Lot: 1

Current Price: 7,500 TL Starting Bid: 7,500 TL Estimated: TL Losing Winning

Osmanlıca El Yazma Muhammediye, Hicri 1122 / Miladi 1710, 24x20 cm, 308 Varak = 616+6 Sayfa, Güzel Bir El Yazısı Hattıyla, Çift Renk Mürekkep Kullanılarak Hazırlanmış, İlk iki sayfasında yaldızlı çerçeve ve bitkisel motifler kullanılmıştır. Kitabın ilk sayfasında...

Kitabın ilk sayfasında Osmanlıca ve Arapça dua ve talep bulunmaktadır: "Bunu yazdım yadigar ola / Okuyanlar bu ednaya (en düşük) bir dua kıla" Kitap fihristi katip tarafından 3 sayfada kare çerçeveler kullanılarak kırmızı-siyah mürekkeple yapılmıştır. Sayfalar kırmızı çerçeve içine alınarak bab/bölümler de yine kırmızı mürekkep ile yazılmıştır. Sol sayfanın, sol üst köşesinde kalacak şekilde sayfalar numaralandırılmış olup, her iki sayfaya 1 numara verilmiştir. 308 varak sayfası dolayısıyla 616 sayfayı göstermektedir. Fihrist ve hatime kısımlarıyla beraber 616+6 sayfa tutmaktadır. 24x20 cm boyutunda olup, çok güzel bir el yazısı, hatla yazılmıştır. Katibin kitabı bitirme tarihi hatime kısmında 1122 Hicri tarihi verilmiştir ki bu da 1710 Miladi yılına tekabül etmektedir. Son sayfada kitap sahibinin Arapça dua ve 1147 tarihi ve kitabın sonraki sahibinin Pala? oğlu Mahmud tarafndan 1260 tarihinde vakfedildiğine dair bir not bulunmaktadır. "İşbu kitabı sadaka *** Pala? oğlu Mahmud Pala Hafız İbrahim Ağa vakfetmiştir. Cenab-ı Allah kabul buyursun fi 1260..."

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Osmanlıca El Yazma Muhammediye, Hicri 1122 / Miladi 1710, 24x20 cm, 308 Varak = 616+6 Sayfa, Güzel Bir El Yazısı Hattıyla, Çift Renk Mürekkep Kullanılarak Hazırlanmış, İlk iki sayfasında yaldızlı çerçeve ve bitkisel motifler kullanılmıştır. Kitabın ilk sayfasında...-Kitabın ilk sayfasında Osmanlıca ve Arapça dua ve talep bulunmaktadır: "Bunu yazdım yadigar ola / Okuyanlar bu ednaya (en düşük) bir dua kıla" Kitap fihristi katip tarafından 3 sayfada kare çerçeveler kullanılarak kırmızı-siyah mürekkeple yapılmıştır. Sayfalar kırmızı çerçeve içine alınarak bab/bölümler de yine kırmızı mürekkep ile yazılmıştır. Sol sayfanın, sol üst köşesinde kalacak şekilde sayfalar numaralandırılmış olup, her iki sayfaya 1 numara verilmiştir. 308 varak sayfası dolayısıyla 616 sayfayı göstermektedir. Fihrist ve hatime kısımlarıyla beraber 616+6 sayfa tutmaktadır. 24x20 cm boyutunda olup, çok güzel bir el yazısı, hatla yazılmıştır. Katibin kitabı bitirme tarihi hatime kısmında 1122 Hicri tarihi verilmiştir ki bu da 1710 Miladi yılına tekabül etmektedir. Son sayfada kitap sahibinin Arapça dua ve 1147 tarihi ve kitabın sonraki sahibinin Pala? oğlu Mahmud tarafndan 1260 tarihinde vakfedildiğine dair bir not bulunmaktadır. "İşbu kitabı sadaka *** Pala? oğlu Mahmud Pala Hafız İbrahim Ağa vakfetmiştir. Cenab-ı Allah kabul buyursun fi 1260..."

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Osmanlıca El Yazma Muhammediye, Hicri 1122 / Miladi 1710, 24x20 cm, 308 Varak = 616+6 Sayfa, Güzel Bir El Yazısı Hattıyla, Çift Renk Mürekkep Kullanılarak Hazırlanmış, İlk iki sayfasında yaldızlı çerçeve ve bitkisel motifler kullanılmıştır. Kitabın ilk sayfasında...-Kitabın ilk sayfasında Osmanlıca ve Arapça dua ve talep bulunmaktadır: "Bunu yazdım yadigar ola / Okuyanlar bu ednaya (en düşük) bir dua kıla" Kitap fihristi katip tarafından 3 sayfada kare çerçeveler kullanılarak kırmızı-siyah mürekkeple yapılmıştır. Sayfalar kırmızı çerçeve içine alınarak bab/bölümler de yine kırmızı mürekkep ile yazılmıştır. Sol sayfanın, sol üst köşesinde kalacak şekilde sayfalar numaralandırılmış olup, her iki sayfaya 1 numara verilmiştir. 308 varak sayfası dolayısıyla 616 sayfayı göstermektedir. Fihrist ve hatime kısımlarıyla beraber 616+6 sayfa tutmaktadır. 24x20 cm boyutunda olup, çok güzel bir el yazısı, hatla yazılmıştır. Katibin kitabı bitirme tarihi hatime kısmında 1122 Hicri tarihi verilmiştir ki bu da 1710 Miladi yılına tekabül etmektedir. Son sayfada kitap sahibinin Arapça dua ve 1147 tarihi ve kitabın sonraki sahibinin Pala? oğlu Mahmud tarafndan 1260 tarihinde vakfedildiğine dair bir not bulunmaktadır. "İşbu kitabı sadaka *** Pala? oğlu Mahmud Pala Hafız İbrahim Ağa vakfetmiştir. Cenab-ı Allah kabul buyursun fi 1260..."

    TLSold
  • El Yazma Ankebut Suresinin Son Ayetleri ile Başlamakta Olup Rum Suresi ve Başka Surelerden Müteşekkil, 116 Sayfa Kur'an-ı Kerim, Sureler İçinde ve Sureler Arasında Bazı Atlamalar Bulunmakta, 25*17 cm-Kırmızı ve siyah mürekkkep kullanılarak, güzel bir hatla yazılmıştır. Sure başlıklarında kırmızı, âyetlerde siyah mürekkep kullanılmıştır. Sayfalardaki metinler yine kırmızı mürekkeple çerçeve içine alınmıştır. Âyetler 1 cm boşluklara büyük, güzel bir hatla yazılmış olup, her âyetin üstüne kırmızı mürekkeple yazılmış notlar bulunmakadır. Muhteva olarak temiz, bazı sayfaları tamirlidir. Sayfaların tamamı bütünlük ve okunuş olarak iyi bir kondisyona sahiptir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    El Yazma Ankebut Suresinin Son Ayetleri ile Başlamakta Olup Rum Suresi ve Başka Surelerden Müteşekkil, 116 Sayfa Kur'an-ı Kerim, Sureler İçinde ve Sureler Arasında Bazı Atlamalar Bulunmakta, 25*17 cm-Kırmızı ve siyah mürekkkep kullanılarak, güzel bir hatla yazılmıştır. Sure başlıklarında kırmızı, âyetlerde siyah mürekkep kullanılmıştır. Sayfalardaki metinler yine kırmızı mürekkeple çerçeve içine alınmıştır. Âyetler 1 cm boşluklara büyük, güzel bir hatla yazılmış olup, her âyetin üstüne kırmızı mürekkeple yazılmış notlar bulunmakadır. Muhteva olarak temiz, bazı sayfaları tamirlidir. Sayfaların tamamı bütünlük ve okunuş olarak iyi bir kondisyona sahiptir.

    TLSold
  • El Yazma Hud Suresi 6.-88. Âyet-i Kerimeler, Orijinal Deri Ciltte, İlk Sayfa Mavi-Kırmızı-Yeşil Mürekkep ve Yaldız ile Tezhipli... 26x17 Sayfa İç - 27x17 Kapak-Âyetler 1,2 cm'lik boşluklara, siyah mürekkep kullanarak güzel bir hatla yazılmıştır. Sayfa kenarları yaldızlı-mavi-siyah bir kaç çerçeve içine alınmıştır. Âyetler yaldızlı noktalar ile birbirinnden ayrılmıştır. 16 sayfa.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    El Yazma Hud Suresi 6.-88. Âyet-i Kerimeler, Orijinal Deri Ciltte, İlk Sayfa Mavi-Kırmızı-Yeşil Mürekkep ve Yaldız ile Tezhipli... 26x17 Sayfa İç - 27x17 Kapak-Âyetler 1,2 cm'lik boşluklara, siyah mürekkep kullanarak güzel bir hatla yazılmıştır. Sayfa kenarları yaldızlı-mavi-siyah bir kaç çerçeve içine alınmıştır. Âyetler yaldızlı noktalar ile birbirinnden ayrılmıştır. 16 sayfa.

    TLSold
  • El Yazma Felekli ve Hilyeli En'am-ı Şerif, Orijinal Deri Cildinde, 12x9 cm-Kırmızı ve siyah mürekkkep kullanılarak, güzel bir hatla yazılmıştır. Âyetlerde siyah mürekkep kullanılmıştır. İlk 2 sayfa yaldızla olmakla beraber diğer sayfalar kırmızı mürekkeple çerçeve içine alınmıştır. Son sayfalara doğru sureler çarkıfelek içine yazılmıştır. Âyet araları yaldızlı olup, bahsi geçen felek/çarkıfelekler yine yaldızla tezyin edilmiştir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    El Yazma Felekli ve Hilyeli En'am-ı Şerif, Orijinal Deri Cildinde, 12x9 cm-Kırmızı ve siyah mürekkkep kullanılarak, güzel bir hatla yazılmıştır. Âyetlerde siyah mürekkep kullanılmıştır. İlk 2 sayfa yaldızla olmakla beraber diğer sayfalar kırmızı mürekkeple çerçeve içine alınmıştır. Son sayfalara doğru sureler çarkıfelek içine yazılmıştır. Âyet araları yaldızlı olup, bahsi geçen felek/çarkıfelekler yine yaldızla tezyin edilmiştir.

    TLSold
  • El yazma En'am-ı Şerif, Siyah Mürekkeple Yazılmış Olup, Sayfalar Yaldızlı Çerçeveye Alınmıştır. Bir Kaç Yerde Kırmızı Mürekkep Kullanılmış, Rıhlı/Yaldızlı Mürekkep Zamanla Oksitlenmiştir

    Lot No: 5

    Lot: 5

    El yazma En'am-ı Şerif, Siyah Mürekkeple Yazılmış Olup, Sayfalar Yaldızlı Çerçeveye Alınmıştır. Bir Kaç Yerde Kırmızı Mürekkep Kullanılmış, Rıhlı/Yaldızlı Mürekkep Zamanla Oksitlenmiştir

    TLSold
  • El Yazma Osmanlıca İtikad, İlmihal Risalesi, Etütlük, Çok Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkep Kullanılarak Yazılmıştır , 44 Sayfa-"... Her ne gördüyse cümlesi haktır ve gerçektir deyüp kalble bulub ve ananub ve dil ile ikrar itmekle iman ve İslâm derler. Din ve millet ve dahi din ve millet ikisi birdir. Peygamberimiz Muhammed Aleyhissalatü vesselam Hakk Teâlâ'dan i'tikada yani inanmağa müteallık..."

    Lot No: 6

    Lot: 6

    El Yazma Osmanlıca İtikad, İlmihal Risalesi, Etütlük, Çok Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkep Kullanılarak Yazılmıştır , 44 Sayfa-"... Her ne gördüyse cümlesi haktır ve gerçektir deyüp kalble bulub ve ananub ve dil ile ikrar itmekle iman ve İslâm derler. Din ve millet ve dahi din ve millet ikisi birdir. Peygamberimiz Muhammed Aleyhissalatü vesselam Hakk Teâlâ'dan i'tikada yani inanmağa müteallık..."

    TLSold
  • El Yazma Osmanlıca İtikad, İlmihal Risalesi, Etütlük, Çok Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkep Kullanılarak Yazılmıştır , 44 Sayfa-"... Her ne gördüyse cümlesi haktır ve gerçektir deyüp kalble bulub ve ananub ve dil ile ikrar itmekle iman ve İslâm derler. Din ve millet ve dahi din ve millet ikisi birdir. Peygamberimiz Muhammed Aleyhissalatü vesselam Hakk Teâlâ'dan i'tikada yani inanmağa müteallık..."

    Lot No: 7

    Lot: 7

    El Yazma Osmanlıca İtikad, İlmihal Risalesi, Etütlük, Çok Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkep Kullanılarak Yazılmıştır , 44 Sayfa-"... Her ne gördüyse cümlesi haktır ve gerçektir deyüp kalble bulub ve ananub ve dil ile ikrar itmekle iman ve İslâm derler. Din ve millet ve dahi din ve millet ikisi birdir. Peygamberimiz Muhammed Aleyhissalatü vesselam Hakk Teâlâ'dan i'tikada yani inanmağa müteallık..."

    TLSold
  • Osmanlı Devri, 1321/1906 Yılına Ait 14 Sayfa Osmanlıca, Dönemin Sosyolojik Yapısını Yansıtan Mektuplaşma

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Osmanlı Devri, 1321/1906 Yılına Ait 14 Sayfa Osmanlıca, Dönemin Sosyolojik Yapısını Yansıtan Mektuplaşma

    TLSold
  • Osmanlı Devri, 1321/1906 Yılına Ait 8 Sayfa Osmanlıca, Dönemin Sosyolojik Yapısını Yansıtan Mektuplaşma

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Osmanlı Devri, 1321/1906 Yılına Ait 8 Sayfa Osmanlıca, Dönemin Sosyolojik Yapısını Yansıtan Mektuplaşma

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Güzel Bir Hatla, Siyah-Kırmızı Mürekkepler Kullanılarak Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış-Sayfalar ilmî, dinî kitaplardan çıkmadır, Bazı sayfaların kenarlarında şerhler ve notlar düşülmüştür.

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 88

    Lot: 88

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 89

    Lot: 89

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 90

    Lot: 90

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 91

    Lot: 91

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 92

    Lot: 92

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 93

    Lot: 93

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 94

    Lot: 94

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 95

    Lot: 95

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 96

    Lot: 96

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 97

    Lot: 97

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 8 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 12 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 98

    Lot: 98

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 12 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 12 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 99

    Lot: 99

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Osmanlı Eserlerinden Sayfalar, 12 Sayfa, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Hamayıl Formunda Hazırlanmış, 12 Sayfa Risale Parçası, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    Lot No: 100

    Lot: 100

    18. 19. Yüzyıllara Ait El Yazma Hamayıl Formunda Hazırlanmış, 12 Sayfa Risale Parçası, Siyah Mürekkeple, Güzel Bir Hatla Yazılmış

    TLSold
  • 19. Yüzyıl Taş Baskı, Osmanlı Eserinden Çıkma 32 Sayfa, 20x17 cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    19. Yüzyıl Taş Baskı, Osmanlı Eserinden Çıkma 32 Sayfa, 20x17 cm

    TLSold
  • 19. Yüzyıl Taş Baskı, Osmanlı Eserinden Çıkma 30 Sayfa

    Lot No: 102

    Lot: 102

    19. Yüzyıl Taş Baskı, Osmanlı Eserinden Çıkma 30 Sayfa

    TLSold
  • Osmanlıca Matbu Kitaptan Çıkma Sayfalar, 8 Sayfa

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Osmanlıca Matbu Kitaptan Çıkma Sayfalar, 8 Sayfa

    TLSold
  • Matbu Nestalik Kitaptan Çıkma Sayfalar, 17 Sayfa,

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Matbu Nestalik Kitaptan Çıkma Sayfalar, 17 Sayfa,

    TLSold
  • 19. Yüzyıl El Yazma ve Taş Baskı Kitaplardan Çıkma Sayfalardan Müteşekkil Derleme, 128 Sayfa-Sayfalar gelişi güzel bir şekilde, derlemek ve saklamak için hazırlanmıştır. 37x24 (4cm cilt aralığı) Kitap cildi içinde

    Lot No: 105

    Lot: 105

    19. Yüzyıl El Yazma ve Taş Baskı Kitaplardan Çıkma Sayfalardan Müteşekkil Derleme, 128 Sayfa-Sayfalar gelişi güzel bir şekilde, derlemek ve saklamak için hazırlanmıştır. 37x24 (4cm cilt aralığı) Kitap cildi içinde

    TLSold
  • Osmanlı Devri Matbu Kur'an-ı Kerim, Sûre ve Âyetler El Yazısı Kırmızı Mürekkep İle Birbirinden Ayrılmış, Metin Mavi-Kırmızı-Sarı Mürekkep İle Çerçeve İçine Alınmıştır, Kur'an-ı Kerim'in Bir Kısmı Eksik

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Osmanlı Devri Matbu Kur'an-ı Kerim, Sûre ve Âyetler El Yazısı Kırmızı Mürekkep İle Birbirinden Ayrılmış, Metin Mavi-Kırmızı-Sarı Mürekkep İle Çerçeve İçine Alınmıştır, Kur'an-ı Kerim'in Bir Kısmı Eksik

    TLSold
  • 1314 Baskı Taş Baskı Arapça Eser - Eksik Sayfalar El Yazısı İle Tamamlanmıştır, 14x9 cm, Etütlük, 15-219 Sayfa

    Lot No: 107

    Lot: 107

    1314 Baskı Taş Baskı Arapça Eser - Eksik Sayfalar El Yazısı İle Tamamlanmıştır, 14x9 cm, Etütlük, 15-219 Sayfa

    TLSold