirketin 500 Frank Nominalli 1 Hamiline Hisse Senedi

    TLSold
  • Societe De Participations Et D'Entreprise SO . PA . DE

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Societe De Participations Et D'Entreprise SO . PA . DE

    TLSold
  • Societe Anonyme Immobiliere Du Parc Kalliste-Gayrimenkul Geliştirme. Marilya'nın Ünlü Parc Kalliste Bölgesinde Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Bölge Günümüzde Ağırlıklı Olarak Afrika'dan Gelen Göçmenlerin Yaşadığı Bir Yerleşimdir.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Societe Anonyme Immobiliere Du Parc Kalliste-Gayrimenkul Geliştirme. Marilya'nın Ünlü Parc Kalliste Bölgesinde Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Bölge Günümüzde Ağırlıklı Olarak Afrika'dan Gelen Göçmenlerin Yaşadığı Bir Yerleşimdir.

    TLSold
  • Societe Electrique 'Ilot-Wagram' Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Ilot-Wagram Bölgesinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Ait Olduğu Değerlendirilen Itibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Dört Köşede ve Alt Ortada O Dönemlerde Elektrik Şirketlerinin Bolca Kullandıkları Yıldırım ve Ampul Temalı Vinyetler.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Societe Electrique 'Ilot-Wagram' Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Ilot-Wagram Bölgesinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Ait Olduğu Değerlendirilen Itibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Dört Köşede ve Alt Ortada O Dönemlerde Elektrik Şirketlerinin Bolca Kullandıkları Yıldırım ve Ampul Temalı Vinyetler.

    TLSold
  • Compagnie Française De Constructions Industrielles
Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında Paris Merkezli Olarak 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1920 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Şirketin Gerek Temettü Gerekse de Normal Hisse Senetleri Paris Borsasında İşlem Görmüş ve Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Compagnie Française De Constructions Industrielles Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında Paris Merkezli Olarak 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1920 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Şirketin Gerek Temettü Gerekse de Normal Hisse Senetleri Paris Borsasında İşlem Görmüş ve Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır.

    TLSold
  • Constructions Mecaniques Du Gard Societe Anonyme
(Etablissements N.Gazal)-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1920 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Constructions Mecaniques Du Gard Societe Anonyme (Etablissements N.Gazal)-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1920 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Française Des Munitions De Chasse, Et Tir Et De Guerre-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1884 Yılında 60 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirket Fransa'nın Önde Gelen Cephane ve Mühimmat Üretimi Yapan Şirketlerinden Biriydi. Hisse Senetleri ve Tahvilleri Uzun Yıllar Paris Borsasında İşlem Görmüştür. Yıllık %6 Faiz Getirisi Olan 1920 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Şirketin Kurucusu Gevelot'un Islak İmzasını Taşımaktadır (Sağdaki). Perfore İptalli. Savunma Sanayii Emsal Efemera.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Societe Française Des Munitions De Chasse, Et Tir Et De Guerre-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1884 Yılında 60 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirket Fransa'nın Önde Gelen Cephane ve Mühimmat Üretimi Yapan Şirketlerinden Biriydi. Hisse Senetleri ve Tahvilleri Uzun Yıllar Paris Borsasında İşlem Görmüştür. Yıllık %6 Faiz Getirisi Olan 1920 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Şirketin Kurucusu Gevelot'un Islak İmzasını Taşımaktadır (Sağdaki). Perfore İptalli. Savunma Sanayii Emsal Efemera.

    TLSold
  • Manufacture Des Pianos Guillot Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1907 Yılında 30 Yıl Süreyle Kurulan 'Guillot Piyano' Şirketine Ait 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Şirket 1909 ila 1922 Yılları Arasında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Müzik Tarihi Emsal Efemera.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Manufacture Des Pianos Guillot Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. Paris Merkezli Olarak 1907 Yılında 30 Yıl Süreyle Kurulan 'Guillot Piyano' Şirketine Ait 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Şirket 1909 ila 1922 Yılları Arasında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Müzik Tarihi Emsal Efemera.

    TLSold
  • Societe Des Petroles De Kosmacz Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Doğu Avrupa'da Petrol Sondaj ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Societe Des Petroles De Kosmacz Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Doğu Avrupa'da Petrol Sondaj ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Belge Des Mines, Minerais Et Metaux
Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1919 Yılında Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1969 Tertibi Modern Tasarım, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi Sahibinin Şirketin Tüm Varlıklarının 60.000'de 1'ine Sahip Olacağı Ön Yüzde İfade Edilmektedir.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Compagnie Belge Des Mines, Minerais Et Metaux Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1919 Yılında Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1969 Tertibi Modern Tasarım, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bu Hisse Senedi Sahibinin Şirketin Tüm Varlıklarının 60.000'de 1'ine Sahip Olacağı Ön Yüzde İfade Edilmektedir.

    TLSold
  • Societe Miniere Generale De La Plata Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1900 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve 1984 Yılında Tasfiye Edilen Madencilik Şirketine Ait 1963 Tertibi Modern Tasarım 5 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Societe Miniere Generale De La Plata Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1900 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve 1984 Yılında Tasfiye Edilen Madencilik Şirketine Ait 1963 Tertibi Modern Tasarım 5 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Des Mines De Bou-Skour
Societe Anonyme Cherifienne-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Fas'ın Casablanca Bölgesinde Bulunan Bouskoura'da Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Bir Fas Anonim Şirketi Olarak Kurulan Şirkete Ait 1949 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Societe Des Mines De Bou-Skour Societe Anonyme Cherifienne-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Fas'ın Casablanca Bölgesinde Bulunan Bouskoura'da Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Bir Fas Anonim Şirketi Olarak Kurulan Şirkete Ait 1949 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Foncia Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Foncia Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Anonyme Des Tabacs D'orient & D'outre - Mer

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Societe Anonyme Des Tabacs D'orient & D'outre - Mer

    TLSold
  • Societe Anonyme Des Etablissements Beccat-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1914 Yılında Paris Merkezli Olarak 50 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirket Otomotiv ve Başka Sektörler İçin Motor Üretimi Yapmaktaydı. 1920 Tertibi 100 Frank Nomimalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Societe Anonyme Des Etablissements Beccat-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1914 Yılında Paris Merkezli Olarak 50 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirket Otomotiv ve Başka Sektörler İçin Motor Üretimi Yapmaktaydı. 1920 Tertibi 100 Frank Nomimalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Generale Des Freins Lipkowski Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1894 Yılında Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirket Otomotiv Endüstrisi Fren ve Aksamları Üretimi Yapmaktaydı. 1922 Tertibi 125 Frank Nomimalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Societe Generale Des Freins Lipkowski Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1894 Yılında Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirket Otomotiv Endüstrisi Fren ve Aksamları Üretimi Yapmaktaydı. 1922 Tertibi 125 Frank Nomimalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • L'Autodrome Parc National Des Sports Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1924 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 100 Yıl Süreyle Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Otomobil Yarışları İçin Pist İşletmeciliği Yapmaktı. 1924 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Kurucuları ve İlk Yönetim Kurulu Üyeleri Arasında Ünlü Fransız Bankacı ve Sanayici Baron Jacques De Günzburg (1853-1929) da Bulunmaktaydı.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    L'Autodrome Parc National Des Sports Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1924 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 100 Yıl Süreyle Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Otomobil Yarışları İçin Pist İşletmeciliği Yapmaktı. 1924 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Kurucuları ve İlk Yönetim Kurulu Üyeleri Arasında Ünlü Fransız Bankacı ve Sanayici Baron Jacques De Günzburg (1853-1929) da Bulunmaktaydı.

    TLSold
  • Societe Des Autos-Taxis Marseillais Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1926 Yılında Marsilya Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. 1928 Tertibi 'A Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Annule (İptal Edilmiştir) Kaşeli ve Küçük Boy Tasarım.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Societe Des Autos-Taxis Marseillais Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1926 Yılında Marsilya Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. 1928 Tertibi 'A Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Annule (İptal Edilmiştir) Kaşeli ve Küçük Boy Tasarım.

    TLSold
  • Societe Des Appereils Magondeaux Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Otomotiv Yedek Parçaları (Far ve Aydınlatma Gereçleri) Üretimi Yapmaktaydı. 1927 Tertibi 100 Frank Nomimalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Societe Des Appereils Magondeaux Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Otomotiv Yedek Parçaları (Far ve Aydınlatma Gereçleri) Üretimi Yapmaktaydı. 1927 Tertibi 100 Frank Nomimalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Nationale De Transports Automobies ''Natiauto''
Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1930'ların Başında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi/Otomobil Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. Değişken Adetli 500 Frank Nominalli Nama Yazılı İşlem Görmemiş Hisse Senedi. Sertifika No:445.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Compagnie Nationale De Transports Automobies ''Natiauto'' Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1930'ların Başında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi/Otomobil Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. Değişken Adetli 500 Frank Nominalli Nama Yazılı İşlem Görmemiş Hisse Senedi. Sertifika No:445.

    TLSold
  • Etablisseemenets Quillery Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. Otomotiv Yan Sanayii Alanında Faaliyet Gösteren Bu Şirkete Ait 100 Yeni Frank (1960 ila 1963 Arasında Fransa'nın Resmi Para Birimi) Nominalli Hamiline Yazılı Hisse Senedi. Şirkete Ait Tesisler 1960/70'lere Damgasını Vuran Büyük Sendikal Eylemlere Sahne Olmuştur.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Etablisseemenets Quillery Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. Otomotiv Yan Sanayii Alanında Faaliyet Gösteren Bu Şirkete Ait 100 Yeni Frank (1960 ila 1963 Arasında Fransa'nın Resmi Para Birimi) Nominalli Hamiline Yazılı Hisse Senedi. Şirkete Ait Tesisler 1960/70'lere Damgasını Vuran Büyük Sendikal Eylemlere Sahne Olmuştur.

    TLSold
  • Societe Amomyme Des Etablissements de E.-C. Grammont
et de Alexandre Grammont-Elektrik Üretimi, Dağıtımı ve Yan Dalları. Tanınmış Fransız Sanayici Alexandre Grammont Tarafından 1910 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Elektrik İletimi ve Telekomünikasyon Alanında Kullanılan Kabloların Üretimini Yapmaktaydı. Şirket Çeşitli Birleşme ve Devralmalardan Sonra Günümüzde Prysmian Bünyesinde Faaliyet Göstermektedir. 1928 Tertibi 'B Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Societe Amomyme Des Etablissements de E.-C. Grammont et de Alexandre Grammont-Elektrik Üretimi, Dağıtımı ve Yan Dalları. Tanınmış Fransız Sanayici Alexandre Grammont Tarafından 1910 Yılında 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Elektrik İletimi ve Telekomünikasyon Alanında Kullanılan Kabloların Üretimini Yapmaktaydı. Şirket Çeşitli Birleşme ve Devralmalardan Sonra Günümüzde Prysmian Bünyesinde Faaliyet Göstermektedir. 1928 Tertibi 'B Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe D'Equipment Des Voies Ferrees Et Des
Grands Reseaux Electriques-Elektrik Üretimi, Dağıtımı ve Yan Dalları. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demiryollarına Ekipman Üretmenin Yanı Sıra Elektrik Dağıtım Şebekeleri Geliştirmekti. Şirket Kurulurken Halka Açık Olarak Kurulmuştur. 1929 Tertibi 'A Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Societe D'Equipment Des Voies Ferrees Et Des Grands Reseaux Electriques-Elektrik Üretimi, Dağıtımı ve Yan Dalları. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Demiryollarına Ekipman Üretmenin Yanı Sıra Elektrik Dağıtım Şebekeleri Geliştirmekti. Şirket Kurulurken Halka Açık Olarak Kurulmuştur. 1929 Tertibi 'A Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Force & Distribution Societe Anonyme-Elektrik Üretimi, Dağıtımı ve Yan Dalları. 1896 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Elektrik Üretim ve Dağıtım Şirketi'ne Ait 1936 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. İlk Ado 'Electricite de Limoges' Olan Şirketin Zaman İçinde 20'yi Aşkın Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Force & Distribution Societe Anonyme-Elektrik Üretimi, Dağıtımı ve Yan Dalları. 1896 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Elektrik Üretim ve Dağıtım Şirketi'ne Ait 1936 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. İlk Ado 'Electricite de Limoges' Olan Şirketin Zaman İçinde 20'yi Aşkın Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • The Priviliged Company For The Production and Trade of Currants Soceiete Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1905 Yılında Yunanistan Atina Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Üzüm ve Üzüme Dayalı Ürünler Üretimi ve Ticareti Yapmaktı. 1905 Tertibi İtibar Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Müessis (Kurucu) Hisse Senedi. Sol Üst Köşede 50 Lepta'lık Kaşe İptalli Nadir Yunan Fiskal Pulu Görülmektedir.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    The Priviliged Company For The Production and Trade of Currants Soceiete Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1905 Yılında Yunanistan Atina Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Üzüm ve Üzüme Dayalı Ürünler Üretimi ve Ticareti Yapmaktı. 1905 Tertibi İtibar Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Müessis (Kurucu) Hisse Senedi. Sol Üst Köşede 50 Lepta'lık Kaşe İptalli Nadir Yunan Fiskal Pulu Görülmektedir.

    TLSold
  • Societe Coloniele Agricole Et Miniere SCAM Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu O Dönemde Fransız Kontrolü Altında Olan Fas'ta Tarım ve Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1950 Tertibi ve Beheri 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi. Ünlü Fransız Asilzadelerinden le Comte (Kont) de La Mazelières Şirketin İlk Yönetim Kurulunda Yer Almaktaydı.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Societe Coloniele Agricole Et Miniere SCAM Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 99 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu O Dönemde Fransız Kontrolü Altında Olan Fas'ta Tarım ve Madencilik Faaliyetlerinde Bulunmaktı. 1950 Tertibi ve Beheri 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi. Ünlü Fransız Asilzadelerinden le Comte (Kont) de La Mazelières Şirketin İlk Yönetim Kurulunda Yer Almaktaydı.

    TLSold
  • Consortium Agricole Et Financier Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1928 Yılında Fransa Nancy Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Geniş Katılımlı Tarımsal Yatırımlarda Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Consortium Agricole Et Financier Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1928 Yılında Fransa Nancy Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Geniş Katılımlı Tarımsal Yatırımlarda Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Des Plantations D'Heveas De Xuan-Loc Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam Sınırları İçinde Kalan Saigpn Kenti Merkezli Olarak (Fransız Hindi-Çin'i) 1911 Yılında 50 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyet Konusu Endüstriyel Kauçuk Plantasyonları (=Belli Bir Süre Sonra Kesilmek Üzere Kurulan Yapay Orman) Kurmak ve İşletmekti. 1947 Öncesine Tarihlenen 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Societe Des Plantations D'Heveas De Xuan-Loc Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam Sınırları İçinde Kalan Saigpn Kenti Merkezli Olarak (Fransız Hindi-Çin'i) 1911 Yılında 50 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyet Konusu Endüstriyel Kauçuk Plantasyonları (=Belli Bir Süre Sonra Kesilmek Üzere Kurulan Yapay Orman) Kurmak ve İşletmekti. 1947 Öncesine Tarihlenen 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Plantations Indonesiennes & Participations
Societe Anonyme Française-Tarımsal Faaliyetler.  Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösteren Bu Şirketin Endonezya ve Çevresinde Yatırımları Olan Bir Diğer Endüstriyel Plantasyon Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir. Başta Michelin Olmak Üzere Fransız Lastik Üreticilerinin o Bölge'den Gelen Kauçukları İşledikleri Bilinmektedir. 1962 Tertibi, 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Plantations Indonesiennes & Participations Societe Anonyme Française-Tarımsal Faaliyetler. Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösteren Bu Şirketin Endonezya ve Çevresinde Yatırımları Olan Bir Diğer Endüstriyel Plantasyon Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir. Başta Michelin Olmak Üzere Fransız Lastik Üreticilerinin o Bölge'den Gelen Kauçukları İşledikleri Bilinmektedir. 1962 Tertibi, 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe En Participation ''Le Travailler Sous-Marin"-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1897 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ünvanı 'Denizaltı İşçileri Katılım Şirketi' Olarak Çevirilebilir. Bahis Konusu 'Denizaltı' Kelimesinin Askeri Denizaltı Gemilerinde Çalışan Personeli mi Yoksa O Dönem Çokça Örneği Olan Denizaltına Kablo Serme İşinde Çalışanları mı İfade Ettiği Tam Olarak Bilinmemekle Birlikte Erken Dönem İşçi Merkezli Bir Yapı Olması İtibariyle Dikkat Çekicidir. 1897 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Societe En Participation ''Le Travailler Sous-Marin"-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1897 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ünvanı 'Denizaltı İşçileri Katılım Şirketi' Olarak Çevirilebilir. Bahis Konusu 'Denizaltı' Kelimesinin Askeri Denizaltı Gemilerinde Çalışan Personeli mi Yoksa O Dönem Çokça Örneği Olan Denizaltına Kablo Serme İşinde Çalışanları mı İfade Ettiği Tam Olarak Bilinmemekle Birlikte Erken Dönem İşçi Merkezli Bir Yapı Olması İtibariyle Dikkat Çekicidir. 1897 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe D'Armement & Entreprisses De Pecheries Maritimes
Societe En Comandite Par Actions-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Atlantik Sahilinde Yer Alan Concarneau Kenti Merkezli Olarak Faaliyet Gösteren Bu Şirketin Balıkçılık ve Deniz Taşımacılığı Alanında Faaliyet Gösterdiği Anlaşılmaktadır. 1918 Tertibi, 500 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Çok Az Bilinmekle Birlikte Komandit Şirketler de Aynı Anonim Şirketler Gibi Hisse Senedi Çıkartabilmekteydi.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Societe D'Armement & Entreprisses De Pecheries Maritimes Societe En Comandite Par Actions-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Atlantik Sahilinde Yer Alan Concarneau Kenti Merkezli Olarak Faaliyet Gösteren Bu Şirketin Balıkçılık ve Deniz Taşımacılığı Alanında Faaliyet Gösterdiği Anlaşılmaktadır. 1918 Tertibi, 500 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Çok Az Bilinmekle Birlikte Komandit Şirketler de Aynı Anonim Şirketler Gibi Hisse Senedi Çıkartabilmekteydi.

    TLSold
  • Societe Anonyme Fluviale & Commerciale -Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın La Havre Kenti Merkezli Olarak Nehir ve Deniz Taşımacılığı Alanında Faaliyet Gösteren Bu Şirkete Ait 1943 Tertibi 14 Hisse'lik Nama Yazılı Hisse Senedi. Sertifika Numarası: 4.  Alman İşgali Altındaki Kuzey Fransa'da Faaliyet Gösteren Şirketin Daha Önceden Çıkartmış Olduğu Hamiline Yazılı Hisse Senetlerini Nama Yazılı'ya Dönüştürdüğü Görülmektedir.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Societe Anonyme Fluviale & Commerciale -Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın La Havre Kenti Merkezli Olarak Nehir ve Deniz Taşımacılığı Alanında Faaliyet Gösteren Bu Şirkete Ait 1943 Tertibi 14 Hisse'lik Nama Yazılı Hisse Senedi. Sertifika Numarası: 4. Alman İşgali Altındaki Kuzey Fransa'da Faaliyet Gösteren Şirketin Daha Önceden Çıkartmış Olduğu Hamiline Yazılı Hisse Senetlerini Nama Yazılı'ya Dönüştürdüğü Görülmektedir.

    TLSold
  • Les Abbatoirs Industriels De France Societe Anonyme-Gıda ve Hayvancılık Faaliyetleri. Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösteren Şirket Özellikle Sanayi Devrimi Sonrası Batılı Toplumlarda Sayısı Hızla Artan Diğer Bir İş Koluna Örnek Olan Mezbaha Şirketlerine Bir Örnektir. Kentlerde Yaşamaya Başlayan Geniş Kitleler İçin Taze ve Hijyenik Et Ürünlerine Erişim Anlamıda Genellikle Belediye ve Halk Ortaklığında Kurulan Mezbaha (Kasaplık) Şirketleri Önemli Bir Boşluğu Doldurmuştur. 1921 Tertibi ve Yıllık %6,5 Faiz Getirisi Olan 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Les Abbatoirs Industriels De France Societe Anonyme-Gıda ve Hayvancılık Faaliyetleri. Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösteren Şirket Özellikle Sanayi Devrimi Sonrası Batılı Toplumlarda Sayısı Hızla Artan Diğer Bir İş Koluna Örnek Olan Mezbaha Şirketlerine Bir Örnektir. Kentlerde Yaşamaya Başlayan Geniş Kitleler İçin Taze ve Hijyenik Et Ürünlerine Erişim Anlamıda Genellikle Belediye ve Halk Ortaklığında Kurulan Mezbaha (Kasaplık) Şirketleri Önemli Bir Boşluğu Doldurmuştur. 1921 Tertibi ve Yıllık %6,5 Faiz Getirisi Olan 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSold
  • Foncia Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1927 Tertibi 'B Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Foncia Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1927 Tertibi 'B Grubu' 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Carrieres Et Travaux Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Altyapı Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Carrieres Et Travaux Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Altyapı Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Clairut Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Societe Immobiliere Clairut Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Commerciale et Immobiliere de la Palace de la Madeleine Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 99 Yıl Süreyle Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Societe Commerciale et Immobiliere de la Palace de la Madeleine Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 99 Yıl Süreyle Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    TLSold
  • Compagnie Française Des Chemins De Fer Montagne
Societe Anonyme-Demiryolları Tarihi.Fransa Dağlık Bölge Demiryolu Kumpanyası'nca 1921 Yılında İhraç Edilen 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Hisse Senedinin Merkez Zemininde Hattın Geçtiği Güzergaha İzafeten Bir Dağ Vinyeti Görülmektedir.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Compagnie Française Des Chemins De Fer Montagne Societe Anonyme-Demiryolları Tarihi.Fransa Dağlık Bölge Demiryolu Kumpanyası'nca 1921 Yılında İhraç Edilen 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Hisse Senedinin Merkez Zemininde Hattın Geçtiği Güzergaha İzafeten Bir Dağ Vinyeti Görülmektedir.

    TLSold
  • Compagnie Des Tramways De Nice Et Du Littoral
Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Yıllık %5 Faiz Getirili 1930 Tertibi 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvili. No: 00098. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Compagnie Des Tramways De Nice Et Du Littoral Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Yıllık %5 Faiz Getirili 1930 Tertibi 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvili. No: 00098. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer Grande Ceinture De Paris-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Grand Ceinture-Paris Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1931 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A' Tertibi ve 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer Grande Ceinture De Paris-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Grand Ceinture-Paris Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1931 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A' Tertibi ve 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1932 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, '39. Tertip' 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1932 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, '39. Tertip' 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1932 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi 2.Seri' 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1932 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi 2.Seri' 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer De Paris A Orleans-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Orleans Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi' 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Dünyaca Meşhur Chaix Matbaası.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer De Paris A Orleans-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Orleans Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi' 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Dünyaca Meşhur Chaix Matbaası.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer De Paris A Orleans-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Orleans Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi' 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Dünyaca Meşhur Chaix Matbaası.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer De Paris A Orleans-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Orleans Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi' 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Dünyaca Meşhur Chaix Matbaası.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer De Paris A Orleans-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Orleans Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi' 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Dünyaca Meşhur Chaix Matbaası. (Değişik İmza Kombinasyonu)

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer De Paris A Orleans-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Orleans Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 'A Tertibi' 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Dünyaca Meşhur Chaix Matbaası. (Değişik İmza Kombinasyonu)

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer De Paris A Lyon Et A La Mediterranee-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Lyon Üzerinden Akdeniz Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Imp.Robaudy, Cannes.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer De Paris A Lyon Et A La Mediterranee-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Lyon Üzerinden Akdeniz Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Imp.Robaudy, Cannes.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer De Paris A Lyon Et A La Mediterranee-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Lyon Üzerinden Akdeniz Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Imp.Robaudy, Cannes.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer De Paris A Lyon Et A La Mediterranee-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Paris-Lyon Üzerinden Akdeniz Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1933 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5 Faizli, 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Perfore Edilmek Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir. Baskı: Imp.Robaudy, Cannes.

    TLSold
  • Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General
Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1935 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5,5 Faizli, 'A Tertibi' 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Kaşe Vurulmak (Annule) Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Grand Reseaux de Chemins de Fer d'Interet General Chemin De Fer Du Nord-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Kuzey Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1935 Yılında İhraç Edilen Yıllık %5,5 Faizli, 'A Tertibi' 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Tahvil'in Kaşe Vurulmak (Annule) Suretiyle İptal Edildiği Görülmektedir.

    TLSold
  • Compagnie Des Chemins De Fer De L'Est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1943 Yılında İhraç Edilen Yıllık %3 Faizli İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı İki'lik Tahvil. Tahvil'in Daha Önceden İhraç Edilen Bir Takım Hisse Senetleriyle Değiştirilmek Üzere Hisse Senedi Sahiplerine Verildiği Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Compagnie Des Chemins De Fer De L'Est-Demiryolları Tarihi. (Fransa) Doğu Hattı Demiryolu Kumpanyası'nca 1943 Yılında İhraç Edilen Yıllık %3 Faizli İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı İki'lik Tahvil. Tahvil'in Daha Önceden İhraç Edilen Bir Takım Hisse Senetleriyle Değiştirilmek Üzere Hisse Senedi Sahiplerine Verildiği Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Comptoir Central Des Voies Ferrees (C.V.F.) Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretmek Amacıyla Bu Alanda Faaliyet Gösteren İki Farklı Şirketin 1926 Yılında Birleşmesiyle Kurulmuştur. Beheri 125 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Muvakkat (Provisoire) Hisse Senedi. İşlem Görmemiş. Şirketin Başkanlığını Merkez Sağ Politikalarıyla Tanınan Ünlü Siyasetçi ve Eski Başbakanlardan Frederic François-Marsal Üstlenmiştir.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Comptoir Central Des Voies Ferrees (C.V.F.) Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretmek Amacıyla Bu Alanda Faaliyet Gösteren İki Farklı Şirketin 1926 Yılında Birleşmesiyle Kurulmuştur. Beheri 125 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Muvakkat (Provisoire) Hisse Senedi. İşlem Görmemiş. Şirketin Başkanlığını Merkez Sağ Politikalarıyla Tanınan Ünlü Siyasetçi ve Eski Başbakanlardan Frederic François-Marsal Üstlenmiştir.

    TLSold
  • Etablissements Coder Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretim Alanında Faaliyet Gösteren Bu Şirkete Ait 1960 Tertibi 50 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Etablissements Coder Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretim Alanında Faaliyet Gösteren Bu Şirkete Ait 1960 Tertibi 50 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Societe Des Tramways Du Tonkin Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Vietnam Sınırları İçinde Kalan Tonkin Şehrinde Fransız Koloni İdaresi Döneminde Kurulan Şirkete Ait Beheri 1.250 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Hisse Senedi. İşlem Görmemiş.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Societe Des Tramways Du Tonkin Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Vietnam Sınırları İçinde Kalan Tonkin Şehrinde Fransız Koloni İdaresi Döneminde Kurulan Şirkete Ait Beheri 1.250 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Hisse Senedi. İşlem Görmemiş.

    TLSold
  • Societe Anonyme des Etablissements Sud-Americains GRATRY-İplik, Dokuma ve Tekstil. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1898 Yılında Özellikle Güney Amerika Ülkelerinde İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 1955 Tertibi ve İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Dört Köşede Belçika'nın Milli Sembolü Aslan Figürü ve Şirketi Temsilen Stilize 'G' Logosu Görülmektedir.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Societe Anonyme des Etablissements Sud-Americains GRATRY-İplik, Dokuma ve Tekstil. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1898 Yılında Özellikle Güney Amerika Ülkelerinde İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 1955 Tertibi ve İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Dört Köşede Belçika'nın Milli Sembolü Aslan Figürü ve Şirketi Temsilen Stilize 'G' Logosu Görülmektedir.

    TLSold
  • Syndicat D'Entreprises En Orient Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. 1895 Yılında İsviçre'nin Lozan Kentinde Kurulduğu Anlaşılan Bu Şirketin Ana Faaliyetinin Orta ve Uzak Doğu'da Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi 100 İsviçre Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. İsviçre Merkezli Şirketlerin Hisselerine Nadiren Rastlanmaktadır.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Syndicat D'Entreprises En Orient Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. 1895 Yılında İsviçre'nin Lozan Kentinde Kurulduğu Anlaşılan Bu Şirketin Ana Faaliyetinin Orta ve Uzak Doğu'da Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi 100 İsviçre Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. İsviçre Merkezli Şirketlerin Hisselerine Nadiren Rastlanmaktadır.

    TLSold
  • Societe belge de Vente, d'Achat et de Commision SOBELVAC
Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Şirkete Ait 1950 İhraç Tarihli 'B' Tertibi ve 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Societe belge de Vente, d'Achat et de Commision SOBELVAC Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Şirkete Ait 1950 İhraç Tarihli 'B' Tertibi ve 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Europeenne De Materiels C.E.M.A. Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirkete Ait 1963 İhraç Tarihli ve 50 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Sanayi Hammaddesi Tedariği Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Compagnie Europeenne De Materiels C.E.M.A. Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirkete Ait 1963 İhraç Tarihli ve 50 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Sanayi Hammaddesi Tedariği Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Generale Occidentale Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve İsmini 'Umum Batı Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirkete Ait ve 1960/70'lere Tarihlenen 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Generale Occidentale Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve İsmini 'Umum Batı Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirkete Ait ve 1960/70'lere Tarihlenen 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    TLSold
  • Societe Anonyme Des Entreprises A.Monod-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Bahis Konusu Bankanın Kuruluş Tarihi 1920 Olup Yüz Yıl Süreyle Faaliyette Bulunması Öngörülmüştür. 1950'lere Tarihlenen 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Societe Anonyme Des Entreprises A.Monod-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Bahis Konusu Bankanın Kuruluş Tarihi 1920 Olup Yüz Yıl Süreyle Faaliyette Bulunması Öngörülmüştür. 1950'lere Tarihlenen 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Union Financiere Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın Yine 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Union Financiere Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın Yine 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Banka'ya Ait 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 99 Yıl Süreyle Kurulmuş Olup, Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödemesi Yapmıştır.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Societe Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Banka'ya Ait 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 99 Yıl Süreyle Kurulmuş Olup, Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödemesi Yapmıştır.

    TLSold
  • Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Paris-Foncier Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1925 Yılında Paris Merkezli Olarak 99 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bir Diğer Bankadır. 1927 Tertibi ve İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Beşte Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Paris-Foncier Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1925 Yılında Paris Merkezli Olarak 99 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bir Diğer Bankadır. 1927 Tertibi ve İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Beşte Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Banque Oustric & Cie Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1919 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 100 Milyon Frank Gibi Yüksek Bir Sermayeyle Kuruan Bu Bankanın Faaliyetlerini 1930'larda Durdurduğu Bilgisi Kaynaklarda Yer Almaktadır. 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. (Action Ordinaire: Her Hangi Bir İmtiyazı Olmayan Hisse Senedi)

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Banque Oustric & Cie Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1919 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 100 Milyon Frank Gibi Yüksek Bir Sermayeyle Kuruan Bu Bankanın Faaliyetlerini 1930'larda Durdurduğu Bilgisi Kaynaklarda Yer Almaktadır. 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. (Action Ordinaire: Her Hangi Bir İmtiyazı Olmayan Hisse Senedi)

    TLSold
  • La Holding Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1928 Yılında 120 Milyon Frank Sermayeyle Kurulan ve 1929 Yılında Sermayesini 240 Milyon Franga Çıkartan Bu Şirkete Ait 1928 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. (Action Ordinaire: Her Hangi Bir İmtiyazı Olmayan Hisse Senedi)

    Lot No: 150

    Lot: 150

    La Holding Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1928 Yılında 120 Milyon Frank Sermayeyle Kurulan ve 1929 Yılında Sermayesini 240 Milyon Franga Çıkartan Bu Şirkete Ait 1928 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. (Action Ordinaire: Her Hangi Bir İmtiyazı Olmayan Hisse Senedi)

    TLSold
  • Banque De L'Union Syndicale Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1929 Yılında Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusunun Sendikasyon Faaliyetlerinde Bulunmak Olduğu Anlaşılan Bu Bankaya Ait 1929 Tertibi 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Banque De L'Union Syndicale Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1929 Yılında Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusunun Sendikasyon Faaliyetlerinde Bulunmak Olduğu Anlaşılan Bu Bankaya Ait 1929 Tertibi 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Fonciere Et Immobliere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Bankaya Ait 1930 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Compagnie Fonciere Et Immobliere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Bankaya Ait 1930 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Internationale de Credit Hypothecaire-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Sadece 250 Bin Frank Ödenmiş Sermayesi Olan Paris Merkezli Bu Butik Finans Kurumuna Ait 1930 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Societe Internationale de Credit Hypothecaire-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Sadece 250 Bin Frank Ödenmiş Sermayesi Olan Paris Merkezli Bu Butik Finans Kurumuna Ait 1930 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Beş'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Anonyme Des Monts-De-Piete Egyptiens-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Mikro Krediler Kullandırmak Amacıyla 1872 Yılında Kurulan Bu Erken Dönem Finans Kurumunun Adının Tam Tercümesi 'Mısır'lı Tefeciler Şirketi' Manasına Gelmektedir. Ülkemizde Suç Olan Tefecilik Faaliyetinin O Dönemlerde Fransa'da Yasal Bir İşkolu Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi 625 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Enteresan İçerik.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Societe Anonyme Des Monts-De-Piete Egyptiens-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Mikro Krediler Kullandırmak Amacıyla 1872 Yılında Kurulan Bu Erken Dönem Finans Kurumunun Adının Tam Tercümesi 'Mısır'lı Tefeciler Şirketi' Manasına Gelmektedir. Ülkemizde Suç Olan Tefecilik Faaliyetinin O Dönemlerde Fransa'da Yasal Bir İşkolu Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi 625 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Enteresan İçerik.

    TLSold
  • Compagnie Generale De Banque Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösterdiği Görülen Banka'nın 1938 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Baskı: Forveille Matbaası, Paris.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Compagnie Generale De Banque Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösterdiği Görülen Banka'nın 1938 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Baskı: Forveille Matbaası, Paris.

    TLSold
  • Banque Fourcade Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösterdiği Görülen Banka'nın 1956 Tertibi 10.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Modern Dönem Yalın Hisse Senedi Tasarımı.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Banque Fourcade Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli Olarak Faaliyet Gösterdiği Görülen Banka'nın 1956 Tertibi 10.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Modern Dönem Yalın Hisse Senedi Tasarımı.

    TLSold
  • Societe Des Naphtes Du Rharb Central Pour L'Exploitation de
Gisements Petroliferes Du Nord Marocain Societe Anonyme-Petrol ve Kimya Sanayii. Fas'ın Fransa İdaresinde Olduğu Dönemde Kenitra Vilayeti'nin Rharb Bölgesinde Petrol Arama ve Sondaj Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 1921 Yılında Kurulan Şirketin 1923 Yılında İhraç Etmiş Olduğu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Küçük, Minimalist Tasarım.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Societe Des Naphtes Du Rharb Central Pour L'Exploitation de Gisements Petroliferes Du Nord Marocain Societe Anonyme-Petrol ve Kimya Sanayii. Fas'ın Fransa İdaresinde Olduğu Dönemde Kenitra Vilayeti'nin Rharb Bölgesinde Petrol Arama ve Sondaj Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 1921 Yılında Kurulan Şirketin 1923 Yılında İhraç Etmiş Olduğu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Küçük, Minimalist Tasarım.

    TLSold
  • Petrol-Block
Societe Anonyme Roumaine-Petrol ve Kimya Sanayii. 1918 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirketin Hisseleri Döneminin En Büyük Romen Bankası Olan Banque Marmarosch & Cie Aracılığıyla Halka Arz Edilmiştir. 1924 Yılında İhraç Edilmiş. '5.Tertip' 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1927 Yılında Paris Borsası Kaydına Alındığını Gösterir Dairevi Kırmızı Matbu Kabartma Fiskal.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Petrol-Block Societe Anonyme Roumaine-Petrol ve Kimya Sanayii. 1918 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirketin Hisseleri Döneminin En Büyük Romen Bankası Olan Banque Marmarosch & Cie Aracılığıyla Halka Arz Edilmiştir. 1924 Yılında İhraç Edilmiş. '5.Tertip' 500 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1927 Yılında Paris Borsası Kaydına Alındığını Gösterir Dairevi Kırmızı Matbu Kabartma Fiskal.

    TLSold
  • Concordia Societe Anonyme Roumanie 
Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1921 Tertibi 250 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Concordia Societe Anonyme Roumanie Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1921 Tertibi 250 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Concordia Societe Anonyme Roumanie 
Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol  Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1923 Tertibi 250 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1933 Yılında Paris Borsası Kaydına Alındığını Gösterir Dairevi Kırmızı Matbu Kabartma Fiskal.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Concordia Societe Anonyme Roumanie Pour L'Industrie Du Petrole-Petrol Endüstrisi. 1907 Yılında Romanya, Bükreş Merkezli Olarak Kurulan ve Entegre Petrol Şirketi Olarak Faaliyet Gösteren (Arama, Üretim, Rafinaj ve Dağıtım) Bu Şirket 1923 ila 1942 Yıllarında Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Dağıtmıştır. Tüm Romen Petrol Endüstrisi Gibi 2.Dünya Savaşında İşletmeleri Büyük Zarar Gördü. Şirket Günümüzde Halen Faal Olan Vega Rafinerisi'nin Kurucusudur. 1923 Tertibi 250 Lei Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1933 Yılında Paris Borsası Kaydına Alındığını Gösterir Dairevi Kırmızı Matbu Kabartma Fiskal.

    TLSold
  • Compagnie Nouvelle Des Mines De Villemagne
Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1924 Yılında Paris Merkezli Olarak 100 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Kömür Madenciliği Yapmak Olduğu Düşünülen Şirket'in 1926 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Compagnie Nouvelle Des Mines De Villemagne Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1924 Yılında Paris Merkezli Olarak 100 Yıl Süreyle Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Kömür Madenciliği Yapmak Olduğu Düşünülen Şirket'in 1926 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi

    TLSold
  • Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Generale Des Graphites Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1931 Yılında O Tarihte Fransız Yönetiminde Olan Madagaskar'ın Tananarive Kentinde 100 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Esas Faaliyet Konusu Özel Bir Çeşit Endüstriyel Kömür Tipi Olan Grafit Üretimi Yapmaktı. 1931 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Societe Generale Des Graphites Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1931 Yılında O Tarihte Fransız Yönetiminde Olan Madagaskar'ın Tananarive Kentinde 100 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Esas Faaliyet Konusu Özel Bir Çeşit Endüstriyel Kömür Tipi Olan Grafit Üretimi Yapmaktı. 1931 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Union Miniere & Financiere Coloniale Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1925 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 100 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyetinin Deniz Aşırı Fransız Topraklarında Madencilik Yatırımları Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1932 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Yönetim Kurulu Üyeleri Arasında Döneminin Önde Gelen Askeri Şahsiyetlerinden General E. Savatier de Bulunmaktaydı.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Union Miniere & Financiere Coloniale Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1925 Yılında Paris Merkezli Olarak ve 100 Yıl Süreyle Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyetinin Deniz Aşırı Fransız Topraklarında Madencilik Yatırımları Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1932 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Yönetim Kurulu Üyeleri Arasında Döneminin Önde Gelen Askeri Şahsiyetlerinden General E. Savatier de Bulunmaktaydı.

    TLSold
  • Mines Et Industies Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Unvanı İlerleyen Yıllarda 'Mines D'Or Jesurun-Callao' Olarak Değiştirilmiş ve Şirket Altın Madenciliğine Yönelmiştir. 1940 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Mines Et Industies Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Unvanı İlerleyen Yıllarda 'Mines D'Or Jesurun-Callao' Olarak Değiştirilmiş ve Şirket Altın Madenciliğine Yönelmiştir. 1940 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Anonyme Des Charbonnages Elisabeth-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1903 Yılında Orta Belçika'nın Auvelais Kenti Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyeti Demir Çelik Sanayii'nin Ana Girdisi Olan Kömür Üretimi Yapmaktı. 1947 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Societe Anonyme Des Charbonnages Elisabeth-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1903 Yılında Orta Belçika'nın Auvelais Kenti Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyeti Demir Çelik Sanayii'nin Ana Girdisi Olan Kömür Üretimi Yapmaktı. 1947 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Des Charbonnages D'Ekatherine Societe Anonyme-1910 Yılında Paris Merkezli Olarak Rusya İmparatorluğu Bünyesindeki Donetsk Bölgesi Ekaterinoslaw Kömür Madenlerini İşletmek Üzere Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 100 Frank Nomimalli Hamiline Bir'lik Hisse Senedi. Bu Tertip Hisse Senetleri (Sermaye 45 Milyon Frank) Şirketin Kayıtlara Geçmiş Son Sermaye Artırımına Aittir. Fransız Borsa Fiskalli, Muhtelif Kuponlar İlişiktir.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Compagnie Des Charbonnages D'Ekatherine Societe Anonyme-1910 Yılında Paris Merkezli Olarak Rusya İmparatorluğu Bünyesindeki Donetsk Bölgesi Ekaterinoslaw Kömür Madenlerini İşletmek Üzere Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 100 Frank Nomimalli Hamiline Bir'lik Hisse Senedi. Bu Tertip Hisse Senetleri (Sermaye 45 Milyon Frank) Şirketin Kayıtlara Geçmiş Son Sermaye Artırımına Aittir. Fransız Borsa Fiskalli, Muhtelif Kuponlar İlişiktir.

    TLSold
  • Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Kuş Üzümü Üretimini ve Ticarethanesi 1905 , Atina , Yunanistan , Üzeri Pullu ve Damgalı

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Kuş Üzümü Üretimini ve Ticarethanesi 1905 , Atina , Yunanistan , Üzeri Pullu ve Damgalı

    TLSold
  • Chargeurs Reunis Societe AnonymeCompagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.  Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Chargeurs Reunis Societe AnonymeCompagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Carrieres Et Travaux Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Altyapı Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Carrieres Et Travaux Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Altyapı Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Union Financiere Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın Yine 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Union Financiere Française Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Banka'nın Yine 1926 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Tuileries De Beauvais Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Oise Bölgesinde Bulunan Beauvais Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Tarihlenen 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üzerindeki Kaşeden Hissenin Nominal Değerinin 1963 Sonrası 100 Yeni Frank Olarak Revize Edildiği Görülmektedir.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Tuileries De Beauvais Societe Anonyme-Toprak Ürünleri Sanayii. Fransa'nın Oise Bölgesinde Bulunan Beauvais Kentinde Tuğla ve Kiremit Üretimi Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Tarihlenen 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Üzerindeki Kaşeden Hissenin Nominal Değerinin 1963 Sonrası 100 Yeni Frank Olarak Revize Edildiği Görülmektedir.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Clairut Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Societe Immobiliere Clairut Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1932 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Etablissements De La S.B.A.M

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Etablissements De La S.B.A.M

    TLSold
  • Manufacture de Buhl (Anciennement E.Rogelet)Societe Anonyme-İplik, Dokuma ve Tekstil. Fransa'nın Alman Sınırına Yakın Buhl Kentinde 1932 Yılında Yünlü İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Şirketin Alamet-i Farikası Koç Vinyeti.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Manufacture de Buhl (Anciennement E.Rogelet)Societe Anonyme-İplik, Dokuma ve Tekstil. Fransa'nın Alman Sınırına Yakın Buhl Kentinde 1932 Yılında Yünlü İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Şirketin Alamet-i Farikası Koç Vinyeti.

    TLSold
  • Societe Anonyme Vieille Cure De Cenon-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Şarap Üretimiyle Meşhur Bordeaux (Bordo) Bölgesinde Faaliyet Gösteren Bu Şirketin 1910 Yılında Kurulduğu Anlaşılmaktadır. 1952 Tertibi 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Annule (İptal) Kaşeli. Solda Büyük Şarap Şişesi Vinyeti.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Societe Anonyme Vieille Cure De Cenon-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Fransa'nın Şarap Üretimiyle Meşhur Bordeaux (Bordo) Bölgesinde Faaliyet Gösteren Bu Şirketin 1910 Yılında Kurulduğu Anlaşılmaktadır. 1952 Tertibi 2.500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Annule (İptal) Kaşeli. Solda Büyük Şarap Şişesi Vinyeti.

    TLSold
  • Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Companhia De Mossamedes Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Şirket Günümüzde Bağımsız Bir Devlet Olan Angola'da 1901 Yılında Portekiz Koloni İdaresi Döneminde Kurulmuştu. Madenciliğin Yanı Sıra Alt Yapı Yatırımları Yapmak da Ana Faaliyetleri Arasındaydı. 1920'li Yıllarda Ortaklarına Çok Yüksek Kar Payı Dağıtması Sebebiyle Deutsche Bank ve Deutsche Reichs Bank'ın da Yüklü Miktarda Şirket Hissesi Aldığı Bilinmektedir. 1927 Tertibi 112,50 Escudo Nominalli Hamiline Yazılı Yirmibeş'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    TLSold
  • Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.(İmza ve Kaşe).

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Societe Industrielle de Chimie D'Extreme-OrientSociete Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1917 Yılında 50 Yıl Süreyle Paris Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Günümüzde Vietnam Cumhuriyeti Sınırları İçinde Kalan Haiphong Bölgesinde Kireçtaşı Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi, 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.(İmza ve Kaşe).

    TLSold
  • Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Compagnie De Navigation Sud Atlantique Societe Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1912 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Güney Atlantik Bölgesinde Deniz Taşımacılığı Olan Şirkete Ait İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Merkez Alt Zeminde Şirketin Alamet-i Farikası Olan Horoz Vinyeti.

    TLSold
  • Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1924 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Societe Cotonniere De Saigon, Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. Günümüzde Vietnam'ın Başkenti Olup Ho Chi Minh City Adıyla Anılan Bölge'de Fransız Hindi-Çini Döneminde Pamuk Üretimi Gerçekleştirmek Amacıyla Kurulan Erken Dönem Tarımsal Şirkete Ait 1924 Tertibi 200 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Electo Trust Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Belçika'nın Brüksel Kentinde 1929 Yılında Kurulan ve 1980'lere Kadar Faaliyetini Sürdüren Bu Şirkete Ait 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arşiv Kayıtları Anılan Şirketin Elektrik Üretim ve Dağıtımı Yapan Şirketlere Yatırım Yapan Bir Holding Şirketi Hüviyetinde Faaliyette Bulunduğunu Göstermektedir.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Electo Trust Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Belçika'nın Brüksel Kentinde 1929 Yılında Kurulan ve 1980'lere Kadar Faaliyetini Sürdüren Bu Şirkete Ait 1950 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arşiv Kayıtları Anılan Şirketin Elektrik Üretim ve Dağıtımı Yapan Şirketlere Yatırım Yapan Bir Holding Şirketi Hüviyetinde Faaliyette Bulunduğunu Göstermektedir.

    TLSold
  • Usines De Keyn Freres Societe Anonyme-Kimya Sanayii. 1927 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Özellikle Gıda Sanayiyle İlişkili Özel Plastik Ambalaj Üretimi Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arka Yüzdeki Kayıtlardan Hisse'nin 1947 Yılında Borsa Kaydına Alındığı Görülmektedir.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Usines De Keyn Freres Societe Anonyme-Kimya Sanayii. 1927 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusu Özellikle Gıda Sanayiyle İlişkili Özel Plastik Ambalaj Üretimi Yapmaktı. 1927 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Arka Yüzdeki Kayıtlardan Hisse'nin 1947 Yılında Borsa Kaydına Alındığı Görülmektedir.

    TLSold
  • International Residence Societe Anonyme-Gayrimenkul Yatırımları. 1973 Yılında Belçika'nın Brüksel Kentinde Kurulan Şirketin 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Modern Hisse Senedi Tasarımı.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    International Residence Societe Anonyme-Gayrimenkul Yatırımları. 1973 Yılında Belçika'nın Brüksel Kentinde Kurulan Şirketin 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Modern Hisse Senedi Tasarımı.

    TLSold
  • Societe Fermiere Du Grand Casino De Saint Raphael (Cote D'Azur)-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Saint Raphael Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1925 Tertibi ve 10 Oy Hakkına Sahip 'B' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Societe Fermiere Du Grand Casino De Saint Raphael (Cote D'Azur)-Yeme İçme, Eğlence ve Konaklama Sektörü. Güney Fransa'nın Cote D'Azur Bölgesinde Saint Raphael Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve Otel ve Casino İşletmeciliği Yapan Şirkete Ait 1925 Tertibi ve 10 Oy Hakkına Sahip 'B' Grubu 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. 1920'lerin Sonları ve 1930'lar Özellikle Fransa'nın Güney Sahillerinde Casino ve Diğer Eğlence Faaliyetlerinin Çok Revaçta Olduğu Yıllardı.

    TLSold
  • Manufacture de Buhl (Anciennement E.Rogelet)Societe Anonyme-İplik, Dokuma ve Tekstil. Fransa'nın Alman Sınırına Yakın Buhl Kentinde 1932 Yılında Yünlü İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Şirketin Alamet-i Farikası Koç Vinyeti.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Manufacture de Buhl (Anciennement E.Rogelet)Societe Anonyme-İplik, Dokuma ve Tekstil. Fransa'nın Alman Sınırına Yakın Buhl Kentinde 1932 Yılında Yünlü İplik ve Dokuma Üretimi Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirkete Ait 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. En Tepede Şirketin Alamet-i Farikası Koç Vinyeti.

    TLSold
  • Societe D'Energie Electrique De La Ville De Bizerte (Tunisie)Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. 1881 ila 1956 Yıllarında Fransa Sömürgesi Olan Tunus'un Bizerte Kentinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bizerte'nin 1914 Yılında Elektrikle Aydınlanan İstanbul'dan Üç Sene Önce Elektrik Enerjisine Kavuştuğu Anlaşılmaktadır.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Societe D'Energie Electrique De La Ville De Bizerte (Tunisie)Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. 1881 ila 1956 Yıllarında Fransa Sömürgesi Olan Tunus'un Bizerte Kentinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Bizerte'nin 1914 Yılında Elektrikle Aydınlanan İstanbul'dan Üç Sene Önce Elektrik Enerjisine Kavuştuğu Anlaşılmaktadır.

    TLSold
  • L'alliance Française Et La Commerciale De France Reunsies

    Lot No: 193

    Lot: 193

    L'alliance Française Et La Commerciale De France Reunsies

    TLSold
  • Etablissements Gardier Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Belçika'nın Sclessin Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1952 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Etablissements Gardier Societe Anonyme-Sanayi Ürünleri Üretimi. 1919 Yılında Belçika'nın Sclessin Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusunun Metal Ana Sanayii ve Makine İmalatı Olduğu Değerlendirilmektedir. 1952 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie D'Entreprieses Immobilieres Industrielles

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Compagnie D'Entreprieses Immobilieres Industrielles

    TLSold
  • Societe Française De Fabrication D'Outillage Pour İmprimerie (SOFRATYP).

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Societe Française De Fabrication D'Outillage Pour İmprimerie (SOFRATYP).

    TLSold
  • Societe Française Des Ateliers de Construction De J.J. GilainSociete Anonyme -Sanayi Ürünleri Üretimi. 1924 Yılında Fransa'nın Reims Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu  Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Mamülleri Üretimiydi. 1933 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Societe Française Des Ateliers de Construction De J.J. GilainSociete Anonyme -Sanayi Ürünleri Üretimi. 1924 Yılında Fransa'nın Reims Kenti Merkezli Olarak Süreyle Kurulan Bu Şirketinin Ana Faaliyet Konusu Demir Çelik Mamülleri Üretimiydi. 1933 Tertibi, İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    Lot No: 198

    Lot: 198

    L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    TLSold
  • Comptoir Central Des Voies Ferrees (C.V.F.) Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretmek Amacıyla Bu Alanda Faaliyet Gösteren İki Farklı Şirketin 1926 Yılında Birleşmesiyle Kurulmuştur. Beheri 125 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Muvakkat (Provisoire) Hisse Senedi. İşlem Görmemiş. Şirketin Başkanlığını Merkez Sağ Politikalarıyla Tanınan Ünlü Siyasetçi ve Eski Başbakanlardan Frederic François-Marsal Üstlenmiştir.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Comptoir Central Des Voies Ferrees (C.V.F.) Societe Anonyme-Demiryolları Makineleri Tarihi. Demiryolları Ekipmanları Üretmek Amacıyla Bu Alanda Faaliyet Gösteren İki Farklı Şirketin 1926 Yılında Birleşmesiyle Kurulmuştur. Beheri 125 Frank Nominalli Olmak Üzere Nama Yazılı ve Değişken Adetli Muvakkat (Provisoire) Hisse Senedi. İşlem Görmemiş. Şirketin Başkanlığını Merkez Sağ Politikalarıyla Tanınan Ünlü Siyasetçi ve Eski Başbakanlardan Frederic François-Marsal Üstlenmiştir.

    TLSold
  • "ARTHEL" Societe D'explitation Des Brevets Jacques Arthuys

    Lot No: 200

    Lot: 200

    "ARTHEL" Societe D'explitation Des Brevets Jacques Arthuys

    TLSold
  • Compagnie Nationale De Transports Automobies ''Natiauto''Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1930'ların Başında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi/Otomobil Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. Değişken Adetli 500 Frank Nominalli Nama Yazılı İşlem Görmemiş Hisse Senedi. Sertifika No:445.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Compagnie Nationale De Transports Automobies ''Natiauto''Societe Anonyme-Otomotiv Endüstrisi Tarihi. 1930'ların Başında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Faaliyet Konusu Taksi/Otomobil Filosu İşletmeciliği Yapmaktı. Değişken Adetli 500 Frank Nominalli Nama Yazılı İşlem Görmemiş Hisse Senedi. Sertifika No:445.

    TLSold
  • Credit Foncier Du Bresil Et De L'Amerique Du SudSociete Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1906 Yılında Paris Merkezli Olarak Brezilya ve Diğer Güney Amerika Ülkelerinde Emlak Kredi Bankacılığı Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 75 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1929 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan İmtiyazlı Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın 1910 ila 1951 Yıllarında Toplam 18 Ayrı Tür Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Credit Foncier Du Bresil Et De L'Amerique Du SudSociete Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1906 Yılında Paris Merkezli Olarak Brezilya ve Diğer Güney Amerika Ülkelerinde Emlak Kredi Bankacılığı Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 75 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1929 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan İmtiyazlı Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Banka'nın 1910 ila 1951 Yıllarında Toplam 18 Ayrı Tür Menkul Kıymeti (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Metrocolex Metropolitaine Et Coloniale D'EnterprisesSociete Anonyme-Fransa'nın Seine Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun Fransa Ana Karası ve Afrika'da Bulunan Fransız Sömürgelerinde Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Öncesi. İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Metrocolex Metropolitaine Et Coloniale D'EnterprisesSociete Anonyme-Fransa'nın Seine Kentinde Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun Fransa Ana Karası ve Afrika'da Bulunan Fransız Sömürgelerinde Ticari Faaliyetlerde Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1950 Öncesi. İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı.  1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı.  1923 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik  Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Etablissements Poplin Societe Anonyme-Fransa'nın La Havre Kentinde 1923 Yılında Kurulan Bu Şirketin Ana Konusunun İplik ve Dokuma Üretimi Yapmaktı. 1923 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Compagnie De Mines et Minerais Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1926 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nin Çeşitli Bölgelerinde Maden İmtiyazına Sahipti. Hisse Senedinin Arka Yüzünde Tüm Bu İmtiyazlar Coğrafi Detaylarıyla Paylaşılmıştır. 1928 Tertibi 100 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Banque Nationale De Grece(National Bank of Greece - Yunan Milli Bankası)-Yunan Milli Bankası 1841 Yılında Kurulmuş ve 1930'da Yunan Merkez Bankası Kurulana Kadar Ülkedeki Kağıt Para Basma İmtiyazını Elinde Tutmuştur. Bahis Konusu Banka Tarafından 1904 Yılında İhraç Edilmiş 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ön Yüzde 50 Lepta Nominalli Nadir Yunan Fiskali. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Banque Nationale De Grece(National Bank of Greece - Yunan Milli Bankası)-Yunan Milli Bankası 1841 Yılında Kurulmuş ve 1930'da Yunan Merkez Bankası Kurulana Kadar Ülkedeki Kağıt Para Basma İmtiyazını Elinde Tutmuştur. Bahis Konusu Banka Tarafından 1904 Yılında İhraç Edilmiş 100 Drahmi Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ön Yüzde 50 Lepta Nominalli Nadir Yunan Fiskali. Baskı: Osmanlı Bankası ve Daha Sonra Cumhuriyet Dönemi Kağıt Paralarını Basan Londra'daki Bradbury Wilkinson Matbaası.

    TLSold
  • Societe Française Du Plomb Et Des Metaux Non Ferreux

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Societe Française Du Plomb Et Des Metaux Non Ferreux

    TLSold
  • Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La CarolinaSociete Anonyme EspagnoleKıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La CarolinaSociete Anonyme EspagnoleKıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Societe Immobiliere Biot-La Braque Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1936 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Toplam İhraç 250 Adet, Sertifika No:187.

    TLSold
  • Societe Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Banka'ya Ait 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 99 Yıl Süreyle Kurulmuş Olup, Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödemesi Yapmıştır.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Societe Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Banka'ya Ait 250 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirket 99 Yıl Süreyle Kurulmuş Olup, Ortaklarına Düzenli Olarak Kar Payı Ödemesi Yapmıştır.

    TLSold
  • Mines Et Industies Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Unvanı İlerleyen Yıllarda 'Mines D'Or Jesurun-Callao' Olarak Değiştirilmiş ve Şirket Altın Madenciliğine Yönelmiştir. 1940 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Mines Et Industies Societe Anonyme-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1927 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Unvanı İlerleyen Yıllarda 'Mines D'Or Jesurun-Callao' Olarak Değiştirilmiş ve Şirket Altın Madenciliğine Yönelmiştir. 1940 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    Lot No: 216

    Lot: 216

    L'Entreprise Maritime Et Commerciale

    TLSold
  • Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Societe Des Tramways De L'Ardeche Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Orta Fransa'da Yer Alan Ardeche Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Lyon Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Societe Des Tramways De L'Ardeche Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Orta Fransa'da Yer Alan Ardeche Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Lyon Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1911 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    TLSold
  • Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe belge de Vente, d'Achat et de Commision SOBELVACSociete Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Şirkete Ait 1950 İhraç Tarihli 'B' Tertibi ve 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Societe belge de Vente, d'Achat et de Commision SOBELVACSociete Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Belçika'nın Brüksel Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Şirkete Ait 1950 İhraç Tarihli 'B' Tertibi ve 1.000 Belçika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Chargeurs Reunis Societe AnonymeCompagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.  Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Chargeurs Reunis Societe AnonymeCompagnie Française De Navigation A Vapeur-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak 1872 Yılında Kurulan ve Esas Faaliyet Konusu Deniz Taşımacılığı Olan Bu Erken Dönem Şirkete Ait 1930 Tertibi Yıllık %6,5 Faiz Getirili 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Zaman İçinde Şirket Tarafından Çıkartılmış 16 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Societe Commerciale Et Industrielle pour la France et les Pays d'Orient Societe Anonyme-Yatırım Faaliyetleri. Fransa'nın Uzak Doğu'daki Ticari Faaliyetlerine Destek Vermek Amacıyla Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1920'lere Tarihlenen ve İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Imp.Mensignac Matbaası

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Societe Commerciale Et Industrielle pour la France et les Pays d'Orient Societe Anonyme-Yatırım Faaliyetleri. Fransa'nın Uzak Doğu'daki Ticari Faaliyetlerine Destek Vermek Amacıyla Kurulduğu Anlaşılan Şirketin 1920'lere Tarihlenen ve İtibari Kıymeti Olmayan Nama Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Baskı: Imp.Mensignac Matbaası

    TLSold
  • Consortium Agricole Et Financier Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1928 Yılında Fransa Nancy Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Geniş Katılımlı Tarımsal Yatırımlarda Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Consortium Agricole Et Financier Societe Anonyme-Tarımsal Faaliyetler. 1928 Yılında Fransa Nancy Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Geniş Katılımlı Tarımsal Yatırımlarda Bulunmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1933 Tertibi, 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Credit Du Sud Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 'Güney Bankası' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait 1922 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Baskı: Union Des Art Graphiques Matbaası, Paris.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Credit Du Sud Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 'Güney Bankası' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait 1922 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Baskı: Union Des Art Graphiques Matbaası, Paris.

    TLSold
  • Societe Des Ateliers & Chantiers De NicolaieffSociete Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Societe Des Ateliers & Chantiers De NicolaieffSociete Anonyme-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. Günümüzde Ukrayna Sınırları İçinde Kalan Nikolayev (Mikolayiv) Tersanesi Gerek Çarlık Döneminde Gerekse de Sovyetler Birliği Zamanında İnşa Ettiği Savaş Gemileriyle Ünlüdür. Rusya Federasyonu Bünyesinde Halen Görev Yapmakta Olan Amiral Kuznetsov Uçak Gemisi Bu Tersanede İnşa Edilmiştir. Tersane Özel Bir Şirket Olarak Kurulduğunda İhraç Edilen 1911 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. Perfore İptalli. Sol Üstte Savaş Gemileri.

    TLSold
  • Societe Anonyme Suchet

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Societe Anonyme Suchet

    TLSold
  • Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La CarolinaSociete Anonyme Espagnole-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Compagnie Franco-Espagnole Miniere De La CarolinaSociete Anonyme Espagnole-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. 1907 Yılında Madrid Merkezli Olarak Fransız ve İspanyol Ortaklarca Kurulan Bu Şirketin Mermer Madenciliği Alanında Faaliyet Gösterdiği Değerlendirilmektedir. 1911 Tertibi 100 Peseta Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik İmtiyazlı Hisse Senedi.

    TLSold
  • Maison Andre Paulve Societe Anonyme-Sinema, Basın Yayın Hizmetleri. 1898 Yılında Doğan ve 1982 Yılında Ölen Ünlü Fransız Sinema İnsanı, Yapımcı ve Yönetmeni Andre Paulve'nın Kendi Adına 1937 Yılında Kurduğu Şirkete Ait ve Bizzat Kendi İmzasını Taşıyan İşlem Görmemiş (Numarasız) İtibari Kıymete Sahip Olmayan Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. 'Güzel ve Çirkin', 'Orfeus' ve 'Jour de Fete' Filmleri Başta Olmak Üzere Çok Sayıda Yapımın Prodüksüyonunu Gerçekleştirmiştir.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Maison Andre Paulve Societe Anonyme-Sinema, Basın Yayın Hizmetleri. 1898 Yılında Doğan ve 1982 Yılında Ölen Ünlü Fransız Sinema İnsanı, Yapımcı ve Yönetmeni Andre Paulve'nın Kendi Adına 1937 Yılında Kurduğu Şirkete Ait ve Bizzat Kendi İmzasını Taşıyan İşlem Görmemiş (Numarasız) İtibari Kıymete Sahip Olmayan Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. 'Güzel ve Çirkin', 'Orfeus' ve 'Jour de Fete' Filmleri Başta Olmak Üzere Çok Sayıda Yapımın Prodüksüyonunu Gerçekleştirmiştir.

    TLSold
  • Societe Anonyme Hersent Enterprises De Travaux PublicsEt Maritimes-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1922 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyeti Diğer Gemilere Romörkör Hizmeti Vermekti. 1939 Tertibi 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Societe Anonyme Hersent Enterprises De Travaux PublicsEt Maritimes-Gemi İnşa, Denizcilik ve Balıkçılık. 1922 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Temel Faaliyeti Diğer Gemilere Romörkör Hizmeti Vermekti. 1939 Tertibi 5.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Fonciere De Berre-Bolmon-MarseilleSociete Anonyme Française-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1920'lerde Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Bu Bankanın Ana Faaliyet Konusunun Gayrimenkul Teminatlı Kredi Kullandırmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Societe Fonciere De Berre-Bolmon-MarseilleSociete Anonyme Française-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1920'lerde Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Bu Bankanın Ana Faaliyet Konusunun Gayrimenkul Teminatlı Kredi Kullandırmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • FRIA Compagnie Internationale pour la Production de l'Alumine Societe Anonyme-Madencilik. Afrika'da Bulunan Gine Cumhuriyeti'nde Aluminyum'un Hammaddesi Olan Boksit ve Alumina Madenciliği Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 1960 Tertibi Yıllık %5 5/8 Faiz Getirisi Olan 1.000 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 25 Milyar Ton Boksit Rezerviyle Gine Cumhuriyeti Dünya Toplam Rezervinin %50'sine Sahiptir.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    FRIA Compagnie Internationale pour la Production de l'Alumine Societe Anonyme-Madencilik. Afrika'da Bulunan Gine Cumhuriyeti'nde Aluminyum'un Hammaddesi Olan Boksit ve Alumina Madenciliği Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 1960 Tertibi Yıllık %5 5/8 Faiz Getirisi Olan 1.000 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. 25 Milyar Ton Boksit Rezerviyle Gine Cumhuriyeti Dünya Toplam Rezervinin %50'sine Sahiptir.

    TLSold
  • L'Immobiliere Technique & Financiere

    Lot No: 233

    Lot: 233

    L'Immobiliere Technique & Financiere

    TLSold
  • Etablissements Roffo Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 30 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Etablissements Roffo Societe Anonyme-Metal Ana Sanayii. Fransa'nın Seine-Saint-Denis Bölgesinde Yer Alan Livry-Gargan Kenti Merkezli Olarak Kurulan Şirket Metal Ana Sanayii ve Makina İmalatı Konularında Faaliyet Göstermekteydi. Hisse Senedi'nin 1974 Tarihli Olması Şirketin Yakın Zamana Kadar Faal Olduğunu Göstermektedir. 30 (Yeni) Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • KINAX Montreuil-sous-Bois - Action de 2500 Francs au Porteur 1949

    Lot No: 235

    Lot: 235

    KINAX Montreuil-sous-Bois - Action de 2500 Francs au Porteur 1949

    TLSold
  • Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Banque Des Interets Français Societe AnonymeA-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. 1926 Yılında Paris Merkezli ve Süresiz Olarak Kurulan Bu Banka'nın Ana Faaliyet Konusunun Deniz Aşırı Fransız Kolonileriyle Yapılan Ticaretin Finansmanı Olduğu Değerlendirilmektedir. 100 Frank Nominalli 'B' Grubu Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Generale Occidentale Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve İsmini 'Umum Batı Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirkete Ait ve 1960/70'lere Tarihlenen 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Generale Occidentale Societe Anonyme-Genel Ticari Faaliyetler. Fransa'nın Paris Kenti Merkezli Olarak Kurulan ve İsmini 'Umum Batı Şirketi' Olarak Tercüme Edebileceğimiz Şirkete Ait ve 1960/70'lere Tarihlenen 125 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Perfore İptalli. Baskı: Dünyaca Ünlü Chaix Matbaası.

    TLSold
  • J. Tettelin & C İ E

    Lot No: 238

    Lot: 238

    J. Tettelin & C İ E

    TLSold
  • J. Tettelin & C İ E

    Lot No: 239

    Lot: 239

    J. Tettelin & C İ E

    TLSold
  • Societe De Bobinage De Precision Societe Anonyme-Elektrik Malzemeleri Sanayii. Hassas Cihazlar ve Bobin Üretimi Yapmak Üzere Fransa'nın Chatenay-Malabry Şehrinde Kurulan Şirketin 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Hisse Senedi Fransız Frangı'nın 'Yeni Frank' Olarak Adlandırıldığı 1957 - 1963 Dönemine Tarihlenmektedir.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Societe De Bobinage De Precision Societe Anonyme-Elektrik Malzemeleri Sanayii. Hassas Cihazlar ve Bobin Üretimi Yapmak Üzere Fransa'nın Chatenay-Malabry Şehrinde Kurulan Şirketin 100 Yeni Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Hisse Senedi Fransız Frangı'nın 'Yeni Frank' Olarak Adlandırıldığı 1957 - 1963 Dönemine Tarihlenmektedir.

    TLSold
  • Nouvelle Compagnie Generale Electrique ''Nancy''Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Nancy Şehrinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1957 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Nouvelle Compagnie Generale Electrique ''Nancy''Societe Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Kuzey Doğusunda Yer Alan Nancy Şehrinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1957 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1953 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Societe Miniere Ogoue Lobaye Societe Anonyme Coloniale-Kıymetli Madenler Haricinde Kalan Madencilik Faaliyetleri. Kongo'nun Berberati Kenti Merkezli Olarak 1950 Yılında Kurulan Madencilik Şirketine Ait 1953 Tertibi 5.000 Orta Afrika Frangı Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Les Tramways De Kiew Societe Anonyme -Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Les Tramways De Kiew Societe Anonyme -Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • Coloniale Immobiliere & Financiere

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Coloniale Immobiliere & Financiere

    TLSold
  • S.P.B.C. Societe Provençale de Banque et De Credit-Fransa'nın Marsilya Kentinde 1927 Yılında Bankacılık Faaliyetinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirketin 500 Frank Nominalli 1 Hamiline Hisse Senedi

    Lot No: 245

    Lot: 245

    S.P.B.C. Societe Provençale de Banque et De Credit-Fransa'nın Marsilya Kentinde 1927 Yılında Bankacılık Faaliyetinde Bulunmak Üzere Kurulan Şirketin 500 Frank Nominalli 1 Hamiline Hisse Senedi

    TLSold
  • Societe De Participations Et D'Entreprise SO . PA . DE

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Societe De Participations Et D'Entreprise SO . PA . DE

    TLSold
  • Societe Anonyme Immobiliere Du Parc Kalliste-Gayrimenkul Geliştirme. Marilya'nın Ünlü Parc Kalliste Bölgesinde Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Bölge Günümüzde Ağırlıklı Olarak Afrika'dan Gelen Göçmenlerin Yaşadığı Bir Yerleşimdir.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Societe Anonyme Immobiliere Du Parc Kalliste-Gayrimenkul Geliştirme. Marilya'nın Ünlü Parc Kalliste Bölgesinde Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Üzere Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Anılan Bölge Günümüzde Ağırlıklı Olarak Afrika'dan Gelen Göçmenlerin Yaşadığı Bir Yerleşimdir.

    TLSold
  • Societe Electrique 'Ilot-Wagram' Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Ilot-Wagram Bölgesinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Ait Olduğu Değerlendirilen Itibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Dört Köşede ve Alt Ortada O Dönemlerde Elektrik Şirketlerinin Bolca Kullandıkları Yıldırım ve Ampul Temalı Vinyetler.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Societe Electrique 'Ilot-Wagram' Anonyme-Elektrik Üretim ve Dağıtımı. Fransa'nın Ilot-Wagram Bölgesinde Elektrik Enerjisi Üretimi ve Dağıtımı Yapmak Amacıyla Kurulan Şirketin 1920'lere Ait Olduğu Değerlendirilen Itibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi. Dört Köşede ve Alt Ortada O Dönemlerde Elektrik Şirketlerinin Bolca Kullandıkları Yıldırım ve Ampul Temalı Vinyetler.

    TLSold
  • Societe Anonyme Turque Des Mines De Balia-Karaidin , 40.000.000 Francs -Balya Karaydın

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Societe Anonyme Turque Des Mines De Balia-Karaidin , 40.000.000 Francs -Balya Karaydın

    TLSold
  • Societe Anonyme Turque Des Mines De Balia-Karaidin , 22.500.000 Francs

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Societe Anonyme Turque Des Mines De Balia-Karaidin , 22.500.000 Francs

    TLSold
  • Societe Des Petroles De Kosmacz Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Doğu Avrupa'da Petrol Sondaj ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Societe Des Petroles De Kosmacz Societe Anonyme-Petrol Endüstrisi. 1923 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Bu Şirketin Ana Faaliyet Konusunun Doğu Avrupa'da Petrol Sondaj ve Üretimi Yapmak Olduğu Değerlendirilmektedir. 1924 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Papetiers De La Chapelle Societe Anonyme-Kağıt ve Orman Ürünleri Sanayii. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve La Chapelle Kağıt Fabrikalarının Sahibi Olan Şirketin 1957 Tertibi 7.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Hisseleri Paris Borsasında 1957 ila 1976 Yılları Arasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Papetiers De La Chapelle Societe Anonyme-Kağıt ve Orman Ürünleri Sanayii. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan ve La Chapelle Kağıt Fabrikalarının Sahibi Olan Şirketin 1957 Tertibi 7.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin Hisseleri Paris Borsasında 1957 ila 1976 Yılları Arasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Societe Hellenique Du Canal de Corinthe Societe Anonyme-1893 Yılında Tamamlanarak İşletmeye Açılan ve Mora 
Yarımadasını Anakara Yunanistan'dan Ayıran Korinth Kanalının İnşaatını Finanse Etmek Amacıyla 1890 Yılında İhraç Edilen %6 Faizli ve 75 Yıl Vadeli, 500 Frank Nominalli Bir Kıta Tahvili. Yunan Borsa Fiskalli ve Islak İmzalı. (Eski Şirket) - İmza Kombinasyonu Farklı

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Societe Hellenique Du Canal de Corinthe Societe Anonyme-1893 Yılında Tamamlanarak İşletmeye Açılan ve Mora Yarımadasını Anakara Yunanistan'dan Ayıran Korinth Kanalının İnşaatını Finanse Etmek Amacıyla 1890 Yılında İhraç Edilen %6 Faizli ve 75 Yıl Vadeli, 500 Frank Nominalli Bir Kıta Tahvili. Yunan Borsa Fiskalli ve Islak İmzalı. (Eski Şirket) - İmza Kombinasyonu Farklı

    TLSold
  • Societe de L'Autodrome de Miramas, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1923 Yılında Marsilya Otomobil Kulübü 
Üyeleri Tarafından Kurulan ve Günümüzde Halen Faal Olan Istres Yarış Pistini Kuran ve İşleten Şirketin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Societe de L'Autodrome de Miramas, Societe Anonyme-Otomotiv Tarihi. 1923 Yılında Marsilya Otomobil Kulübü Üyeleri Tarafından Kurulan ve Günümüzde Halen Faal Olan Istres Yarış Pistini Kuran ve İşleten Şirketin 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Foncia Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Foncia Societe Anonyme-Altyapı, İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları. Emlak ve Gayrimenkul Yatırımları Yapmak Amacıyla Paris Merkezli Olarak Kurulduğu Anlaşılan Şirkete Ait 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Societe Anonyme Des Tabacs D'orient & D'outre - Mer

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Societe Anonyme Des Tabacs D'orient & D'outre - Mer

    TLSold
  • L'alliance Française Et La Commerciale De France Reunsies

    Lot No: 257

    Lot: 257

    L'alliance Française Et La Commerciale De France Reunsies

    TLSold
  • Banque Coloniale D'Etudes Et D'Enterprises Mutuelles Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1914 Yılında Fransa'nın Deniz Aşırı Sömürgelerinde Bankacılık Hizmeti Vermek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulmuştur. 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Banque Coloniale D'Etudes Et D'Enterprises Mutuelles Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1914 Yılında Fransa'nın Deniz Aşırı Sömürgelerinde Bankacılık Hizmeti Vermek Amacıyla Paris Merkezli Olarak 30 Yıl Süreyle Kurulmuştur. 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli 'A' Grubu Nama Yazılı Bir'lik Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Yıllık %5 Faiz Getirili 1930 Tertibi 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvili. No: 00098. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin Yıllık %5 Faiz Getirili 1930 Tertibi 1.000 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvili. No: 00098. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Banque Hypothecaire Et Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak İpotek ve Gayrimenkul Finansmanına Dayalı Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Banka'nın İtibari Kıymete Sahip Olmayan Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Banque Hypothecaire Et Fonciere De Paris Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak İpotek ve Gayrimenkul Finansmanına Dayalı Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere Kurulan Banka'nın İtibari Kıymete Sahip Olmayan Hamiline Yazılı Onda Bir'lik Kurucu (Müessis) Hisse Senedi.

    TLSold
  • Banque Franco-Asiatique Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Asya Ülkelerinde Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 99 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1928 Tertibi 'B' Grubu 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. No: 33.197. Banka'nın Burada Satışa Sunulan Dahil (No:7.001 ila 50.000 Seri Nolu)  Hisse Senetleri 1928 ila 1940 Yılları Arasında Paris Borsası'nda İşlem Görmüştür.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Banque Franco-Asiatique Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans. 1928 Yılında Paris Merkezli Olarak Asya Ülkelerinde Bankacılık Faaliyetlerinde Bulunmak Üzere 99 Yıl Süreyle Kurulan Banka'nın 1928 Tertibi 'B' Grubu 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. No: 33.197. Banka'nın Burada Satışa Sunulan Dahil (No:7.001 ila 50.000 Seri Nolu) Hisse Senetleri 1928 ila 1940 Yılları Arasında Paris Borsası'nda İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Banque Fonciere & Immobilierre De France Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Bankaya Ait Yıllık %7 Faiz Getirili 1928 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Banque Fonciere & Immobilierre De France Societe Anonyme-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Paris Merkezli ve Ana Faaliyet Konusu Gayrimenkul Teminatlı Krediler Kullandırmak Olduğu Anlaşılan Bu Bankaya Ait Yıllık %7 Faiz Getirili 1928 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil.

    TLSold
  • Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Compagnie Des Tramways De Nice Et Du LittoralSociete Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1897 Yılında 90 Yıl Süreyle ve Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1929 Tertibi 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Numarasız Örnek Baskı. Şirket Nice Kenti Sahilboyu Tramvay Hattını Kurmuş ve İşletmiştir. Zaman İçinde Şirkete Ait 10 Farklı Menkul Kıymet (Hisse Senedi, Tahvil, Opsiyon) Paris Borsasında İşlem Görmüştür.

    TLSold
  • Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Banque Française De L'Union Generale Des Fonctionnaires-Bankacılık ve Finans Hizmetleri. Fransız Devlet Memurları Genel Birliği Bankası Olarak Tercüme Edebileceğimiz Bu Bankaya Ait Yıllık %6 Faiz Getisi Olan 1927 Tertibi ve 500 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Tahvil. Ülkemizdeki Oyak Benzeri Özel Hukuka Tabi Bir Kurum Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Union Des Tramways Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1895 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1908 Tertibi 100 Frank Nominalli Hamiline Yazılı Bir'lik Hisse Senedi. Şirketin 19.Yüzyılın Sonlarında Yeni Gelişmeye Başlayan Şehir İçin Raylı Sistemler Sektörüne Yatırım Yapmak İçin Kurulan Bir Çatı Şirketi Olduğu Değerlendirilmektedir.

    TLSold
  • Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Compagnie Du Tramway D'Oran Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Cezayir'in Olan Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1906 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1907 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • Les Tramways De Kiew Societe Anonyme -Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Les Tramways De Kiew Societe Anonyme -Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. Günümüzde Ukrayna'nın Başkenti Olan Kiev Kentinde Tramvay İşletmeciliği Yapmak Üzere 1905 Yılında Brüksel Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1905 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi.

    TLSold
  • Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Compagnie Generale Des Omnibus De Paris Societe Anonyme-Erken Dönem Toplu Taşıma Hizmetleri ve Raylı Sistemler. 1855 Yılında Paris Merkezli Olarak Kurulan Şirketin 1910 Tertibi İtibari Kıymeti Olmayan Hamiline Yazılı Bir'lik Temettü Hisse Senedi. (Omnibüs = Genellikle İki Katlı Olan, Atla Çekilen yada Motorlu Bir Çeşit Erken Dönem Şehir İçi Otobüse Verilen İsim.)

    TLSold