Değerli Koleksiyonerlerimizin Beğenisine Sunduğumuz Farklı Temalarda Belge, Kitap, Mecmua, Efemera ve Objeleri Bir Araya Getirerek Hazırladığımız “Tatavla Müzayedemiz” Yayına Girmiştir. Listemizde Yer Alan Afiş, Poster, Kartpostal, Fotokart, Tematik Fotoğraf ve Objelerin Dikkatinizi Çekeceği Kanaatindeyiz. Her Ay Düzenli Olarak Oldukça Farklı Başlıklar Altında Yayına Hazırlayacağımız “Tatavla Müzayedesiyle”, Sizleri Merakla Bekleyeceğiniz Seçkin Ürünlerle Buluşturmayı Amaçlamaktayız. Şimdiden Keyifle İnceleyeceğiniz, Heyecanla Takip Edeceğiniz Bir Müzayede Dileriz.
Tatavla Efemera Müzayedemize 11 Haziran 2023 saat: 22:15'e kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 22:17 itibariyle canlı mezat başlayacaktır.
Her lot için bekleme süresi : 7 Saniyedir.
Adil bekleme süresi : 7 Saniyedir.
Kitap ve süreli yayın hariç tüm ürünlerden % 18 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: %20 "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 1 HAFTADIR."
Eğitim Tarihi, Galatasaray Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç ve Eşi Adına 50'nci Mezuniyet Yılı Berat ve Madalya Dağıtım Töreni Kutlama Yemeği Davetiye, 4 Aralık 1988, Yer: Galatasaray Lisesi, Tevfik Fikret Salonu, 16x12 cm
İnan Kıraç, Türk iş insanı ve sanayicidir. 1937 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kıraç Holding'in yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır. Kıraç Holding, inşaat, enerji, otomotiv, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra Londra'da City College of Business'ta okumuştur. Bir süre Kemer Barajı şantiyesinde tercümanlık yaptı. 1961'de abisinin vesilesiyle Koç Holding'in şirketlerinden Ormak AŞ'de çalışmaya başladı. 1966'da Otoyol AŞ Genel Müdürü oldu. İlerleyen yıllarda holdingin otomobil firmalarında üst düzey yöneticilik yaptı. 1981 yılında Galatasaray Eğitim Vakfını kurdu. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının kurucuları arasında yer aldı.
Davetiye; Önderliğini İnan Kıraç'ın yaptığı ve Galatasaray'da öğrenci olmuş iş insanı, bilim insanı, devlet adamı ve sanatçılardan oluşan bir grup tarafından kurulan vakıf, Galatasaray'a sahip olduğu gerçek değeri tekrar kazandırmak için çalışmalarını uzmanlarla sürdürmektedir. Galatasaray Eğitim Vakfı günümüzde, eski öğrencilerinden, iş dünyasından ve toplumun her kesiminden elde ettiği bağış ve desteklerle Türkiye’nin en başarılı sivil toplum kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Vakıf sayesinde okul binası yenilenmiş ve eğitim seviyesi eskiden olduğu gibi son derece üst seviyelere yükseltilmiştir.
Eğitim Tarihi, Müessese Tarihi, Galatasaray 100. Yıl Pilavı, 1968 Senesi, Galatasaray Lisesinin 100. Yılını Kutlama Töreni ve Geleneksel Pilav'a Davet, G.S. Lisesi 100. Yılı Kutlama Derneği, Katlanır Davetiye
Katlanır Davetiye, Arka Kapak: Tören Programı, 17x19 cm, Galatasaray Lisesi; Türkiye'nin köklü bir eğitim kurumudur. 1481 yılında kurulan Galatasaray Lisesi, Türkiye'nin en eski ve prestijli liselerinden biridir. Eğitim dili Fransızcadır ve Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından yönetilmektedir. Galatasaray Lisesi, tarih boyunca öğrencilerine kaliteli eğitim sunması ve ülkenin önemli isimlerini yetiştirmesiyle tanınmaktadır. Lisans düzeyinde Fransız eğitim sistemiyle uyumlu bir müfredatı benimsemektedir. Fen, sosyal bilimler ve edebiyat gibi çeşitli alanlarda geniş bir ders programına sahiptir. Okulun tarihi binası İstanbul'un Beyoğlu semtinde yer almaktadır. Tarihi binası, mimari açıdan da önemli bir yapıdır. Galatasaray Lisesi, eğitim alanında yanı sıra müzik, tiyatro, spor ve sanat gibi çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Galatasaray Lisesi, öğrencilerine akademik başarı, dil becerileri, kültürel farkındalık ve sosyal sorumluluk gibi alanlarda gelişme imkanı sunan bir ortam sağlamaktadır. Öğrenciler, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda çeşitli kulüpler ve etkinliklere katılabilirler. Galatasaray Lisesi, mezunlarının başarıları ve toplumda etkili pozisyonlara gelmeleriyle tanınır. Birçok ünlü isim, sanatçı, siyasetçi, akademisyen ve iş insanı Galatasaray Lisesi mezunudur. Okul, Türk eğitim sistemindeki köklü ve saygın kurumlarından biri olarak bilinir ve Türkiye'deki özel okulculuk anlayışının önemli bir simgesidir.
Davetiye
Eğitim Tarihi, Müessese Tarihi, Geleneksel Galatasarat Pilavı Davetiyesi, 3 Haziran 1984
10x15 cm, Galatasaray Lisesi; Türkiye'nin köklü bir eğitim kurumudur. 1481 yılında kurulan Galatasaray Lisesi, Türkiye'nin en eski ve prestijli liselerinden biridir. Eğitim dili Fransızcadır ve Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından yönetilmektedir. Galatasaray Lisesi, tarih boyunca öğrencilerine kaliteli eğitim sunması ve ülkenin önemli isimlerini yetiştirmesiyle tanınmaktadır. Lisans düzeyinde Fransız eğitim sistemiyle uyumlu bir müfredatı benimsemektedir. Fen, sosyal bilimler ve edebiyat gibi çeşitli alanlarda geniş bir ders programına sahiptir. Okulun tarihi binası İstanbul'un Beyoğlu semtinde yer almaktadır. Tarihi binası, mimari açıdan da önemli bir yapıdır. Galatasaray Lisesi, eğitim alanında yanı sıra müzik, tiyatro, spor ve sanat gibi çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Galatasaray Lisesi, öğrencilerine akademik başarı, dil becerileri, kültürel farkındalık ve sosyal sorumluluk gibi alanlarda gelişme imkanı sunan bir ortam sağlamaktadır. Öğrenciler, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda çeşitli kulüpler ve etkinliklere katılabilirler. Galatasaray Lisesi, mezunlarının başarıları ve toplumda etkili pozisyonlara gelmeleriyle tanınır. Birçok ünlü isim, sanatçı, siyasetçi, akademisyen ve iş insanı Galatasaray Lisesi mezunudur. Okul, Türk eğitim sistemindeki köklü ve saygın kurumlarından biri olarak bilinir ve Türkiye'deki özel okulculuk anlayışının önemli bir simgesidir.
Davetiye
Sosyal Tarih, Narmalı Ailesi Nişan Tören Davetiyesi, 1943, Avni Narmalı Ailesi ve Lütfi Aksoy Ailesi, Dönem Zarfında
Davetiye
Sosyal Tarih, 5 Eylül 1964 Sünnet Töreni Davetiyesi, Teşvikiye Silahane Caddesi Vehbi Apartmanında, Katlanır, 14x20 cm
Davetiye
Sosyal Tarih, Bilimer ve Germen Ailesi Evlatları Ülker ve Ayşın'ın 10 Haziran 1954 Nikah Töreni Davetiyesi, Zarfı İçinde
Davetiye
Sosyal Tarih, Öngüt ve Çavaş Ailesi 3 Temmuz 1950 Tarihli Düğün Davetiyesi, Bursa Belediye Salonu, Haliyle
Davetiye