• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Tatavla Efemera Müzayedesi

Değerli Koleksiyonerlerimizin Beğenisine Sunduğumuz Farklı Temalarda Belge, Kitap, Mecmua, Efemera ve Objeleri Bir Araya Getirerek Hazırladığımız “Tatavla Müzayedemiz”  Yayına Girmiştir. Listemizde Yer Alan Afiş, Poster, Kartpostal, Fotokart, Tematik Fotoğraf ve Objelerin Dikkatinizi Çekeceği Kanaatindeyiz. Her Ay Düzenli Olarak Oldukça Farklı Başlıklar Altında Yayına Hazırlayacağımız “Tatavla Müzayedesiyle”, Sizleri Merakla Bekleyeceğiniz Seçkin Ürünlerle Buluşturmayı Amaçlamaktayız. Şimdiden Keyifle İnceleyeceğiniz, Heyecanla Takip Edeceğiniz Bir Müzayede Dileriz.

Tatavla Efemera Müzayedemize 31 Ağustos 2024 saat: 21:15'e kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 21:17 itibariyle canlı mezat başlayacaktır.

Her lot için bekleme süresi : 10 Saniyedir.

Adil bekleme süresi : 10 Saniyedir.

Kitap, Dergi ve Diğer Süreli Yayınlar hariç tüm ürünlerde, ürün ve komisyon bedeline %20 KDV eklenecektir. Komisyon Oranı: %20 "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 1 HAFTADIR."

  • Kategori: Sanat Tarihi
Lot: 7 » Sanat Tarihi

Kuşe Kağıt Afiş, Sinema, Meşhur, Dişi Kurt Filmi, Oyuncular: Fatma Girik - Reha Yurdakul

24x33 cm

Fatma Girik, Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve siyasetçidir. 1956-2012 yılları arasında 200'den fazla sinema filmi ve dizide rol alan Girik; canlandırdığı sert, mağrur ve haksızlıklara karşı boyun eğmeyen Anadolu kadını karakterleri ile tanındı.

İyi kondisyonda.

Detaylar
Lot: 8 » Sanat Tarihi

Kuşe Kağıt Afiş, Sinema, Meşhur, Zehir Hafiye, Oyuncular: Kemal Sunal - Nur Gürkan

34x48 cm

Ali Kemal Sunal, Türk oyuncu, yapımcı ve senarist ve komedyendir. Türk sinemasının en başarılı ve unutulmaz oyuncularından biri olarak kabul edilmektedir. Tiyatro ile sanat hayatına başlayan Kemal Sunal'ın ilk amatör tiyatro oyunu, Vefa Lisesindeyken rol aldığı Zoraki Tabip'tir.

İyi kondisyonda.

Detaylar
Lot: 9 » Sanat Tarihi

Kuşe Kağıt Afiş, Sinema, Yakışıklı, Oyuncular: Kemal Sunal - Ayşegül Uyguner - Güzin Özipek

24x33 cm

Yakışıklı, başrollerini Kemal Sunal ve Ayşegül Uygurer'in paylaştığı 1987 yapımı Türk filmidir. Filmde seksenli yıllarda oldukça meşhur olan telsizle arkadaş bulma yöntemi sonucu önce arkadaş olan ve sonunda evlenen Selim ve Aliye'nin hikâyesi anlatılmaktadır.

İyi kondisyonda.

Detaylar
Lot: 10 » Sanat Tarihi

Spor Tarihi, Müzik, Meşhur, Muazzez Abacı "Musikimizin Yaşayan En Büyük Sesi 31 Temmuz Cuma Gecesi Ada'mızda", Arkası "Galatasaray Spor Kulübü" Kaşeli Büyük Boy Davetiye

21x16 cm

Muazzez Abacı ya da tam adıyla Hicran Muazzez Abacı, Türk şarkıcı. Klasik Türk müziği şarkıcısı olan Abacı, Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı'nın tavsiyesiyle verilmeye başlanan devlet sanatçısı unvanına 1998'de lâyık görülmüştür.

Detaylar
Lot: 51 » Sanat Tarihi

Kuşe Kağıt Afiş, Sinema, Utanç Yılları, Oyuncular: Aydan Şener - Serdar Gökhan

24x33 cm

Serdar Gökhan, 15 Mayıs 1946 yılında Bolu, Mudurnu'da dünyaya geldi. Gerçek ismi Nusret Ersöz'dür. Asıl mesleği ressamlıktır. Çizgi roman ressamlığı yaptı. Beşiktaş Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nde okudu.Babı-ı Ali Nurosmaniye de yedi sene tabela ve resimli roman ressamlığı yanı sıra film platolarında set dekoratörlüğü yaptı. 1964 tarihinde küçük rollerle sinemaya ilk adımını atan Serdar Gökhan, atletik yapısı ve üstün başarısıyla Yeşilçam'ın aranan tehlikeli sahne dublörü oldu...

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 1
sonraki