• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

M.J.C. Osmanlı Kartpostal Koleksiyon Müzayedesi

Değerli koleksiyonerlerimiz, her hafta periyodik olarak yayına hazırladığımız bu özel kartpostal koleksiyonunda Editör Moise J. Israilovitch'in kartpostal serisi yer alacaktır. Kartpostal serileri ve seri içi numaralarını özel olarak belirttiğimiz müzayedemiz M.J.C. editörlüğünde, Editör Moise J (I)Srailovitch'in 1. kartpostal serisi ile başlayacak ve periyodik olarak 1, 2, 3, 4, 5, 6. seriler şeklinde müzayedelerimiz ilerleyecektir. M.J.C. Osmanlı Kartpostal Koleksiyon Müzayedemizi takip ederek bu kartpostalları koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Editör M.J.C.; Editör Moise J Israilovitch'i'in şu ana kadar 17 kartpostal serisi, 18 adet booklet ve 3 adet de panoraması tesbit edilmiş olup II. Meşrutiyet fotoğraflarını kartpostallarında en fazla işleyen Romanya vatandaşı ve editördür. Kartpostallarında kullandığı görseller, İstanbul ve diğer Osmanlı şehirlerinde yer alan tarihi yapılar, umumi manzaralar, sokak panoramaları, seyyar satıcı ve esnaflar, II. Meşrutiyet dönemi siyasi şahsiyetler olarak özetlenebilir.

M.J.C. Osmanlı Kartpostal Koleksiyon Müzayedemize 18 Eylül 2023 saat: 21:15'e kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 21:17 itibariyle canlı mezat başlayacaktır.

Her lot için bekleme süresi : 10 Saniyedir.

Adil bekleme süresi : 10 Saniyedir.

Kitap, Dergi ve Diğer Süreli Yayınlar hariç tüm ürünlerde, ürün ve komisyon bedeline %20 KDV eklenecektir. Komisyon Oranı: %20 "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 1 HAFTADIR."