Lot: 1

Current Price: 40 TL Starting Bid: 40 TL Estimated: TL Losing Winning

Sanayi Tarihi, Shell Oil Company, Hamiline Muharrer 100 Hisse 1979 - Morgan Guaranty Trust Company Of New York Kayıtlı

Dünyanın en büyük petrol şirketleri arasında yer alan, Birleşik Krallık merkezli çok uluslu bir şirket olan "petrol majör" Shell plc'nin ABD merkezli yüzde yüz iştirakidir.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Sanayi Tarihi, Shell Oil Company, Hamiline Muharrer 100 Hisse 1979 - Morgan Guaranty Trust Company Of New York Kayıtlı-Dünyanın en büyük petrol şirketleri arasında yer alan, Birleşik Krallık merkezli çok uluslu bir şirket olan "petrol majör" Shell plc'nin ABD merkezli yüzde yüz iştirakidir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Sanayi Tarihi, Shell Oil Company, Hamiline Muharrer 100 Hisse 1979 - Morgan Guaranty Trust Company Of New York Kayıtlı-Dünyanın en büyük petrol şirketleri arasında yer alan, Birleşik Krallık merkezli çok uluslu bir şirket olan "petrol majör" Shell plc'nin ABD merkezli yüzde yüz iştirakidir.

    TLSold
  • Sun Oil Company, Hamiline Muharrer 100 Hisse 1969, - Girard Trust Bank Kayıtlı-Sunoco, Pittsburgh, PA'daki küçük bir petrol şirketi olarak mütevazi köklerinden Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük yakıt dağıtım şirketlerinden biri haline geldi. Sunoco'nun 130 yılı aşkın yıldır hizmet vermektedir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Sun Oil Company, Hamiline Muharrer 100 Hisse 1969, - Girard Trust Bank Kayıtlı-Sunoco, Pittsburgh, PA'daki küçük bir petrol şirketi olarak mütevazi köklerinden Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük yakıt dağıtım şirketlerinden biri haline geldi. Sunoco'nun 130 yılı aşkın yıldır hizmet vermektedir.

    TLSold
  • Huntway Partners, L.P., Hamiline Muharrer 10 Hisse 1989

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Huntway Partners, L.P., Hamiline Muharrer 10 Hisse 1989

    TLSold
  • The Detroit Edison Company %10 Faizli Tahvil, 1000 Dolar Kıymetinde 1988-DTE Energy (eski adıyla Detroit Edison, 1996'ya kadar), Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da enerjiyle ilgili işlerin ve hizmetlerin geliştirilmesi ve yönetimiyle ilgilenen Detroit merkezli bir çeşitlendirilmiş enerji şirketidir. İşletme birimleri arasında Michigan'da 2,2 milyon müşteriye hizmet veren bir elektrik kuruluşu ve 1,3 milyon müşteriye hizmet veren bir doğal gaz kuruluşu bulunmaktadır. DTE Energy portföyü, enerji ve endüstriyel projeler, enerji pazarlaması ve ticaretine odaklanan kamu hizmeti dışı enerji işletmelerini içerir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    The Detroit Edison Company %10 Faizli Tahvil, 1000 Dolar Kıymetinde 1988-DTE Energy (eski adıyla Detroit Edison, 1996'ya kadar), Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da enerjiyle ilgili işlerin ve hizmetlerin geliştirilmesi ve yönetimiyle ilgilenen Detroit merkezli bir çeşitlendirilmiş enerji şirketidir. İşletme birimleri arasında Michigan'da 2,2 milyon müşteriye hizmet veren bir elektrik kuruluşu ve 1,3 milyon müşteriye hizmet veren bir doğal gaz kuruluşu bulunmaktadır. DTE Energy portföyü, enerji ve endüstriyel projeler, enerji pazarlaması ve ticaretine odaklanan kamu hizmeti dışı enerji işletmelerini içerir.

    TLSold
  • WTC Air Freight, Nama Muharrer 100 Hisse 1972 - Marine Midland Grace Trust Company Of New York Kayıtlı-WTC, HAVA, DENİZ ve YOL yoluyla çalışan, ileri görüşlü bir İthalat ve İhracat Konsolidatörü ve Tam Yük Taşıyıcısıdır. Kargonuzu dünyanın her yerine güvenli, emniyetli ve zamanında teslim etmek için hizmet vermektedir.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    WTC Air Freight, Nama Muharrer 100 Hisse 1972 - Marine Midland Grace Trust Company Of New York Kayıtlı-WTC, HAVA, DENİZ ve YOL yoluyla çalışan, ileri görüşlü bir İthalat ve İhracat Konsolidatörü ve Tam Yük Taşıyıcısıdır. Kargonuzu dünyanın her yerine güvenli, emniyetli ve zamanında teslim etmek için hizmet vermektedir.

    TLSold
  • Pennsylvania New York Central Transportation Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1969 - Irving Trust Company-Yaygın olarak Penn Central olarak kısaltılan Penn Central Transportation Company, 1968'den 1976'ya kadar işletilen bir Amerikan sınıfı I demiryoluydu . Penn Central, üç geleneksel kurumsal rakibi (Pennsylvania, New York Central ve New York, New Haven ve Hartford demiryolları) birleştirdi, hepsi ağır hizmetle New York metropol bölgesine ve (daha az ölçüde) New England ve Chicago'ya birleştirildi. Yeni şirket, kurulduktan ancak iki yıl sonra iflas etti ve o sırada ABD tarihindeki en büyük iflas oldu. Penn Central'ın demiryolu varlıkları Conrail olarak kamulaştırıldıdiğer iflas etmiş kuzeydoğu yolları ile birlikte; gayrimenkul ve sigorta varlıkları başarılı bir şekilde American Premier Underwriters olarak yeniden organize edildi .

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Pennsylvania New York Central Transportation Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1969 - Irving Trust Company-Yaygın olarak Penn Central olarak kısaltılan Penn Central Transportation Company, 1968'den 1976'ya kadar işletilen bir Amerikan sınıfı I demiryoluydu . Penn Central, üç geleneksel kurumsal rakibi (Pennsylvania, New York Central ve New York, New Haven ve Hartford demiryolları) birleştirdi, hepsi ağır hizmetle New York metropol bölgesine ve (daha az ölçüde) New England ve Chicago'ya birleştirildi. Yeni şirket, kurulduktan ancak iki yıl sonra iflas etti ve o sırada ABD tarihindeki en büyük iflas oldu. Penn Central'ın demiryolu varlıkları Conrail olarak kamulaştırıldıdiğer iflas etmiş kuzeydoğu yolları ile birlikte; gayrimenkul ve sigorta varlıkları başarılı bir şekilde American Premier Underwriters olarak yeniden organize edildi .

    TLSold
  • Marsh & McLennan Companies, Inc. Nama Muharrrer 100 Hisse 1980-Marsh McLennan olarak faaliyet gösteren Marsh & McLennan Companies, Inc., merkezi New York'ta bulunan ve sigorta komisyonculuğu, risk yönetimi, reasürans hizmetleri, yetenek yönetimi, yatırım danışmanlığı ve yönetim danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren küresel bir profesyonel hizmetler firmasıdır.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Marsh & McLennan Companies, Inc. Nama Muharrrer 100 Hisse 1980-Marsh McLennan olarak faaliyet gösteren Marsh & McLennan Companies, Inc., merkezi New York'ta bulunan ve sigorta komisyonculuğu, risk yönetimi, reasürans hizmetleri, yetenek yönetimi, yatırım danışmanlığı ve yönetim danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren küresel bir profesyonel hizmetler firmasıdır.

    TLSold
  • Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 1 Hisse 1962-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 1 Hisse 1962-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    TLSold
  • Gulf & Western Corporation, Nama Muharrer 1 Hisse 1959-Gulf and Western Industries, Inc. (Gulf+Western olarak stilize edilmiştir) bir Amerikan holdingiydi. Başlangıçta, şirket üretim ve kaynak çıkarmaya odaklandı. 1966'da başlayıp 1960'lar ve 1970'ler boyunca devam eden şirket, en dikkat çekicileri 1966'da Paramount Pictures,1967'de Desilu Productions ve Dot Records (bir yan kuruluşu) dahil olmak üzere bir dizi plak şirketi olmak üzere bir dizi eğlence şirketini satın aldı. Satın alma sırasındaki Paramount Pictures) ve Stax Records . Bunlar sırasıyla Paramount Television ve Paramount Records'un çekirdeği oldu. Şirket, 1980'ler boyunca yayıncılık dışı ve eğlence varlıklarını sattı ve şirket, 1989'da Paramount Communications olarak yeniden markalaştı

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Gulf & Western Corporation, Nama Muharrer 1 Hisse 1959-Gulf and Western Industries, Inc. (Gulf+Western olarak stilize edilmiştir) bir Amerikan holdingiydi. Başlangıçta, şirket üretim ve kaynak çıkarmaya odaklandı. 1966'da başlayıp 1960'lar ve 1970'ler boyunca devam eden şirket, en dikkat çekicileri 1966'da Paramount Pictures,1967'de Desilu Productions ve Dot Records (bir yan kuruluşu) dahil olmak üzere bir dizi plak şirketi olmak üzere bir dizi eğlence şirketini satın aldı. Satın alma sırasındaki Paramount Pictures) ve Stax Records . Bunlar sırasıyla Paramount Television ve Paramount Records'un çekirdeği oldu. Şirket, 1980'ler boyunca yayıncılık dışı ve eğlence varlıklarını sattı ve şirket, 1989'da Paramount Communications olarak yeniden markalaştı

    TLSold
  • First National Bank In Yonkers Nama Muharrer 50 Hisse 1958-Yonkers'daki İlk Ulusal Banka, NEW YORK CITY, NY'de National Bank of North America ile birleştirildi ve daha sonra onun bir parçası olarak işletildi.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    First National Bank In Yonkers Nama Muharrer 50 Hisse 1958-Yonkers'daki İlk Ulusal Banka, NEW YORK CITY, NY'de National Bank of North America ile birleştirildi ve daha sonra onun bir parçası olarak işletildi.

    TLSold
  • Stewart-Warner Corporation, Nama Muharrer 12 Hisse 1964-Şirket, 1905 yılında John K. Stewart tarafından Stewart & Clark Company olarak kuruldu . Hızölçerleri Ford Model T'de kullanıldı . 1912'de John Stewart, araç enstrümanları ve kornaları yapmak için Edgar Bassick ile birleşti. Bassick, Alemite Co.'nun sahibiydi ve Stewart, Warner Instrument Company'yi satın almıştı; böylece isim Stewart-Warner Corporation olarak değiştirildi.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Stewart-Warner Corporation, Nama Muharrer 12 Hisse 1964-Şirket, 1905 yılında John K. Stewart tarafından Stewart & Clark Company olarak kuruldu . Hızölçerleri Ford Model T'de kullanıldı . 1912'de John Stewart, araç enstrümanları ve kornaları yapmak için Edgar Bassick ile birleşti. Bassick, Alemite Co.'nun sahibiydi ve Stewart, Warner Instrument Company'yi satın almıştı; böylece isim Stewart-Warner Corporation olarak değiştirildi.

    TLSold
  • Dillingham Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1971-Dillingham İnşaat, merkezi Hawaii'de, ardından Pleasanton, California'da bulunan bir mühendislik ve inşaat hizmetleri şirketiydi . Şirket 1880'lerde Oahu, Hawaii bataklıklarında bir demiryolu inşa etmek için Oahu Demiryolu ve Kara Şirketi olarak kuruldu . Dillingham daha sonra dünya çapında barajlar, hava alanları, yüksek binalar, oteller ve elçilikler inşa ederek lider bir mühendislik ve inşaat firması haline geldi.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Dillingham Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1971-Dillingham İnşaat, merkezi Hawaii'de, ardından Pleasanton, California'da bulunan bir mühendislik ve inşaat hizmetleri şirketiydi . Şirket 1880'lerde Oahu, Hawaii bataklıklarında bir demiryolu inşa etmek için Oahu Demiryolu ve Kara Şirketi olarak kuruldu . Dillingham daha sonra dünya çapında barajlar, hava alanları, yüksek binalar, oteller ve elçilikler inşa ederek lider bir mühendislik ve inşaat firması haline geldi.

    TLSold
  • American Cable & Radio Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1950 - City Bank Farmers Trust Company Kayıtlı-American Cable and Radio Corporation, 20. yüzyılın ortalarında bir iletişim holding şirketiydi. Şubat 1940'ta oluşturulan, ITT World Communications'ın bir parçasıydı ve All America Cables and Radio, Commercial Cable Company , Mackay Radio ve Sociedad Anonima Radio Argentina'dan oluşan Amerikan Kablo ve Radyo Sistemi olarak bilinen sistemi işletiyordu.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    American Cable & Radio Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1950 - City Bank Farmers Trust Company Kayıtlı-American Cable and Radio Corporation, 20. yüzyılın ortalarında bir iletişim holding şirketiydi. Şubat 1940'ta oluşturulan, ITT World Communications'ın bir parçasıydı ve All America Cables and Radio, Commercial Cable Company , Mackay Radio ve Sociedad Anonima Radio Argentina'dan oluşan Amerikan Kablo ve Radyo Sistemi olarak bilinen sistemi işletiyordu.

    TLSold
  • Phillips Van Heusen Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1969 - The Chase Mannathan Bank Kayıtlı-Daha önce Phillips-Van Heusen Corporation olarak bilinen PVH Corp., Van Heusen, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, IZOD, Arrow, Warner's, Olga, True & Co. ve Geoffrey Beene gibi markalara sahip bir Amerikan giyim şirketidir. Şirket ayrıca BCBG Max Azria, Sean John, Kenneth Cole New York, JOE Joseph Abboud ve Michael Kors gibi markalara lisans vermektedir. PVH, kısmen 1910'da eğri bir kumaşın üzerinde kaynaştığı yeni bir süreç icat eden Hollandalı göçmen John Manning Van Heusen'in adını almıştır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Phillips Van Heusen Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1969 - The Chase Mannathan Bank Kayıtlı-Daha önce Phillips-Van Heusen Corporation olarak bilinen PVH Corp., Van Heusen, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, IZOD, Arrow, Warner's, Olga, True & Co. ve Geoffrey Beene gibi markalara sahip bir Amerikan giyim şirketidir. Şirket ayrıca BCBG Max Azria, Sean John, Kenneth Cole New York, JOE Joseph Abboud ve Michael Kors gibi markalara lisans vermektedir. PVH, kısmen 1910'da eğri bir kumaşın üzerinde kaynaştığı yeni bir süreç icat eden Hollandalı göçmen John Manning Van Heusen'in adını almıştır.

    TLSold
  • Phillips Van Heusen Corporation, Nama Muharrer 4 Hisse 1968 - The Chase Mannathan Bank Kayıtlı-Daha önce Phillips-Van Heusen Corporation olarak bilinen PVH Corp., Van Heusen, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, IZOD, Arrow, Warner's, Olga, True & Co. ve Geoffrey Beene gibi markalara sahip bir Amerikan giyim şirketidir. Şirket ayrıca BCBG Max Azria, Sean John, Kenneth Cole New York, JOE Joseph Abboud ve Michael Kors gibi markalara lisans vermektedir. PVH, kısmen 1910'da eğri bir kumaşın üzerinde kaynaştığı yeni bir süreç icat eden Hollandalı göçmen John Manning Van Heusen'in adını almıştır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Phillips Van Heusen Corporation, Nama Muharrer 4 Hisse 1968 - The Chase Mannathan Bank Kayıtlı-Daha önce Phillips-Van Heusen Corporation olarak bilinen PVH Corp., Van Heusen, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, IZOD, Arrow, Warner's, Olga, True & Co. ve Geoffrey Beene gibi markalara sahip bir Amerikan giyim şirketidir. Şirket ayrıca BCBG Max Azria, Sean John, Kenneth Cole New York, JOE Joseph Abboud ve Michael Kors gibi markalara lisans vermektedir. PVH, kısmen 1910'da eğri bir kumaşın üzerinde kaynaştığı yeni bir süreç icat eden Hollandalı göçmen John Manning Van Heusen'in adını almıştır.

    TLSold
  • Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1967-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1967-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    TLSold
  • Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 50 Hisse 1967-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 50 Hisse 1967-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    TLSold
  • North American Rockwell Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1971-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    North American Rockwell Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1971-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    TLSold
  • Jewelcor Incorporated Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1972-Jewelcor Incorporated 1987 yılında kurulmuştur. Şirketin faaliyet alanı gayrimenkul kiralama, satın alma, satma ve değerlemedir.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Jewelcor Incorporated Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1972-Jewelcor Incorporated 1987 yılında kurulmuştur. Şirketin faaliyet alanı gayrimenkul kiralama, satın alma, satma ve değerlemedir.

    TLSold
  • North American Aviation Inc, Nama Muharrer 100 Hisse 1965 - Bankers Trust Company Kayıtlı-1928 yılında kurulmuş olup 1967 yılında North American Rockwell'in bir parçası haline geldi. Günümüzde Boeing'in bir parçasıdır.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    North American Aviation Inc, Nama Muharrer 100 Hisse 1965 - Bankers Trust Company Kayıtlı-1928 yılında kurulmuş olup 1967 yılında North American Rockwell'in bir parçası haline geldi. Günümüzde Boeing'in bir parçasıdır.

    TLSold
  • CNA Financial Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1969 - (Chicago) Harris Trust And Savings Bank Kayıtlı-NA Financial Corporation, Chicago, Illinois, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir finans kuruluşudur. Ana iştiraki Continental Casualty Company, 1897'de kuruldu. Mevcut ana şirket olan CNA, 1967'de kuruldu. CNA, 2018 itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük yedinci ticari sigorta şirketidir.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    CNA Financial Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1969 - (Chicago) Harris Trust And Savings Bank Kayıtlı-NA Financial Corporation, Chicago, Illinois, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir finans kuruluşudur. Ana iştiraki Continental Casualty Company, 1897'de kuruldu. Mevcut ana şirket olan CNA, 1967'de kuruldu. CNA, 2018 itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük yedinci ticari sigorta şirketidir.

    TLSold
  • The Great Atlantic & Pasific Tea Company, Nama Muharrer 3 Hisse 1960 - The Fist National City Bank Of New York-A&P olarak daha iyi bilinen Great Atlantic & Pacific Tea Company, 1859'dan 2015'e kadar faaliyet gösteren bir Amerikan marketler zinciriydi. 1915'ten 1975'e kadar A&P, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük market perakendecisiydi.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    The Great Atlantic & Pasific Tea Company, Nama Muharrer 3 Hisse 1960 - The Fist National City Bank Of New York-A&P olarak daha iyi bilinen Great Atlantic & Pacific Tea Company, 1859'dan 2015'e kadar faaliyet gösteren bir Amerikan marketler zinciriydi. 1915'ten 1975'e kadar A&P, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük market perakendecisiydi.

    TLSold
  • Pan American World Airways Inc, Nama Muharrer 100 Hisse 1950 - The New York Trust Company Kayıtlı-Pan American World Airways veya kısaca Pan Am, 20. yüzyılın en büyük havayollarından biriydi. Pan American World Airways, 1927'den 4 Aralık 1991'deki çöküşüne kadar Amerika Birleşik Devletleri'nin başlıca ve en büyük uluslararası hava taşıyıcısı ve resmi olmayan bayrak taşıyıcısıydı. 1927'de Key West, Florida ve Havana, Küba arasında faaliyet gösteren tarifeli bir havayolu ve yolcu servisi olarak kuruldu. Havayolu, jet uçağı, jumbo jetler ve bilgisayarlı rezervasyon sistemlerinin yaygın kullanımı da dahil olmak üzere uluslararası havayolu endüstrisini şekillendiren birçok yenilikle tanınır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Pan American World Airways Inc, Nama Muharrer 100 Hisse 1950 - The New York Trust Company Kayıtlı-Pan American World Airways veya kısaca Pan Am, 20. yüzyılın en büyük havayollarından biriydi. Pan American World Airways, 1927'den 4 Aralık 1991'deki çöküşüne kadar Amerika Birleşik Devletleri'nin başlıca ve en büyük uluslararası hava taşıyıcısı ve resmi olmayan bayrak taşıyıcısıydı. 1927'de Key West, Florida ve Havana, Küba arasında faaliyet gösteren tarifeli bir havayolu ve yolcu servisi olarak kuruldu. Havayolu, jet uçağı, jumbo jetler ve bilgisayarlı rezervasyon sistemlerinin yaygın kullanımı da dahil olmak üzere uluslararası havayolu endüstrisini şekillendiren birçok yenilikle tanınır.

    TLSold
  • General Motors Corporation, Nama Muharrer 2 Hisse 1983 - Morgan Guaranty Trust Company Kayıtlı-General Motors (kısaca GM), 1908 yılında ABD'de kurulmuş, Detroit merkezli bir şirketdir. Buick,Cadillac, Chevrolet, GMC markaları en önemli markalardır. Holden, Wuling, Baojun, ve FAW Jiefang, GM Uzbekistan, SAIC-GM-Wuling gibi yabancı markaların önemli bir hissesine sahiptir. Dünya çapında çalışan sayısı 262.500'dür. 2007 yılı cirosu 181,1 Milyar Dolardır. 77 yıl boyunca sürdürdüğü dünyanın en büyük otomobil üreticisi unvanını Toyota'ya kaptırmıştır. Şirket en büyük şanssızlığını küresel ekonomik kriz öncesinde teknoloji ve sanayi yatırımı yapmasına ve bu suretle likiditesini bitirmesiyle yaşamıştır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    General Motors Corporation, Nama Muharrer 2 Hisse 1983 - Morgan Guaranty Trust Company Kayıtlı-General Motors (kısaca GM), 1908 yılında ABD'de kurulmuş, Detroit merkezli bir şirketdir. Buick,Cadillac, Chevrolet, GMC markaları en önemli markalardır. Holden, Wuling, Baojun, ve FAW Jiefang, GM Uzbekistan, SAIC-GM-Wuling gibi yabancı markaların önemli bir hissesine sahiptir. Dünya çapında çalışan sayısı 262.500'dür. 2007 yılı cirosu 181,1 Milyar Dolardır. 77 yıl boyunca sürdürdüğü dünyanın en büyük otomobil üreticisi unvanını Toyota'ya kaptırmıştır. Şirket en büyük şanssızlığını küresel ekonomik kriz öncesinde teknoloji ve sanayi yatırımı yapmasına ve bu suretle likiditesini bitirmesiyle yaşamıştır.

    TLSold
  • Penn Central Company, Nama Muharrer 3900 Hisse 1978 - Registrar And Transfer Company Kayıtlı-Yaygın olarak Penn Central olarak kısaltılan Penn Central Transportation Company, 1968'den 1976'ya kadar işletilen bir Amerikan sınıfı demiryoluydu. Penn Central, üç geleneksel kurumsal rakibi (Pennsylvania, New York Central ve New York, New Haven ve Hartford demiryolları) birleştirdi. Hepsi ağır hizmetle New York metropol bölgesine ve (daha az ölçüde) New England ve Chicago'ya birleştirildi. Yeni şirket, kurulduktan ancak iki yıl sonra iflas etti ve o sırada ABD tarihindeki en büyük iflas oldu. Penn Central'ın demiryolu varlıkları Conrail olarak kamulaştırıldıdiğer iflas etmiş kuzeydoğu yolları ile birlikte; gayrimenkul ve sigorta varlıkları başarılı bir şekilde American Premier Underwriters olarak yeniden organize edildi

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Penn Central Company, Nama Muharrer 3900 Hisse 1978 - Registrar And Transfer Company Kayıtlı-Yaygın olarak Penn Central olarak kısaltılan Penn Central Transportation Company, 1968'den 1976'ya kadar işletilen bir Amerikan sınıfı demiryoluydu. Penn Central, üç geleneksel kurumsal rakibi (Pennsylvania, New York Central ve New York, New Haven ve Hartford demiryolları) birleştirdi. Hepsi ağır hizmetle New York metropol bölgesine ve (daha az ölçüde) New England ve Chicago'ya birleştirildi. Yeni şirket, kurulduktan ancak iki yıl sonra iflas etti ve o sırada ABD tarihindeki en büyük iflas oldu. Penn Central'ın demiryolu varlıkları Conrail olarak kamulaştırıldıdiğer iflas etmiş kuzeydoğu yolları ile birlikte; gayrimenkul ve sigorta varlıkları başarılı bir şekilde American Premier Underwriters olarak yeniden organize edildi

    TLSold
  • Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1968 - Pittsburgh National Bank-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Rockwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1968 - Pittsburgh National Bank-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    TLSold
  • Cramptonn Manufacturing Company, Nama Muharrer 2 Hisse 1956-Crompton Greaves Consumer Electricals Limited, Mumbai, Hindistan merkezli bir Hintli elektrikli ekipman şirketidir. Şirket, LED aydınlatma, fanlar, pompalar ve su ısıtıcıları, hava soğutucuları ve mutfak aletleri gibi ev aletleri dahil olmak üzere aydınlatma ve elektrikli dayanıklı tüketim ürünlerine sahiptir.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Cramptonn Manufacturing Company, Nama Muharrer 2 Hisse 1956-Crompton Greaves Consumer Electricals Limited, Mumbai, Hindistan merkezli bir Hintli elektrikli ekipman şirketidir. Şirket, LED aydınlatma, fanlar, pompalar ve su ısıtıcıları, hava soğutucuları ve mutfak aletleri gibi ev aletleri dahil olmak üzere aydınlatma ve elektrikli dayanıklı tüketim ürünlerine sahiptir.

    TLSold
  • Gestra Aktiengesellschaft - Bremen, 1 Hisse / 50 Alman Markı 1983-Şirket 1902'de Bremen'de kuruldu ve 1907'de iki kurucusundan birinin adını Gustav F. Gerdts KG olarak değiştirdi.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Gestra Aktiengesellschaft - Bremen, 1 Hisse / 50 Alman Markı 1983-Şirket 1902'de Bremen'de kuruldu ve 1907'de iki kurucusundan birinin adını Gustav F. Gerdts KG olarak değiştirdi.

    TLSold
  • Deutsche Bank, Nama Muharrer 1 Hisse 1986-Deutsche Bank AG, Almanya'nın ciro ve işçi sayısı açısından en büyük bankasıdır. Merkezi Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunur. Londra, New York, Singapur, Hong Kong ve Sidney şehirlerindeki ana yönetim merkezleriyle dünyanın en büyük bankaları arasında yer alır. Banka 20. yüzyılda 1914-1929-1957 yılları arasında aralarında İngiltere bankalarının da bulunduğu çeşitli küçük bankaların birleşmesi sonucu oluşmuştur. Bankalar grubuna en son 1989 yılında Amerikalı bankaları da katılınca banka büyümüştür.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Deutsche Bank, Nama Muharrer 1 Hisse 1986-Deutsche Bank AG, Almanya'nın ciro ve işçi sayısı açısından en büyük bankasıdır. Merkezi Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunur. Londra, New York, Singapur, Hong Kong ve Sidney şehirlerindeki ana yönetim merkezleriyle dünyanın en büyük bankaları arasında yer alır. Banka 20. yüzyılda 1914-1929-1957 yılları arasında aralarında İngiltere bankalarının da bulunduğu çeşitli küçük bankaların birleşmesi sonucu oluşmuştur. Bankalar grubuna en son 1989 yılında Amerikalı bankaları da katılınca banka büyümüştür.

    TLSold
  • Crampton Manufacturing Company, Nama Muharrer 3 Hisse 1955 - The Manufactures National Bank Of Detroit Kayıtlı

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Crampton Manufacturing Company, Nama Muharrer 3 Hisse 1955 - The Manufactures National Bank Of Detroit Kayıtlı

    TLSold
  • Rocwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1971 - The Case Manhattan Bank Kayıtlı-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Rocwell Manufacturing Company, Nama Muharrer 100 Hisse 1971 - The Case Manhattan Bank Kayıtlı-Rockwell Automation, Inc., markaları arasında Allen-Bradley , FactoryTalk yazılımı ve LifecycleIQ Services bulunan bir Amerikan endüstriyel otomasyon sağlayıcısıdır. Merkezi Milwaukee , Wisconsin'de bulunan Rockwell Automation, yaklaşık 26.000 çalışana sahiptir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterisi bulunmaktadır.

    TLSold
  • American Cable & Radio Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1957 - City Bank Farmers Trust Company Kayıtlı-American Cable and Radio Corporation, 20. yüzyılın ortalarında bir iletişim holding şirketiydi. Şubat 1940'ta oluşturulan, ITT World Communications'ın bir parçasıydı ve All America Cables and Radio, Commercial Cable Company , Mackay Radio ve Sociedad Anonima Radio Argentina'dan oluşan Amerikan Kablo ve Radyo Sistemi olarak bilinen sistemi işletiyordu.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    American Cable & Radio Corporation, Nama Muharrer 100 Hisse 1957 - City Bank Farmers Trust Company Kayıtlı-American Cable and Radio Corporation, 20. yüzyılın ortalarında bir iletişim holding şirketiydi. Şubat 1940'ta oluşturulan, ITT World Communications'ın bir parçasıydı ve All America Cables and Radio, Commercial Cable Company , Mackay Radio ve Sociedad Anonima Radio Argentina'dan oluşan Amerikan Kablo ve Radyo Sistemi olarak bilinen sistemi işletiyordu.

    TLSold
  • Penn Central Company, Nama Muharrer 30 Hisse 1977 - Registrar And Transfer Company Kayıtlı-Yaygın olarak Penn Central olarak kısaltılan Penn Central Transportation Company, 1968'den 1976'ya kadar işletilen bir Amerikan sınıfı demiryoluydu. Penn Central, üç geleneksel kurumsal rakibi (Pennsylvania, New York Central ve New York, New Haven ve Hartford demiryolları) birleştirdi. Hepsi ağır hizmetle New York metropol bölgesine ve (daha az ölçüde) New England ve Chicago'ya birleştirildi. Yeni şirket, kurulduktan ancak iki yıl sonra iflas etti ve o sırada ABD tarihindeki en büyük iflas oldu. Penn Central'ın demiryolu varlıkları Conrail olarak kamulaştırıldıdiğer iflas etmiş kuzeydoğu yolları ile birlikte; gayrimenkul ve sigorta varlıkları başarılı bir şekilde American Premier Underwriters olarak yeniden organize edildi

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Penn Central Company, Nama Muharrer 30 Hisse 1977 - Registrar And Transfer Company Kayıtlı-Yaygın olarak Penn Central olarak kısaltılan Penn Central Transportation Company, 1968'den 1976'ya kadar işletilen bir Amerikan sınıfı demiryoluydu. Penn Central, üç geleneksel kurumsal rakibi (Pennsylvania, New York Central ve New York, New Haven ve Hartford demiryolları) birleştirdi. Hepsi ağır hizmetle New York metropol bölgesine ve (daha az ölçüde) New England ve Chicago'ya birleştirildi. Yeni şirket, kurulduktan ancak iki yıl sonra iflas etti ve o sırada ABD tarihindeki en büyük iflas oldu. Penn Central'ın demiryolu varlıkları Conrail olarak kamulaştırıldıdiğer iflas etmiş kuzeydoğu yolları ile birlikte; gayrimenkul ve sigorta varlıkları başarılı bir şekilde American Premier Underwriters olarak yeniden organize edildi

    TLSold
  • Sakata Inx Corporation Osaka-Japani Hamiline 4 Hisse 1991-Çeşitli matbaa mürekkepleri ve yardımcı maddelerinin imalatı ve satışı. Basım ve klişe yapımı için grafik sanatları malzemelerinin satışı. Elektronik aparatların ve bilgi ile ilgili ekipmanların satışı. Dijital ve özel ürünlerin imalatı ve satışı. İthalat ve ihracat...

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Sakata Inx Corporation Osaka-Japani Hamiline 4 Hisse 1991-Çeşitli matbaa mürekkepleri ve yardımcı maddelerinin imalatı ve satışı. Basım ve klişe yapımı için grafik sanatları malzemelerinin satışı. Elektronik aparatların ve bilgi ile ilgili ekipmanların satışı. Dijital ve özel ürünlerin imalatı ve satışı. İthalat ve ihracat...

    TLSold
  • Sakata Inx Corporation Osaka-Japani Hamiline 1 Hisse 1991-Çeşitli matbaa mürekkepleri ve yardımcı maddelerinin imalatı ve satışı. Basım ve klişe yapımı için grafik sanatları malzemelerinin satışı. Elektronik aparatların ve bilgi ile ilgili ekipmanların satışı. Dijital ve özel ürünlerin imalatı ve satışı. İthalat ve ihracat...

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Sakata Inx Corporation Osaka-Japani Hamiline 1 Hisse 1991-Çeşitli matbaa mürekkepleri ve yardımcı maddelerinin imalatı ve satışı. Basım ve klişe yapımı için grafik sanatları malzemelerinin satışı. Elektronik aparatların ve bilgi ile ilgili ekipmanların satışı. Dijital ve özel ürünlerin imalatı ve satışı. İthalat ve ihracat...

    TLSold
  • Hispano Americano International Limited, Faiz Garantiliği Tahvil 1988-Banco Hispano Americano, bireysel ve Kurumsal müşteriler için eksiksiz bir ticari bankacılık hizmetleri yelpazesi sunar. Banka mevduat ürünleri, emanet hizmetleri, tüketici, ticari ve ipotek kredileri sunmaktadır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Hispano Americano International Limited, Faiz Garantiliği Tahvil 1988-Banco Hispano Americano, bireysel ve Kurumsal müşteriler için eksiksiz bir ticari bankacılık hizmetleri yelpazesi sunar. Banka mevduat ürünleri, emanet hizmetleri, tüketici, ticari ve ipotek kredileri sunmaktadır.

    TLSold
  • Toyo Shutter Co. Ltd - Osaka, Japan, Hamiline 1 Hisse 1991-Ağır kepenkler üretmektedir. Şirket, tasarım, imalat, kurulum ve onarım gibi entegre hizmetler sunmaktadır. Toyo Shutter, birleşme ve satın alma yoluyla evde kullanılan çelik kapılar ve dış mekanlar gibi diğer ürünlere çeşitleniyor.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Toyo Shutter Co. Ltd - Osaka, Japan, Hamiline 1 Hisse 1991-Ağır kepenkler üretmektedir. Şirket, tasarım, imalat, kurulum ve onarım gibi entegre hizmetler sunmaktadır. Toyo Shutter, birleşme ve satın alma yoluyla evde kullanılan çelik kapılar ve dış mekanlar gibi diğer ürünlere çeşitleniyor.

    TLSold
  • Tobu Store Co. Ltd. - Tokio-Japan, Hamiline 1 Hisse 1989-Tobu Department Store Co. Ltd., büyük mağazalar işletmektedir. Şirket giyim, gıda, ev ürünleri, ev aletleri ve diğer günlük ürünlerin perakende satışını yapmaktadır. Tobu Alışveriş Mağazası ayrıca restoran ve kafe hizmetleri de vermektedir.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Tobu Store Co. Ltd. - Tokio-Japan, Hamiline 1 Hisse 1989-Tobu Department Store Co. Ltd., büyük mağazalar işletmektedir. Şirket giyim, gıda, ev ürünleri, ev aletleri ve diğer günlük ürünlerin perakende satışını yapmaktadır. Tobu Alışveriş Mağazası ayrıca restoran ve kafe hizmetleri de vermektedir.

    TLSold
  • Kitz Corporation (Kabushiki Kaisha kitazawa Valve) Tokyo-Japan, Hamiline 1 Hisse 1991-Bronz vana, pirinç çubuk ve paslanmaz çelik sanayiide hizmet göstermiştir.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Kitz Corporation (Kabushiki Kaisha kitazawa Valve) Tokyo-Japan, Hamiline 1 Hisse 1991-Bronz vana, pirinç çubuk ve paslanmaz çelik sanayiide hizmet göstermiştir.

    TLSold
  • Tada Corporation Tokio-Japan, Hamiline 1 Hisse 1990-Tada Corporation, planlama, tasarım ve inşaat işleri, emlak komisyonculuğu ve mülk yönetimi hizmetlerinde uzmanlaşmıştır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Tada Corporation Tokio-Japan, Hamiline 1 Hisse 1990-Tada Corporation, planlama, tasarım ve inşaat işleri, emlak komisyonculuğu ve mülk yönetimi hizmetlerinde uzmanlaşmıştır.

    TLSold
  • Prima Meat Packers Ltd. Tokio-Japan, Hamiline Faiz Garantili Tahvil 1989-Prima Meat Packers Ltd.Şirket iki iş kolunda faaliyet göstermektedir. İşlenmiş Gıda İş Birimi segmenti, işlenmiş gıdaların üretimi ve satışı, garnitür tedariki, jambon ve sosis ve diğer ilgili ürünlerin satışı ile temizlik hizmetlerinin sağlanması ile uğraşmaktadır.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Prima Meat Packers Ltd. Tokio-Japan, Hamiline Faiz Garantili Tahvil 1989-Prima Meat Packers Ltd.Şirket iki iş kolunda faaliyet göstermektedir. İşlenmiş Gıda İş Birimi segmenti, işlenmiş gıdaların üretimi ve satışı, garnitür tedariki, jambon ve sosis ve diğer ilgili ürünlerin satışı ile temizlik hizmetlerinin sağlanması ile uğraşmaktadır.

    TLSold
  • Yamatane Corporation Tokyo-Japan, Hamiline 50 Hisse 1989-Yamatane, depolama ve gümrüklemenin yanı sıra çok çeşitli nakliye hizmetleri sunmaktadır.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Yamatane Corporation Tokyo-Japan, Hamiline 50 Hisse 1989-Yamatane, depolama ve gümrüklemenin yanı sıra çok çeşitli nakliye hizmetleri sunmaktadır.

    TLSold
  • Ono Sokki Co. Ltd. Tokyo-Japan Toplu Sertifika, Hamiline, 1989-Ono Sokki, dijital teknolojiyi ölçüm uygulamalarına uygulama görevlerine odaklanmış bir ölçüm cihazı üreticisidir ve 40 yıl önce Japonya'nın ilk dijital sayacının geliştirilmesi ve dijital teknolojiyi kullanan sayısız ürün de dahil olmak üzere bu alanda gururlu bir geçmişe sahiptir.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Ono Sokki Co. Ltd. Tokyo-Japan Toplu Sertifika, Hamiline, 1989-Ono Sokki, dijital teknolojiyi ölçüm uygulamalarına uygulama görevlerine odaklanmış bir ölçüm cihazı üreticisidir ve 40 yıl önce Japonya'nın ilk dijital sayacının geliştirilmesi ve dijital teknolojiyi kullanan sayısız ürün de dahil olmak üzere bu alanda gururlu bir geçmişe sahiptir.

    TLSold
  • Gastec Service, Inc. Toyohashi-Japan, Hamiline 4 Hisse 1990-Gastec Service Inc., sıvılaştırılmış petrol gazı dağıtır. Şirket, doğal gaz, petrol ürünleri, yüksek basınçlı gaz ve gazlı cihazlar satmaktadır. Gastec Service ayrıca konut reformu mühendisliği de yürütmektedir.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Gastec Service, Inc. Toyohashi-Japan, Hamiline 4 Hisse 1990-Gastec Service Inc., sıvılaştırılmış petrol gazı dağıtır. Şirket, doğal gaz, petrol ürünleri, yüksek basınçlı gaz ve gazlı cihazlar satmaktadır. Gastec Service ayrıca konut reformu mühendisliği de yürütmektedir.

    TLSold
  • Misawa Homes Co. Ltd. Tokyo-Japan Hamiline Faiz Garantili Tahvil 1990-MISAWA EVLERİ CO.,LTD. Misawa Homes, Misawa Toyo, Misawa Homes Tokai ve Tokyo Misawa Homes Co. şirketlerinin birleşmesi ile kurulmuş bir holding şirketidir. Şirket, bağlı ortaklıkları vasıtasıyla konut inşaat malzemeleri satışı yapmaktadır. Ek olarak Misawa Homes, ev ve kat mülkiyeti tasarlayan, inşa eden ve satan yan kuruluşları yönetir.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Misawa Homes Co. Ltd. Tokyo-Japan Hamiline Faiz Garantili Tahvil 1990-MISAWA EVLERİ CO.,LTD. Misawa Homes, Misawa Toyo, Misawa Homes Tokai ve Tokyo Misawa Homes Co. şirketlerinin birleşmesi ile kurulmuş bir holding şirketidir. Şirket, bağlı ortaklıkları vasıtasıyla konut inşaat malzemeleri satışı yapmaktadır. Ek olarak Misawa Homes, ev ve kat mülkiyeti tasarlayan, inşa eden ve satan yan kuruluşları yönetir.

    TLSold
  • AGC Asahi Class Company Limited, Hamiline 1 Hisse 1991-Asahi Glass Co., Ltd., Japonya merkezli bir cam imalatçısıdır. Şirket 8 Eylül 1907 tarihinde kurulmuştur. Şirketin merkezi Tokyo'nun Chiyoda semtinde yer almaktadır. Şirket Tokyo Menkul Kıymetler Borsası ile yan kuruluşları TOPIX ve Nikkei 225'te işlem görmektedir.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    AGC Asahi Class Company Limited, Hamiline 1 Hisse 1991-Asahi Glass Co., Ltd., Japonya merkezli bir cam imalatçısıdır. Şirket 8 Eylül 1907 tarihinde kurulmuştur. Şirketin merkezi Tokyo'nun Chiyoda semtinde yer almaktadır. Şirket Tokyo Menkul Kıymetler Borsası ile yan kuruluşları TOPIX ve Nikkei 225'te işlem görmektedir.

    TLSold
  • UBE Industries Ltd. Ube City-Japan, Hamiline Muharrer 4 Hisse 1991-UBE Corporation kimyasallar, plastikler, pil malzemeleri, ilaçlar, çimento, inşaat malzemeleri ve makineler üreten bir Japon kimya şirketidir.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    UBE Industries Ltd. Ube City-Japan, Hamiline Muharrer 4 Hisse 1991-UBE Corporation kimyasallar, plastikler, pil malzemeleri, ilaçlar, çimento, inşaat malzemeleri ve makineler üreten bir Japon kimya şirketidir.

    TLSold
  • UBE Industries Ltd. Ube City-Japan, Hamiline Muharrer 1 Hisse 1991-UBE Corporation kimyasallar, plastikler, pil malzemeleri, ilaçlar, çimento, inşaat malzemeleri ve makineler üreten bir Japon kimya şirketidir.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    UBE Industries Ltd. Ube City-Japan, Hamiline Muharrer 1 Hisse 1991-UBE Corporation kimyasallar, plastikler, pil malzemeleri, ilaçlar, çimento, inşaat malzemeleri ve makineler üreten bir Japon kimya şirketidir.

    TLSold
  • Tsumara & Co. Tokio, Hamiline Teminat 1989-Tsumura & Co (Tsumura), Kampo ekstresi ara ürünlerini ve granüler Kampo formülasyonlarını pazarlayan geleneksel bir farmasötik geliştiricisidir . Şirketin ürün portföyü, reçeteli Kampo ürünleri, tezgah üstü (OTC) Kampo formülasyonları, ham ilaç parçaları ve ham ilaçlar için ham maddelerden oluşan bir dizi içerir.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Tsumara & Co. Tokio, Hamiline Teminat 1989-Tsumura & Co (Tsumura), Kampo ekstresi ara ürünlerini ve granüler Kampo formülasyonlarını pazarlayan geleneksel bir farmasötik geliştiricisidir . Şirketin ürün portföyü, reçeteli Kampo ürünleri, tezgah üstü (OTC) Kampo formülasyonları, ham ilaç parçaları ve ham ilaçlar için ham maddelerden oluşan bir dizi içerir.

    TLSold
  • Kurosaki Refractories Co. Ltd. Hamiline Teminat 1989-KROSAKI HARIMA CORPORATION, ağırlıklı olarak refrakter malzeme üretimi yapan Japonya merkezli bir şirkettir . Şirket, dört iş kolu üzerinden faaliyet göstermektedir. Refrakter segmenti, çeşitli endüstriyel fırınlarda kullanılan refrakterlerin imalat ve satışını yapmaktadır.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Kurosaki Refractories Co. Ltd. Hamiline Teminat 1989-KROSAKI HARIMA CORPORATION, ağırlıklı olarak refrakter malzeme üretimi yapan Japonya merkezli bir şirkettir . Şirket, dört iş kolu üzerinden faaliyet göstermektedir. Refrakter segmenti, çeşitli endüstriyel fırınlarda kullanılan refrakterlerin imalat ve satışını yapmaktadır.

    TLSold
  • Deutsche Bank Nama Muharrer 1 Hisse 1986-Deutsche Bank AG, Almanya'nın ciro ve işçi sayısı açısından en büyük bankasıdır. Merkezi Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunur. Londra, New York, Singapur, Hong Kong ve Sidney şehirlerindeki ana yönetim merkezleriyle dünyanın en büyük bankaları arasında yer alır. Banka 20. yüzyılda 1914-1929-1957 yılları arasında aralarında İngiltere bankalarının da bulunduğu çeşitli küçük bankaların birleşmesi sonucu oluşmuştur. Bankalar grubuna en son 1989 yılında Amerikalı bankaları da katılınca banka büyümüştür.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Deutsche Bank Nama Muharrer 1 Hisse 1986-Deutsche Bank AG, Almanya'nın ciro ve işçi sayısı açısından en büyük bankasıdır. Merkezi Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunur. Londra, New York, Singapur, Hong Kong ve Sidney şehirlerindeki ana yönetim merkezleriyle dünyanın en büyük bankaları arasında yer alır. Banka 20. yüzyılda 1914-1929-1957 yılları arasında aralarında İngiltere bankalarının da bulunduğu çeşitli küçük bankaların birleşmesi sonucu oluşmuştur. Bankalar grubuna en son 1989 yılında Amerikalı bankaları da katılınca banka büyümüştür.

    TLSold
  • Gestra Aktiengesellschaft - Bremen, 1 Hisse / 50 Alman Markı 1983-Şirket 1902'de Bremen'de kuruldu ve 1907'de iki kurucusundan birinin adını Gustav F. Gerdts KG olarak değiştirdi.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Gestra Aktiengesellschaft - Bremen, 1 Hisse / 50 Alman Markı 1983-Şirket 1902'de Bremen'de kuruldu ve 1907'de iki kurucusundan birinin adını Gustav F. Gerdts KG olarak değiştirdi.

    TLSold
  • Hagen Befferie AG, Hamiline 1 Hisse / 50 Alman Markı 1983-Hagen Batterie AG, bir Alman pil üreticisiydi . 1910 yılında Soest'te Accumulatorfabrik Wilhelm Hagen KG olarak kurulan şirket, diğerlerinin yanı sıra büyük aküler, marş aküleri ve elektrikli araçlar , denizaltılar ve gemiler için aküler üretti . 1988'de Hagen ailesi şirket hisselerini İspanyol Tudor Grubuna sattı. 1995 yılında ABD'li grup Exide Technologies , İspanyol şirketin hisselerini devraldı, böylece Hagen Batterie yalnızca Exide markası olarak varlığını sürdürdü.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Hagen Befferie AG, Hamiline 1 Hisse / 50 Alman Markı 1983-Hagen Batterie AG, bir Alman pil üreticisiydi . 1910 yılında Soest'te Accumulatorfabrik Wilhelm Hagen KG olarak kurulan şirket, diğerlerinin yanı sıra büyük aküler, marş aküleri ve elektrikli araçlar , denizaltılar ve gemiler için aküler üretti . 1988'de Hagen ailesi şirket hisselerini İspanyol Tudor Grubuna sattı. 1995 yılında ABD'li grup Exide Technologies , İspanyol şirketin hisselerini devraldı, böylece Hagen Batterie yalnızca Exide markası olarak varlığını sürdürdü.

    TLSold
  • Aichi Electric Co. Ltd. Hamiline 1 Hisse 1989-Aichi Electric Co., Ltd. elektrik telleri için transformatörler, kontrol sistemleri ve otomatik sistemler üretmektedir. ve elektronik ekipman. Şirketin ürünleri arasında kutup trafoları, dijital panolar, uzaktan izleme sistemleri, solenoidler ve kondenser motorları bulunmaktadır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Aichi Electric Co. Ltd. Hamiline 1 Hisse 1989-Aichi Electric Co., Ltd. elektrik telleri için transformatörler, kontrol sistemleri ve otomatik sistemler üretmektedir. ve elektronik ekipman. Şirketin ürünleri arasında kutup trafoları, dijital panolar, uzaktan izleme sistemleri, solenoidler ve kondenser motorları bulunmaktadır.

    TLSold
  • Banque De Salonique / Selanik Bankası 100 Frank / 1 Hisse, 1910-Banque de Salonique, merkezi Selanik ve İstanbul'da bulunan bölgesel bir bankaydı. 1886'da Avusturyalı, Macar ve Fransız banka ortaklarıyla birlikte Selanik Yahudisi Allatini ailesinin öncülüğünde kurulan şirket, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde Doğu Akdeniz ve Güney Balkanlar'ın gelişmesine katkıda bulundu. Savaşlar arası dönemde faaliyeti esas olarak Kuzey Yunanistan'a odaklanmıştı. Alman işgaline kadar faaliyet gösterdiği ve 1969'dan sonra farklı isimlerle de olsa 2001 yılına kadar faaliyet gösterdiği Türkiye. Korunan genel müdürlük binaları, sırasıyla Selanik şehir merkezinin önemli bir caddesi olan Valaoritou Caddesi'nin ve Bankalar Caddesi'nin simgesidir.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Banque De Salonique / Selanik Bankası 100 Frank / 1 Hisse, 1910-Banque de Salonique, merkezi Selanik ve İstanbul'da bulunan bölgesel bir bankaydı. 1886'da Avusturyalı, Macar ve Fransız banka ortaklarıyla birlikte Selanik Yahudisi Allatini ailesinin öncülüğünde kurulan şirket, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde Doğu Akdeniz ve Güney Balkanlar'ın gelişmesine katkıda bulundu. Savaşlar arası dönemde faaliyeti esas olarak Kuzey Yunanistan'a odaklanmıştı. Alman işgaline kadar faaliyet gösterdiği ve 1969'dan sonra farklı isimlerle de olsa 2001 yılına kadar faaliyet gösterdiği Türkiye. Korunan genel müdürlük binaları, sırasıyla Selanik şehir merkezinin önemli bir caddesi olan Valaoritou Caddesi'nin ve Bankalar Caddesi'nin simgesidir.

    TLSold
  • Compagnie Immobiliere Regie De Terrains A Salonique Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1905-Selanik'te Emlak ve Arazi Yönetim Şirketi

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Compagnie Immobiliere Regie De Terrains A Salonique Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1905-Selanik'te Emlak ve Arazi Yönetim Şirketi

    TLSold
  • Tramways & Electricite De Constantinople Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi-30 Haziran 1914 tarihinde Brüksel'de kurulan bir Belçika Şirketi'dir. Amacı, İstanbul'da elektrik ve daha sonra havagazı üretmek ve elektrikli tramvay İşletmektir. Kuruluşta 18.000.000 Belçika Frankı olan sermaye, 1917'de 21, 1921 de 60 milyon Belçika Frank’ına yükseltilmiştir. 1929 yılında ismi Transports, Electricité et Gaz olarak değiştirilmiş ve sermayesi 88.000.000 BF olmuştur. Bütün sermaye artırımlarına ait hisse senetleri bulunmaktadır 1938 yılında tashiye edilmiştir.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Tramways & Electricite De Constantinople Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi-30 Haziran 1914 tarihinde Brüksel'de kurulan bir Belçika Şirketi'dir. Amacı, İstanbul'da elektrik ve daha sonra havagazı üretmek ve elektrikli tramvay İşletmektir. Kuruluşta 18.000.000 Belçika Frankı olan sermaye, 1917'de 21, 1921 de 60 milyon Belçika Frank’ına yükseltilmiştir. 1929 yılında ismi Transports, Electricité et Gaz olarak değiştirilmiş ve sermayesi 88.000.000 BF olmuştur. Bütün sermaye artırımlarına ait hisse senetleri bulunmaktadır 1938 yılında tashiye edilmiştir.

    TLSold
  • Pera Paace Hotel De Constantinople Societe Anonyme, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1922-Taksim'deki Meşhur Pera Palas Otelini İşletmek Amacıyla 1922 Yılında Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Bir'lik Hamiline Hisse Senedi. O Dönem Otelin Sahibi Olan Kişinin Devletle Yaşadığı Bir Takım Vergi Vb. Anlaşmazlıkları Bertaraf Etmek İçin Mülkiyeti Bu Fransız Anonim Şirkete Devrettiği Bilgisi Kaynaklarda Yer Almaktadır.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Pera Paace Hotel De Constantinople Societe Anonyme, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1922-Taksim'deki Meşhur Pera Palas Otelini İşletmek Amacıyla 1922 Yılında Kurulan Şirketin 100 Frank Nominalli Bir'lik Hamiline Hisse Senedi. O Dönem Otelin Sahibi Olan Kişinin Devletle Yaşadığı Bir Takım Vergi Vb. Anlaşmazlıkları Bertaraf Etmek İçin Mülkiyeti Bu Fransız Anonim Şirkete Devrettiği Bilgisi Kaynaklarda Yer Almaktadır.

    TLSold
  • Compagnie Generale Des Automobiles De Livraison, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1914

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Compagnie Generale Des Automobiles De Livraison, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1914

    TLSold
  • Compagnie Generale Des Automobiles De Livraison, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1912

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Compagnie Generale Des Automobiles De Livraison, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1912

    TLSold
  • La Carbonisation De L'Est Societe Anonyme, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1928

    Lot No: 61

    Lot: 61

    La Carbonisation De L'Est Societe Anonyme, Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1928

    TLSold
  • La Holding Française Societe Anonyme H.O.L.F.R.A. Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1928

    Lot No: 62

    Lot: 62

    La Holding Française Societe Anonyme H.O.L.F.R.A. Hamiline Kâr Payı Hisse Senedi, 1928

    TLSold
  • Credit Foncier Societe Anonyme / Suisse, Hamiline 500 Franklın Tahvil, 1. Seri, 1868

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Credit Foncier Societe Anonyme / Suisse, Hamiline 500 Franklın Tahvil, 1. Seri, 1868

    TLSold
  • Banque Et De Credit Societe Anonyme, 1 Hisse / 500 Frank

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Banque Et De Credit Societe Anonyme, 1 Hisse / 500 Frank

    TLSold
  • Societe Stephanoise Constructions Mecaniques Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Societe Stephanoise Constructions Mecaniques Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse

    TLSold
  • Banque Centrale L'Etranger Societe Anonyme, 1 Hisse / 500 Frank, 1931

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Banque Centrale L'Etranger Societe Anonyme, 1 Hisse / 500 Frank, 1931

    TLSold
  • Charbonnages D'Alexinat Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olan Hamiline, 1945

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Charbonnages D'Alexinat Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olan Hamiline, 1945

    TLSold
  • New Commercial Company - Athens(Greece), Hamiline 25 Hisse, 1 Hisse 100 Drahmi, 1925

    Lot No: 68

    Lot: 68

    New Commercial Company - Athens(Greece), Hamiline 25 Hisse, 1 Hisse 100 Drahmi, 1925

    TLSold
  • Societe Des Usines Du Laurium Societe Anonyme, 5 Hisse; 1 Hisse / 100 Drahmi Kıynetinde Hisse Senedi, 1937

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Societe Des Usines Du Laurium Societe Anonyme, 5 Hisse; 1 Hisse / 100 Drahmi Kıynetinde Hisse Senedi, 1937

    TLSold
  • Societe Des Usines Du Laurium Societe Anonyme, 1 Hisse; 1 Hisse / 100 Drahmi Kıynetinde Hisse Senedi, 1937

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Societe Des Usines Du Laurium Societe Anonyme, 1 Hisse; 1 Hisse / 100 Drahmi Kıynetinde Hisse Senedi, 1937

    TLSold
  • Societe Des Usines Du Laurium Societe Anonyme, 25 Hisse; 1 Hisse / 100 Drahmi Kıynetinde Hisse Senedi, 1937

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Societe Des Usines Du Laurium Societe Anonyme, 25 Hisse; 1 Hisse / 100 Drahmi Kıynetinde Hisse Senedi, 1937

    TLSold
  • Societe De Boninage De Precision Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Societe De Boninage De Precision Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    TLSold
  • Etablissements Gardier Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Bulunmayan Hisse Senedi,

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Etablissements Gardier Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Bulunmayan Hisse Senedi,

    TLSold
  • Anciens Etaelissements A. Binet Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 5000 Frank, 1955

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Anciens Etaelissements A. Binet Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 5000 Frank, 1955

    TLSold
  • J. Tettelin & Cie Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    Lot No: 75

    Lot: 75

    J. Tettelin & Cie Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    TLSold
  • Etablissements Horstmann Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 80 Frank

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Etablissements Horstmann Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 80 Frank

    TLSold
  • Societe D'Applicationons Et De Fabrications Industrielles S.A.F.I. Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 3500 Frank

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Societe D'Applicationons Et De Fabrications Industrielles S.A.F.I. Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 3500 Frank

    TLSold
  • Rectification Generale Automobile / RGA Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1929

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Rectification Generale Automobile / RGA Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1929

    TLSold
  • Papeteries De La Chapelle Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 7000 Frank, 1957

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Papeteries De La Chapelle Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 7000 Frank, 1957

    TLSold
  • Fonderies De Saint Nazaire Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 50 Frank, 1963

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Fonderies De Saint Nazaire Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 50 Frank, 1963

    TLSold
  • Etablissements Henry Hamelle Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 3500 Frank

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Etablissements Henry Hamelle Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 3500 Frank

    TLSold
  • Chaudronneries Et Fonderies De Mariemont Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1944

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Chaudronneries Et Fonderies De Mariemont Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1944

    TLSold
  • Compagnie Universele Du Cana Interoceanique De Panama / Panama Kanlı, Hamiline Tahvil, 1888, Haliyle

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Compagnie Universele Du Cana Interoceanique De Panama / Panama Kanlı, Hamiline Tahvil, 1888, Haliyle

    TLSold
  • S.I.C. Societe Anonyme Industrielle et Commerciale, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    Lot No: 84

    Lot: 84

    S.I.C. Societe Anonyme Industrielle et Commerciale, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    TLSold
  • S.I.C. Societe Anonyme Industrielle et Commerciale, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank-Yeni Tertip, Haliyle

    Lot No: 85

    Lot: 85

    S.I.C. Societe Anonyme Industrielle et Commerciale, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank-Yeni Tertip, Haliyle

    TLSold
  • Les Bas Chesterfield Anciens Etalissements G.-G. Bomier Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 5000 Frank, 19L57

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Les Bas Chesterfield Anciens Etalissements G.-G. Bomier Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 5000 Frank, 19L57

    TLSold
  • Les Bas Chesterfield Anciens Etalissements G.-G. Bomier Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 50 Yeni Frank, 1960

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Les Bas Chesterfield Anciens Etalissements G.-G. Bomier Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 50 Yeni Frank, 1960

    TLSold
  • Papeteries De La Chapelle Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 7000 Frank, 1957

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Papeteries De La Chapelle Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 7000 Frank, 1957

    TLSold
  • Compagnie Nationale De Transports Automobiles Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Compagnie Nationale De Transports Automobiles Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank

    TLSold
  • Societe Des Mines De Boudoukha Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Societe Des Mines De Boudoukha Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    TLSold
  • Credit Foncier Societe Anonyme / Suisse, Hamiline 500 Franklın Tahvil, 1879, Haliyle

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Credit Foncier Societe Anonyme / Suisse, Hamiline 500 Franklın Tahvil, 1879, Haliyle

    TLSold
  • Manufacture Generale de Caoutchouc Usines Gheysen Societe Anonyme İtibari Kıymeti Bulunmayan Hisse Senedi, Belçika Mühürlü

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Manufacture Generale de Caoutchouc Usines Gheysen Societe Anonyme İtibari Kıymeti Bulunmayan Hisse Senedi, Belçika Mühürlü

    TLSold
  • Compagnie De Mines Et Minerais Societe Anonyme, 1 Hisse / 100 Frank

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Compagnie De Mines Et Minerais Societe Anonyme, 1 Hisse / 100 Frank

    TLSold
  • Les Nouvelles Usines Bollinckx Societe Anonyme, 1 Hisse / 125.000 Frank

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Les Nouvelles Usines Bollinckx Societe Anonyme, 1 Hisse / 125.000 Frank

    TLSold
  • L'Elan Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1944

    Lot No: 95

    Lot: 95

    L'Elan Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1944

    TLSold
  • Etablissements Merchie-Pede Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Kurucu Hisse Senedi, 1928

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Etablissements Merchie-Pede Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Kurucu Hisse Senedi, 1928

    TLSold
  • Usines & Acieries Leonard-Giot Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1944

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Usines & Acieries Leonard-Giot Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1944

    TLSold
  • Caisse Generale De Reports Et De Depots Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 2500 Frank-Haliyle

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Caisse Generale De Reports Et De Depots Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 2500 Frank-Haliyle

    TLSold
  • Societe Anonyme De Marche Les Danies, Hamiline 1 Hisse / 250 Frank

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Societe Anonyme De Marche Les Danies, Hamiline 1 Hisse / 250 Frank

    TLSold
  • Auxiliadora Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 800 Frank, 1944

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Auxiliadora Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 800 Frank, 1944

    TLSold
  • Banque Agricole Et Commerciale De Belgique Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 250 Frank, 1935

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Banque Agricole Et Commerciale De Belgique Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 250 Frank, 1935

    TLSold
  • Societe Forestiere Belge Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1927, Haliyle

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Societe Forestiere Belge Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1927, Haliyle

    TLSold
  • Electro Trust Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1944

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Electro Trust Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1944

    TLSold
  • Westende Societe Anonyme Fonciere Et Industriell, Hamiline 1 Hisse / 250 Frank, 1934

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Westende Societe Anonyme Fonciere Et Industriell, Hamiline 1 Hisse / 250 Frank, 1934

    TLSold
  • Societe Miniere & Industrielle Du Tamega Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1925

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Societe Miniere & Industrielle Du Tamega Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1925

    TLSold
  • Belgian Transimexpo Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Belgian Transimexpo Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank

    TLSold
  • Ineltra Societe Anonyme (Participations Industrielles d'Electricite & de Transports), İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1959

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Ineltra Societe Anonyme (Participations Industrielles d'Electricite & de Transports), İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1959

    TLSold
  • International Residance Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank, 1944

    Lot No: 108

    Lot: 108

    International Residance Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank, 1944

    TLSold
  • Imprimerie Robert Sikens Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank, 1944

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Imprimerie Robert Sikens Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank, 1944

    TLSold
  • N.V. Denaeter a Willebroek, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1967

    Lot No: 110

    Lot: 110

    N.V. Denaeter a Willebroek, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1967

    TLSold
  • Forges De Clabecq Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1963

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Forges De Clabecq Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1963

    TLSold
  • Auxiliadora Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 800 Frank, 1944

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Auxiliadora Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 800 Frank, 1944

    TLSold
  • Forges De Clabecq Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1963

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Forges De Clabecq Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi, 1963

    TLSold
  • ITAC / Industries Et Transports Automobiles Au Congo Societe Congolaise a Responsabilite Limitee, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    Lot No: 114

    Lot: 114

    ITAC / Industries Et Transports Automobiles Au Congo Societe Congolaise a Responsabilite Limitee, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank

    TLSold
  • Societe d'Electricite de Rosario Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Societe d'Electricite de Rosario Societe Anonyme, İtibari Kıymeti Olmayan Hisse Senedi

    TLSold
  • Michiels Freres Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Michiels Freres Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank

    TLSold
  • Y. Rofe & Co. Societe Mixle / Caire-Kahire, Tahvil, 1920'ler

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Y. Rofe & Co. Societe Mixle / Caire-Kahire, Tahvil, 1920'ler

    TLSold
  • Credit Du Sud Societe Anonyme Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1922

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Credit Du Sud Societe Anonyme Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1922

    TLSold
  • Compagnie Miniere de Santiago Y Anexas, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1925

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Compagnie Miniere de Santiago Y Anexas, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1925

    TLSold
  • Societe Française Des Ateliers De Construction De J. H. Gilain, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1933

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Societe Française Des Ateliers De Construction De J. H. Gilain, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1933

    TLSold
  • Compagnie Fonciere Et Immobiliere De Paris Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1930, Haliyle

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Compagnie Fonciere Et Immobiliere De Paris Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1930, Haliyle

    TLSold
  • The Cape Copper Company Limited, Hamiline 1 Hisse / 2 Sterlin, 1914

    Lot No: 122

    Lot: 122

    The Cape Copper Company Limited, Hamiline 1 Hisse / 2 Sterlin, 1914

    TLSold
  • Vielle Cure De Cenon Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 400 Frank, 1952

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Vielle Cure De Cenon Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 400 Frank, 1952

    TLSold
  • Etablissements Courcier Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Etablissements Courcier Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 1000 Frank

    TLSold
  • Etablissements Roffo Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 30 Frank

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Etablissements Roffo Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 30 Frank

    TLSold
  • Compagnie Charbonnages D'ekatherine Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1929

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Compagnie Charbonnages D'ekatherine Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 100 Frank, 1929

    TLSold
  • Naamlooze Vennootschap Algemeene Petroleum Compagnie, Hamiline 1 Hisse / 125 Altın, 1913

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Naamlooze Vennootschap Algemeene Petroleum Compagnie, Hamiline 1 Hisse / 125 Altın, 1913

    TLSold
  • Societa Pel Risanamento Di Napoli Societa Per Azioni, Tahvil Senedi, 1987

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Societa Pel Risanamento Di Napoli Societa Per Azioni, Tahvil Senedi, 1987

    TLSold
  • Nouvelle Societe Du Canal De Corinthe Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 25 Drahmi, 1907-Atina'da basılan 25 Drahmilik 1 Hisse

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Nouvelle Societe Du Canal De Corinthe Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 25 Drahmi, 1907-Atina'da basılan 25 Drahmilik 1 Hisse

    TLSold
  • Agricole Et Industrielle D'Egypte Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1905, Haliyle

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Agricole Et Industrielle D'Egypte Societe Anonyme, Hamiline 1 Hisse / 500 Frank, 1905, Haliyle

    TLSold
  • Petrol-Block , Hamiline 10 Hisse / 500 Lei-Haliyle, Başlangıç ​​sermayesi 1918'de 30 milyon Lei, ardından 1919'da 40 milyon Lei, 1920'de 100 milyon Lei ve 1922 sonunda 200 milyon Lei olan Romanya halka açık limited şirketi. Bükreş'teki merkez ofisi.Bu şirketin hisseleri, Banca Marmorosch Blank et Cie tarafından borsada işlem görmüştür...

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Petrol-Block , Hamiline 10 Hisse / 500 Lei-Haliyle, Başlangıç ​​sermayesi 1918'de 30 milyon Lei, ardından 1919'da 40 milyon Lei, 1920'de 100 milyon Lei ve 1922 sonunda 200 milyon Lei olan Romanya halka açık limited şirketi. Bükreş'teki merkez ofisi.Bu şirketin hisseleri, Banca Marmorosch Blank et Cie tarafından borsada işlem görmüştür...

    TLSold
  • Mount Elliott Limited, Hamiline 1 Hisse / 1 Sterlin, 190?, Haliyle-Selwyn, Shire of Cloncurry, Queensland'de bakır madeni ve izabe tesisi. William Henry Corbould tarafından tasarlanmış ve 1908 yılında inşa edilmiştir.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Mount Elliott Limited, Hamiline 1 Hisse / 1 Sterlin, 190?, Haliyle-Selwyn, Shire of Cloncurry, Queensland'de bakır madeni ve izabe tesisi. William Henry Corbould tarafından tasarlanmış ve 1908 yılında inşa edilmiştir.

    TLSold
  • Auto Omnia Societe Anonyme, 1 Hisse / 100 Frank, 1921

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Auto Omnia Societe Anonyme, 1 Hisse / 100 Frank, 1921

    TLSold